Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(spiglys @ 2009 01 10, 22:02)
Nepamenu prieš kiek laiko buvo akcija peiliams. Nuo tada juos ir turiu. Neatšipo, pjauna gerai. Turiu ir aš zepterinius. Jei įmeti į krauklę, tai jie būtinai pasisuks ašmenimis į viršų  doh.gif

jau kas del asmenu tai taip.. na baisiai as jais nepatenkinta... doh.gif

QUOTE(13liepa @ 2009 01 10, 22:04)
Aš kiek girdėjau, mano draugių atsiliepimai tik geri. Viena turi jau gal tris metus ar dar ilgiau, nes kotai tokie poklaikiai mėlyni, bet ji džiaugiasi.  unsure.gif , bet aš ne demonstruotoja, tai nežinau visų jų savybių  ax.gif

Ir aš gundausi... Tik galvoju, kad jau pirkti, tai pirkti: ir peilius, ir dėklą...

Dekui merginos uz patarimus, tikriausiai reiks griebti, nes normaliu peiliu kaip ir neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 01 10, 23:06)
Tokie maži indeliai 4 vnt po 50 ml už 6 Lt

buvo cool.gif dabar sakė jų kaina 30lt ir užsisakinėt nebegalima, info niekur neskelbta - distributorė sakė. Aš už pirmą savaitę buvau užsisakius, tai sakė, kad jau negausiu doh.gif

Apie kataloginius peilius, tai manau, kad jie atitinka kainos ir kokybės santykį thumbup.gif (kai su nuolaida bigsmile.gif ). Aš ir iš daug žmonių girdėjau, kad su zepteriu nėr ko lygint. Aš pati turiu M serijos peilius ir man jie patys geriausi biggrin.gif pats einamiausias man Filė peilis, vat jo man ir trūktų kataloginių rinkiny.....
O šiaip manau, kad kataloginių su T ar M chef'ų peiliais nėr ko lygint, visų pirma dėl kainos skirtumų doh.gif Čia jau kas kaip skiria pinigėlių tam reikalui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 11, 09:43)
O šiaip manau, kad kataloginių su T ar M chef'ų peiliais nėr ko lygint, visų pirma dėl kainos skirtumų doh.gif Čia jau kas kaip skiria pinigėlių tam reikalui 4u.gif

Tai aš taip ir nesupratau, kurie rimtesni peiliai, o pinigai niekam nesimėto g.gif Ir dar man neaišku ar abejoms serijoms skirtingi peilių stovai ar čia vienas stovas visiems gyvenimo atvejams blush2.gif
Atsakyti
Gabe60, ant T ir M chef peilių rašo, kad jie professional, ašmenys nerūdijančio plieno taip pat. Tchefo peiliai(cituoju) :
"T-Chef peiliai puikūs japoniško plieno, rankomis poliruoti, itin kokybiški peiliai. Juos kūrė, balansavo ir bandė garsūs restoranų šefai iš viso pasaulio, o taip pat įžymiausieji Tupperware dizaineriai. Kad T-Chef serijos gaminiams paprasčiausiai nebūtų lygių, pirmiausia buvo išsiaiškinta, ką vartotojai laiko išties neprilygstamais gaminiais virtuvėje. Šis tyrimas būtų buvęs neįmanomas be Tupperware demonstruotojų iš viso pasaulio pagalbos.
Dizaino apdovanojimai- nuo pirmų dienų
Tik sukurti T-Chef peiliai gavo prestižinį IFO industrinio dizaino apdovanojimą 2002 metas."

Bet už 300lt šio rinkinio nepaimsi schmoll.gif kad ir kokios nuolaidos bebūtų... kaip dabar siūlomų kataloginių peilių thumbup.gif Aš galvoju kaip už šitą kainą, tai tikrai super dalykas.

Stovas tai manau, kad visiems gyvenimo atvejams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 11 sausio 2009 - 11:16
Aš irgi pradėjau norėti peilių rinkinuko ir, žinoma, dėklo peiliams wub.gif

O ar kas nors pirkot Alegro rinkinį, ar vertas dėmesio ax.gif ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2009 01 11, 13:06)
O ar kas nors pirkot Alegro rinkinį, ar vertas dėmesio ax.gif ?

O po tais dubeneliais kas ten? Lekstutes? Dangteliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 01 11, 18:05)
O po tais dubeneliais kas ten? Lekstutes? Dangteliai?  g.gif

dangteliai, jie tarsi dubeliai gaunasi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 01 11, 18:05)
O po tais dubeneliais kas ten? Lekstutes? Dangteliai?  g.gif

1,5 litro dubens dangtis tinka baltai lėkštutei uždengti smile.gif
Va truputis aprašymo:
„Allegra“ kolekcija skirta kasdieniniams ar netradiciniams pietums serviruoti. Šioje kolekcijoje galite patiekti bet kurį maisto produktą. Sukurtas ir įkvėptas paprastumo, išlaiko šiuolaikines ir estetines formas.

„Allegra“ dubenys ir lėkštės

*
Serviravino dubenys turi sandarų dangtį, itin tinkantį transportavimui ar išsaugoti produkto kvapą viduje.
*
Dubenys sudaryti iš dviejų skirtingų tekstūrų: matinio - išorinio, blizgaus - vidinio ir dviejų skirtingų spalvų.
*
„Allegra“ serija skirta serviruoti tik ką paruoštą maistą, tokį kaip šviežias salotas, užkandžius, vaisių salotas ar desertus.
*
Dubenys taip pat idealūs laikyti šaldytuve mėsos, žuvies patiekalams, padažams, sriuboms ar daržovėms.
*
3,5 l dubens talpa puikiai tiks šeimyniniams pietums serviruoti.
*
Dangteliai saugo produktus nuo išdžiūvimo.
*
„Allegra“ lėkštę galite panaudoti kaip apsauginį dangtį 1,5 l dubeniui. 1,5 l dubens dangtis tinka uždengti „Allegra“ lėkštei.
*
Taupant vietą, dubenis galima sudėti vieną į kitą.

KAIP UŽDENGTI DUBENIS?

*
* Padėkite dubenį ant lygios plokštumos. Uždėkite ant dubens dangtį.
* Pirštais spausdami dangčio kraštus, apveskite aplink dubenį.
Uždengus dangtį, nereikia išstumti oro.

KAIP ATIDARYTI DUBENIS?

Padėkite indą ant lygaus paviršiaus. Viena ranka laikykite dubenį, kita – švelniai kelkite dangtį nuo dubenio.
Atsakyti
Aš sau užsisakiau Alegro serijos rinkinuką didis.gif Man šie dubenys labai patinka.
Atsakyti
O Santakoj irgi nuolaida peiliams?
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2009 01 11, 18:51)
O Santakoj irgi nuolaida peiliams?

yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Manyčiau, kad daugiausiai nervų virtuvėje sugadina prasti peiliai, kaupiuosi ir aš pirkimui, tik niekaip neapsisprendžiu kuriuos, o gal dabar pasiimti tuos kataloginius, o vėliau po truputį susipirkti tuos profesionalius, nes aniems dar ilgai akcija tęsis mastau.gif , na , bet kam jų tiek daug schmoll.gif
Jau dukra užsisakė kataloginius biggrin.gif pas mamką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 11 sausio 2009 - 19:20