Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Labutis
Prisijungiu prie jūsų.Turiu TW peilius,tikrai patenkinta jais.Galąsti dažnai
nereikia,ir labai patogūs thumbup.gif

Dabar gundausi žirklėm,kaip ten jos ar patogios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balys: 13 sausio 2009 - 14:08
QUOTE(Balys @ 2009 01 13, 14:06)
Labutis
Prisijungiu prie jūsų.Turiu TW peilius,tikrai patenkinta jais.Galąsti dažnai
nereikia,ir labai patogūs thumbup.gif

Dabar gundausi žirklėm,kaip ten jos ar patogios?

jeigu tos kur yra kataloge ir kur išsilanksto, tai jos superinės thumbup.gif Aš esu labai jomis patenkinta, netgi MB labai palankiai įvertino šį pirkinį smile.gif
Atsakyti
Kaip jums tas ,,Cosmo“ įrankių rinkinys – žnyplės, maišymo šaukštas, mentelė suapvalintais kampais ir plakimo šluotelė? Ar vertas dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 01 13, 16:32)
jeigu tos kur yra kataloge ir kur išsilanksto, tai jos superinės  thumbup.gif  Aš esu labai jomis patenkinta, netgi MB labai palankiai įvertino šį pirkinį smile.gif

Tos iš katalogo - labai geros, bet paukštienai karpyti daug geresnės tos specialiai vištienai skirtos. Nes kataloginės posunkiai įveikia kauliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 01 13, 17:41)
Tos iš katalogo - labai geros, bet paukštienai karpyti daug geresnės tos specialiai vištienai skirtos.  Nes kataloginės posunkiai įveikia kauliukus  smile.gif

g.gif nu dabar tai nežinau net,man tai paukštienai karpyt,žuviai reikia.Siūt nesiruošiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balys @ 2009 01 13, 16:54)
g.gif nu dabar tai nežinau net,man tai paukštienai karpyt,žuviai reikia.Siūt nesiruošiu. biggrin.gif

Man irgi tos specialiai vištienai geresnės wub.gif O kokia problema: užsisakykit vištienai, jei reikia vištienai smile.gif
Atsakyti
Man irgi labiau patinka žirklės vištienai thumbup.gif
O Kosmo įrankiai verti dėmesio, ypač, kad žada, jog bus ir samtis, ir kiaurasamtis wub.gif . Bet reikia pirkti ir kibirėlį, kitaip vaizdo nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Balys @ 2009 01 13, 15:54)

O galima siuvime jas panaudoti? Reiks išbandyti kaip medžiagą kerpa, ot mintis thumbup.gif .
Dabar gundausi ant "Cosmo" blush2.gif , turėtų gražiai ir stilingai atrodyti mano virtuvėje smile.gif , tik jaučiu, kad gale mėnesio reiks eiti banką plėšti lotuliukas.gif
Vadovė atsiuntė filmuką http://www.youtube.c...h?v=jsMPFjb-QNI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 13 sausio 2009 - 16:24
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 13, 17:08)
O  galima siuvime jas panaudoti? Reiks išbandyti kaip medžiagą kerpa, ot mintis  thumbup.gif .
Dabar gundausi ant "Cosmo"  blush2.gif , turėtų gražiai ir stilingai atrodyti mano virtuvėje  smile.gif , tik jaučiu, kad gale mėnesio reiks eiti banką plėšti  lotuliukas.gif

Ir aš Cosmo noriu noriu wub.gif , bet būtinai su kibiriuku wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 01 13, 16:12)
Ir aš Cosmo noriu  noriu  wub.gif , bet būtinai su kibiriuku  wub.gif

Labai gražu wub.gif
Planavau kataloginius įrankius susipirkt, bet gal šie geresnės kokybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 13, 16:08)
O  galima siuvime jas panaudoti? Reiks išbandyti kaip medžiagą kerpa, ot mintis  thumbup.gif .
Dabar gundausi ant "Cosmo"  blush2.gif , turėtų gražiai ir stilingai atrodyti mano virtuvėje  smile.gif , tik jaučiu, kad gale mėnesio reiks eiti banką plėšti  lotuliukas.gif
Vadovė atsiuntė filmuką http://www.youtube.c...h?v=jsMPFjb-QNI

Medziagas kerpa thumbup.gif , kaip per sviesta eina lotuliukas.gif Tik siuvimui man truksta asmenu ilgio g.gif Jei dar ilgesnes butu, tai nebutu lygiu thumbup.gif

QUOTE(gabe60 @ 2009 01 13, 16:21)
Labai gražu  wub.gif 
Planavau kataloginius įrankius susipirkt, bet gal šie geresnės kokybės  g.gif

Jie didesni karsti atlaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 13, 17:26)
Jie didesni karsti atlaiko biggrin.gif

kurie geresni? o koks tas didesnis karstis?
Atsakyti