Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susigrazinti vyro meile

QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 14:54)
Man tokia nuojauta, kad vyras naudojasi tokia padetim.... 
as nujauciu klasta.

Ne...myli ir nekenčia...bet orus,ne mazgotė...bando nukitst tą kraujagyslę...bet dar kažko tikisi durnius...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 12 19, 16:06)
Ne...myli ir nekenčia...bet orus,ne mazgotė...bando nukitst tą kraujagyslę...bet dar kažko tikisi durnius...

sakai... o tu ka darytum? tavo asmenine reakcija kokia butu?
Atsakyti
Kazkaip itariu, kad si situacija netures laimingos pabaigos.
Vyras neatleido - tik laiko klausimas, kada jis pasakys, kad negali pamirsti ir negali su tuo gyventi. Jei jis butu atleides, noretu bendro shanso, noretu stengtis drauge. Dabar shansas suteiktas jai vienai.
Manau, siu santykiu klijavimas tik bereikalingas laiko svaistymas, kuris niekur neveda.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2008 12 19, 16:53)
Kazkaip itariu, kad si situacija netures laimingos pabaigos.

tures 2 laimingas pabaigas. Jo ir Jos. Atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 17:00)

na taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 15:52)
sakai... o tu ka darytum? tavo asmenine reakcija kokia butu?

Nežinau...nelygu situacija...žinau tik,kad niekada nebūsiu šliure,pajuokos objektu...ir dzin tos meilės,neištikimybės...tai visai kiti dalykai...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 12 19, 16:41)
..žinau tik,kad niekada nebūsiu šliure,pajuokos objektu..

nee nezinai tu nieko..pirma reik pabut sliure kad paskui kazkada zinotum ka daryt kad ja nebutum bigsmile.gif ar esi buves jau??
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 12 19, 16:59)
nee nezinai tu nieko..pirma reik pabut sliure kad paskui kazkada zinotum ka daryt kad ja nebutum  bigsmile.gif ar esi buves jau??

Kandžiojiesi?...saviškio paklausk...jis tau pasakys...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 12:19)
Visi yra su trkumais. Iki vieno. tame tarpe ir vyrai. Tik jiems kazkodel taip neatrodo. kaip tu gali ka nors priversti tave myleti.
O tai yra vienintele iseitis. gal, ne "pasol nx", bet "gerai, eik kur tau geriau"...

Siaip, mano giliu isitikinimu, tas vyriskis jau turi "pakaitala"....

labas,
manau siandiena pirmiausia tu turi atsakyti sau i klausimas: ar tau tikrai reikia issaugoti santuoka ir del kokiu priezasciu. tas yra labai svarbu, nes daugeliu atveju mes gyvename iliuzijomis kad mums to reikia, nors suprantame arba nesuprantame kodel to mums reikia. as saves paklausciau: ar man santuoka reikalinga su tuo vyru del to kad tikrai tikrai jis yra mano zmogus ir ar man verta tikrai su juo toliau gyventi. atkreipk demesi, kad pas jus kaip ir visas gyvenimas pries akis, tai siandiena tu jam grazinsi jausmus, o po 6 metu, sekancios santykiu krizes laikotarpiu vel viskas pasikartos. ir paaiskes, kad tu tik laika sau pasiilginai su tuo zmogumi o klausimu neissisprendei. arba atvirksciai: tu siandiena viska supratusi ir ivertinusi galesi tikrai zinoti ka tau ateityje reiktu daryti.
as siuo metu pergyvenu tokia pat situacija, tik pas mane santuoka 12 metu. santuoka buvo laikyta ideali visais atzvilgiais, taciau mano zmogus man pasake: sorry - neturiu daugiau tau vidinio jausmo o be jausmo negaliu toliaus su tavimi gyventi. ir siuo metu esu dideliuose apmastymuose ka man daryti toliau. todel ir i ta foruma isijungiau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 16:00)

aš irgi taip manau drinks_cheers.gif
Bet kokiu atveju Egleiskarotai sėkmės 4u.gif Pačios didžiausios 4u.gif
Atsakyti
egluteskarota7, ką jūs čia norit grąžinti? Juk jūs negerbiat savo vyro. Savimeilę užgavo pasakydamas, kad nebemyli? O ko tikėjotės?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 19, 14:00)

drinks_cheers.gif sutinku..

siaip asmeniskai ir as esu tox zmongus,kad tikrai nesugebeciau atkleisti neistikimybes ax.gif todel pilnai tikiu,kad jusu gyvenimai issiskirs,kad ir kaip galbut noretumet ji susigrazinti...kai kurie dalykai palieka neuzgydomas zaisdas...
Atsakyti