QUOTE(aniuta0515 @ 2009 07 29, 15:48)
lengva sakyt, kai turit to pieno, man baigesi kai dukrytei buvo 3.5 men, ir ka toliau?...
Ka toliau? Ogi atstatineti pieno gamyba

,paprasta

Per 22 maitinimo menesius 3 kartus buvo VISKISKAI dienges pienas.Pirma karta kai mazylei buvo 2 menesiai.Kokia para tikrai visiskai nebuvo pieno,paskui pradejo atsiradineti,kelias paras pasikankinom ir toliau namniojom iki sekancio dingimo,o jis buvo kai praejom koses ragauti,apie 6,5 menesiu mazyle buvo. Nieko... kisau kruti,sumazinau kosiu davima ir vel megavomes pienuku ,nu ir trecia karta dingo,nes buvau ziauriai isgazdinta vieno ivykio

,stresas ir t.t. uzsikimso latakai,bet velgi... kuo daugiau vaikas traukia ,tuo daugiau pienuko gaminasi

Na,o atejus laikui,panelyte nebenorejo kruties,tai pienas per gera menesi,gal 1,5

ir pasibaige. Tiesa ir sirgau per ta maitinimo laika ir ziauriai sirgau,su auksta temperatura,baisia angina esu turejus,bet gydziausi arbatom,gulejimu lovoj,maitinau ir toliau,jokiu problemu

Svarbu laiku save informuoti,dometis aktualiais dalykais,klausineti,zinoti. Kita kalba,jei del ligos,kuriai gydyti reikia rimtu vaistu, negalima testi maitinimo.
Papildyta:
QUOTE(chiccita_ @ 2009 07 29, 15:54)
nu
briedas visiskas

pirmasyk girdziu kad karves pienas tai tipo nieko gero
Siulyciau praplesti savo zinias

Negerai trypcioti vietoje,reikia kazko naujo suzinoti
Papildyta:
QUOTE(fillipa @ 2009 07 29, 23:45)
Duodu pieno ir nesuku sau tokiom nesamonem galvos. Man pienas atrodo sveikiau nei kaz kokie milteliai. Aisku paciai mamai spresti ka duoti savo vaikui, bet kad zmones geria piena ir duoda vaikams nuo senu laiku... musu genose uzprogramuota gerti piena
Uzprogramuota gerti mamos piena - taip,o ne kito zinduolio. O galvos nesuki,nes ne savo sveikata gadini

,paskui neverkslenk,kad vaikas daznai serga,kad visokie pilvelio skausmai kankina,kad kauliukai silpni,kad dantukai genda ir t.t. ir pan. ( nors tiek daug pieno gere

)