Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit: pienas ar mišinukas?

Manau kad jau metu vaikas gali ir be pieno gyventi, ir maisto produktu vertingesniu uz piena.... sunglasses2.gif birthday.gif
Atsakyti
maitinau savo pienu ir tuo džiaugiausi, kai baigiau, vaikiukei nebuvo dar metukų, tai pradėjau duoti mišinuką, o karvės pieno nei per kur neima iki šiol, dabar jau ir du metukai neužilgo, norėčiau mest tuos mišinius, bet paragauja pieno ir sako "nea", taip kad jeigu pasidaro - mišinukas arba nieko, aš renkuosi mišinuką
Papildyta:
QUOTE(eckute @ 2009 08 10, 23:13)
Manau kad jau metu vaikas gali ir be pieno gyventi, ir maisto produktu vertingesniu uz piena.... sunglasses2.gif  birthday.gif

o čia tai jau visiškai nesutinku smile.gif kokių produktų? mėsos? daržovių? kad ir ką beimsit, maisto sudėties požiūriu tai paprasčiausiai nelyginami dalykai
Atsakyti
suejo metukai - perejome nuo MP po truputi prie karves pieno. Geria puikiai, jauciasi taip pat.
Dilema buvo - ar pienas ar misinys, taciau nusprendziau pasitarusi su gydytoja, kad karves pienas. Be to, dukryte praktiskai iki 10 men gaudavo daugiau ar maziau misinio (maitinau ir MP ir misiniu, nuo 10 men - tik MP), todel nusprendziau - gana chemijos. Juk pieno misinys ne kas kita, kaip dirbtinis pienas, papildytas mineralais ir vitaminais. As uz naturaluma, o vitaminu vasaros metu sociai galima gauti ir svieziu darzoviu, vaisiu ir uogu.
Dukryte tikrai geriau toleruoja karves piena nei misini.
Atsakyti
QUOTE(eckute @ 2009 08 10, 22:13)
Manau kad jau metu vaikas gali ir be pieno gyventi, ir maisto produktu vertingesniu uz piena.... sunglasses2.gif  birthday.gif

Blogai manai verysad.gif Uz mamos piena vertingesniu produktu NERA schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2009 08 12, 19:38)
Blogai manai  verysad.gif  Uz mamos piena vertingesniu produktu NERA  schmoll.gif

man is vis apsurdas metu laiko vaikui duoti papa blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2009 08 12, 18:38)
Blogai manai  verysad.gif  Uz mamos piena vertingesniu produktu NERA  schmoll.gif

Taip, pirmus sesius menesius mirksiukas.gif
Anksciau senais laikais zmones sakydavo kad reikia maitinti kuo ilgiau ir tai tik i gera vaikui blink.gif . Bet tada zmones valge visai kitoki maista. Dabar didziausias pasirinkimas darzoviu ir vaisiu, mesos, zuvies..
Man tai asmeniskai labai ne grazu kai vaikas drasko ant mamos marskinius: duok dabar! doh.gif pazaidzia su papuku ir vel bega
Atsakyti
nezinau mamos,kaip jum bet as savo mazyliuka ismaitinau MP iki metuku ir dvieju menesiuku ir nelaikau tai jokiu apsurdu,ir tikrai man niekas marskinuku nedraske ir nereikalovo,viskas buvo su saiku,ryte per pietus ir vakare,o tarpais uztekdavo ir arbatos arba sulciu,buciau savo pienuko turejusi ilgiau ir toliau buciau maitynusi............cia tik mano nuomone.......... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Manau virs metuku jau galima duoti piena,o ne misinuka....zinoma jeigu vaikas nealergiskas...mano mazoji nuo 5 men .negeria nei misinuko ,nei pienuko...na ir vistiek sveika mergyte,kraujas geras ir viskas ok...zinoma jeigu gertu ,duociau ryte ir vakare karves pienuko...bet....
Atsakyti
jei nealergiskas vaikas galima ir piena, bet seip misinukas irgi gerai smile.gif
Atsakyti
dukrytė jau nuo metukų geria pieną iš parduotuvės,jai patinka ir nematau jokių problemų smile.gif
Atsakyti
Pasiskaitymui

http://gyvenimas.del...i.d?id=23836646
Atsakyti
Mano dukrytei 1m.ir 8 mėnesiai,pati maitinau 7 mėn.,paskui perėjom prie mišinukų,ir dabar labai noriai geriam mišinuką vyresniems vaikučiams,nes nei naminio karvės pienuko,nei iš parduotuvės nei matyt,nei užuost nenori schmoll.gif Noriai geria tik kefyrą rolleyes.gif
Atsakyti