QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 12:19)
Visi yra su trkumais. Iki vieno. tame tarpe ir vyrai. Tik jiems kazkodel taip neatrodo. kaip tu gali ka nors priversti tave myleti.
O tai yra vienintele iseitis. gal, ne "pasol nx", bet "gerai, eik kur tau geriau"...
Siaip, mano giliu isitikinimu, tas vyriskis jau turi "pakaitala"....
labas,
manau siandiena pirmiausia tu turi atsakyti sau i klausimas: ar tau tikrai reikia issaugoti santuoka ir del kokiu priezasciu. tas yra labai svarbu, nes daugeliu atveju mes gyvename iliuzijomis kad mums to reikia, nors suprantame arba nesuprantame kodel to mums reikia. as saves paklausciau: ar man santuoka reikalinga su tuo vyru del to kad tikrai tikrai jis yra mano zmogus ir ar man verta tikrai su juo toliau gyventi. atkreipk demesi, kad pas jus kaip ir visas gyvenimas pries akis, tai siandiena tu jam grazinsi jausmus, o po 6 metu, sekancios santykiu krizes laikotarpiu vel viskas pasikartos. ir paaiskes, kad tu tik laika sau pasiilginai su tuo zmogumi o klausimu neissisprendei. arba atvirksciai: tu siandiena viska supratusi ir ivertinusi galesi tikrai zinoti ka tau ateityje reiktu daryti.
as siuo metu pergyvenu tokia pat situacija, tik pas mane santuoka 12 metu. santuoka buvo laikyta ideali visais atzvilgiais, taciau mano zmogus man pasake: sorry - neturiu daugiau tau vidinio jausmo o be jausmo negaliu toliaus su tavimi gyventi. ir siuo metu esu dideliuose apmastymuose ka man daryti toliau. todel ir i ta foruma isijungiau.