Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(gabe60 @ 2009 01 11, 19:19)
Manyčiau, kad daugiausiai nervų virtuvėje sugadina prasti peiliai, kaupiuosi ir aš pirkimui, tik niekaip neapsisprendžiu kuriuos, o gal dabar pasiimti tuos kataloginius, o vėliau po truputį susipirkti tuos profesionalius, nes aniems dar ilgai akcija tęsis  mastau.gif , na , bet kam jų tiek daug  schmoll.gif
Jau dukra užsisakė kataloginius  biggrin.gif pas mamką.

Šiuo atveju imčiau T-serijos, sako jie 2xkart kokybiškesni. O kam svarbu kaina, kataloginiai irgi neblogas variantas.
Atsakyti
As irgi geriau imciau 2 peilius T shefseries thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 11, 21:31)
As irgi geriau imciau 2 peilius T shefseries thumbup.gif

O aš kataloginių Šefo peilio ir pačio mažiausio peiliuko į jokius kitus nekeisčiau - patys patogiausi thumbup.gif T-chef man pomidoru peilis nepamainomas. Bet nusipirkau tą išpjaustymo peilį (tikėjaus gauti filė), tai nelabai jo naudoju - per stori ašmenys ax.gif
Atsakyti
Man filė peiliukas pats geriausias ir einamiausias + mažiukas universalus. Bet dabar TW biški bėdos su Filė peiliais, nei kataloginių, nei T Chefinių tokių nėr, tik vasario mėnesį bus M Chefo Filė peilis.

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
O kas čia per T-Trends ryškiaspalviai peiliai, gal kuri matėt gyvai? Sumąsčiau toje aktyvumo akcijoje sudalyvauti ax.gif
Taigi, užsisakiau sau tris peilius, bet iš TChef serijos, tuos, kur tipo, apdovanoti buvo, kaip jūs man ir patarėte friends.gif
Atsakyti
gabe60, aš mačiau, kadangi pavaikštau į susirinkimus mirksiukas.gif
tai jie ryškiaspalviai universalūs peiliukai, ne TW gaminys, o liktais Trend. Ir jiems garantija ne 30, o tik 2 metai,va mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kad Tupperware tie ryškiaspalviai peiliai, tik serija T-Triends, aš maniau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vita: 12 sausio 2009 - 14:04
QUOTE(meelisaa @ 2009 01 10, 15:26)
Norėjau, pasiteirauti, o kur čia tokios nuolaidos peiliams. Kur galima užsakyti

Va, jau ir aprašymas smile.gif Akcija peilų rinkiniui
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 11, 10:43)
buvo cool.gif dabar sakė jų kaina 30lt ir užsisakinėt nebegalima, info niekur neskelbta - distributorė sakė. Aš už pirmą savaitę buvau užsisakius, tai sakė, kad jau negausiu doh.gif

Naujausia informacija iš Saulės ir Vilnelės - Nykštukus dabar užsakinėkit, nes kitam kataloge jie kainuos gerokai virš 30Lt ax.gif
Atsakyti
Gerai, kad SM yra - greičiausia info bigsmile.gif
Atsakyti
Kaunietės platintojos, gal kuri turit skustuką daržovėm?
Atsakyti
QUOTE(Vita @ 2009 01 12, 15:03)
Na kad Tupperware tie ryškiaspalviai peiliai, tik serija T-Triends, aš maniau...

aš perdaviau mūsų distributorės žodžius mirksiukas.gif kad jie ne TW ir todėl garantija jiems tik 2m. ax.gif

nykštukus gavau šian su sūrinėm thumbup.gif

gal žirklių kam reikėtų prie peiliukų mirksiukas.gif
Atsakyti