Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit: pienas ar mišinukas?

Mes iki metų gėrėm mišinuką, o nuo metų pieną, nes man mišinuko kvapas ir skonis nekoks, o nuo pieno mūsų neberia.
Atsakyti
iki 1.1 m gerem tik MP, o paskui perejom prie karves pienuko, geria labai gerai, niekad nevirinau, o be to labai megsta varske, jogurtus, kaip ir as blush2.gif
Atsakyti
kai sunus gaudavo misinuka..pastoviai ji berdavo...veliau isdrisau(kai jam buvo 9 menesiai)duoti karves piena skiesta ir virinta..visi berimai baigesi...kai isvaziavom pas mano tevus atostogauti..aisku karves jie neturejo...vel nusipirkau misinuka..ir vel isbere....bet labai jau stipriai,kad net nuveziau i priimamaji...ir gydytoja sake,kad visoms mamoms patarineja...geriau vaikui pirktinis geras pienas..pvz (Dvaro ar Dobilas)negu misinukas..kai pradejom pirktini piena duoti..viskas praejo...beto...del karves pieno...reikia ji skeisti pusiau ir gerai uzvirinti,o pirktinis pienas kadangi yra pasterizuotas tai uztenka nuteliuka su pienu ideti i karsta vandeni ir kai susils duoti vaikeliui...dabar laukiuosi antro...jeigu taip nutiks,kad vel negalesiu maitinti..duosiu tik karves arba pirktini piena...sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
As tokiu laiku dar misinuka duodavau tirsta semper (lyg avizinis pieno misinys) jei neklystu. Bet maniskis alergiskas, nesuprasi nuo ko isberia. O jei vaikas toleruoja pienuka, tai ji ir duokite. 4u.gif
p.s. ir man misinukas atrode sotesnis ir maistingesnis.
Atsakyti
Na, mes iki 9.5 gerem mamytes pienuka, paskui tutielli ar kaip jis ten vadinasi, nes tiko geriausiai, o paskui virinta pieniuka karves ar ozkos, nes nuo nevirintio alergija viduriukuose budavo, kraujo gysleliu kakyje rasdavau. dabar lyg viskas gerai, vis dar geriam karvytes pieniuka virinta, jogurtus tarsom ir suriukus
Atsakyti
as ilgai nusiteikusi duoti misini. jame yra gelezies ir kitu pribumbasu, kuriu reikia mano maziui, piene-ne.
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 11 26, 18:26)
as ilgai nusiteikusi duoti misini. jame yra gelezies ir kitu pribumbasu, kuriu reikia mano maziui, piene-ne.

as meginau aptamil ta nuo metu kur reklamuoja, bet visai netiko, klyke nuo pilvelio skausmo, tai ir likom prie pieniuko.
Atsakyti
QUOTE(praeive @ 2008 12 21, 15:01)
nezinau, as gal reklamos auka blush2.gif bet mes perkam vaikiska pieneli Aptamil Kindermilch. dukrai labai patinka  thumbup.gif  thumbup.gif kazkaip neskubam prie pieno pereit. valgo musiske prastai, tai nors vitaminizuoto misinio gauna...

Turbut ir mes tos pacios reklamos auka 4u.gif mes taip pat perkam si pieno misini ir dukryte patenkinta ir tikiu,kad jame daug daugiau vitaminu,nei karves piene. thumbup.gif
Atsakyti
Beje, vitaminų ir geležies yra įvairiuose produktuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neyartha @ 2009 11 27, 14:22)
Beje, vitaminų ir geležies yra įvairiuose produktuose  mirksiukas.gif

as saviskiui duodu hematogeno, daktare sake nepadauginant labai gerai. o kitokiu dalyku gaunam is maisto, kepeneles valgom, granatu sulciu geriam, kas del gelezies... manau mazesniam gal ir misinukas patogiau, bet didesnio vaiko tai jau meniu turi kuo naturalesnis buti, bet aisku, baltymai tai pienelio produktuose... misinuke turbut irgi.
Atsakyti
nuo metuku geriam karves pieniuka thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
8 men atsisake misinio ir pieno doh.gif tai teko pereiti prie rimtesnio maisto smile.gif o dabar geria piena su malonumu , pieno nekada nevirinau, o jau nuo 1m grudinau gerklyte ir duodavau po biski salto, dabar juokiu problemu neturim del saltu gerimu smile.gif
Atsakyti