Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

rytoj turėčiau gaut indelį laikymuin šaldytuve. Oi kaip laukiu.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 16, 19:43)
Ir aš jums merginos pritariu dėl Ultarpliusų bigsmile.gif Bet man pats pačiausias Lazanijai thumbup.gif o vat 3l. aš kažkaip nelabai naudojau, Lazanijos indo forma man labiau tinkama... ir aš nebeprisimenu kada esu bulves virus vandeny, arba Ultrapliuse arba Mikropliuse  ax.gif

pas mane UltraPlius 5l. Tai net kaledinis kalakutas tilpo thumbup.gif
O MicroPlius drauge turi, tai kai pamaciau, kaip ji ten maista ruosia isinorejau mikrobangines g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 17 sausio 2009 - 09:48
Mergaites,kaip jums zirkles paukstienai?Mano viena kliente tai labai NEPATENKINTA.Sake,kad pats didziausias s....As irgi jas turiu,bet dar nebandziau.Jos man labiau sekatoriu labiau primena.Sakiau,medelius karpysiu,jeigu paukstienai netiks...
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2009 01 17, 14:06)
Mergaites,kaip jums zirkles paukstienai?Mano viena kliente tai labai NEPATENKINTA.Sake,kad pats didziausias s....As irgi jas turiu,bet dar nebandziau.Jos man labiau sekatoriu labiau primena.Sakiau,medelius karpysiu,jeigu paukstienai netiks...

Man tai labai patinka thumbup.gif Turiu ir peilius, labai patinka. UltraPlius 5l puode viska kepu- paukstiena, kugeli, net plova. MikroPlius labai greitai mikrobangej isverdu bulves ar kitas darzoves. Dar labai patikna kompaktiskos dezutes biriems produktams- pagaliau baigesi maiseliu bardakas spintelej. Surio malunelis irgi patinka o vat svogunu pjaustykle Mini Quick Chef schmoll.gif , labai stambiai pjausto. Siaip labai daug ka turiu, praktiskai viskuo esu labai patenkinta. Is nenaudojamu dalyku tik dozatorius pieno milteliams. Dabar labai noriu silikoniniu kepimo formu, ar jos geros?
Atsakyti
Reikia mažos sūrinės, tačiau norėčiau mainyt į ką nors iš savo sandėliuko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2009 01 17, 14:30)
Man tai labai patinka thumbup.gif  Turiu ir peilius, labai patinka. UltraPlius 5l puode viska kepu- paukstiena, kugeli, net plova. MikroPlius labai greitai mikrobangej isverdu bulves ar kitas darzoves. Dar labai patikna kompaktiskos dezutes biriems produktams- pagaliau baigesi maiseliu bardakas spintelej. Surio malunelis irgi patinka o vat svogunu pjaustykle  Mini Quick Chef schmoll.gif , labai stambiai pjausto. Siaip labai daug ka turiu, praktiskai viskuo esu labai patenkinta. Is nenaudojamu dalyku tik dozatorius pieno milteliams. Dabar labai noriu silikoniniu kepimo formu, ar jos geros?

Reikia ilgiau papluseti ir viskas buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2009 01 17, 13:30)
Man tai labai patinka thumbup.gif  Turiu ir peilius, labai patinka. UltraPlius 5l puode viska kepu- paukstiena, kugeli, net plova. MikroPlius labai greitai mikrobangej isverdu bulves ar kitas darzoves. Dar labai patikna kompaktiskos dezutes biriems produktams- pagaliau baigesi maiseliu bardakas spintelej. Surio malunelis irgi patinka o vat svogunu pjaustykle  Mini Quick Chef schmoll.gif , labai stambiai pjausto. Siaip labai daug ka turiu, praktiskai viskuo esu labai patenkinta. Is nenaudojamu dalyku tik dozatorius pieno milteliams. Dabar labai noriu silikoniniu kepimo formu, ar jos geros?

.mini QC galima ir smulkiai viska supjaustyti, tereikia tik ilgeliau pasukti...
o silikonines formos mano namie nepamainomos thumbup.gif ... pernai pries kaledas maximoje nusipirkau eglutes formos silikonine forma, o namie turejau Princese..tai skirtumas-kvape... maximine smirda man
Atsakyti
Va va. As nusipirkau silikonine forma is Avevitos. smirda labiausiai ir "skysta" tokia. Dariau zele, tai niekiap nepavyko graziai isimti. Ir sildziau ir spaudinejau aplinkui... Nusivyliau labai. Kaina aisku trecdaliu mazesne, bet kai vargsti virtuvej kelias valandas ir negauni norimo rezultato, tai tikrai geriau isigyti kokybiska daikta nors ir brangiau.
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2009 01 17, 20:22)
.mini QC galima ir smulkiai viska supjaustyti, tereikia tik ilgeliau pasukti...
o silikonines formos mano namie nepamainomos thumbup.gif ... pernai pries kaledas maximoje nusipirkau eglutes formos silikonine forma, o namie turejau Princese..tai skirtumas-kvape... maximine smirda man

Nu vat, dabar zinosiu. Pastatysiu MB, lai sukioja pjaustykle lotuliukas.gif
gundot su tom formom, gundot. Tik kokia dabar pirkt? Seima didele, tai gal didesne kokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2009 01 17, 20:03)
gundot su tom formom, gundot. Tik kokia dabar pirkt? Seima didele, tai gal didesne kokia g.gif

O ką formoje kepsi? Jei norėsi didelius pyragus, kugelius, užkepėles kept, tai geriausia Princesė. Kažkada dar buvo Karalienė su banguotais krašteliais, tai ta labai teisingo dydžio forma pyragams. Karališkąją naudoju netikram zuikiui kepti arba greitiems pyragams mikrobangėje, o šiaip daugiau guli.
Atsakyti
Turbut reik imt Princese. O nera TW tokiu porcijiniu formeliu alia uzkepelem, nedideliu? Sena mano svajone nusipirkt... Maciau pardese moliniu yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viga: 17 sausio 2009 - 20:39
QUOTE(Viga @ 2009 01 17, 20:25)
Turbut reik imt Princese. O nera TW tokiu porcijiniu formeliu alia uzkepelem, nedideliu? Sena mano svajone nesipirkt... Maciau pardese moliniu yra.

Kažkada buvo nedidelių Ultrapliusiukų. Gal vėl bus koks pasiūlymas.
Atsakyti