Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(spiglys @ 2009 01 15, 09:42)
nekataloginiams lyg iki pavasario  g.gif pataisykit , jei klystu 4u.gif
kataloginiams iki sausio 23 d

As apie nekatologinius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 14, 22:10)
tikrai superinį pirkinį pasidariau, beliko dar stovą jiems įsigyti  smile.gif , o jums visoms siunčiu po balionėlį  4u.gif , šaunuolės jūs  thumbup.gif

as turiu Zepter peilius, bet jie irgi be stovo buvo. Nusipirkau Fiskars magnetini laikikli tvirtinama prie sienos. Man labai patogu thumbup.gif ir grazu ax.gif Tie mediniai stovai tokie nehieginiski atrodo blush2.gif Buna ir nenuplautus peilius sukisi...

QUOTE(Vita @ 2009 01 14, 22:46)
. Va laukiu nesulaukiu gi kada Tupperware pagamins plaktuką mėsai  doh.gif

atsiprasau uz pff topic blush2.gif labai geras plaktukas mesai Berghoff thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir nesulaukiu plaktuko mėsai lotuliukas.gif bet turbūt ir nesulauksim, reiks ne TW pirkti biggrin.gif

Dėl spalvotų peilių, kad jie TW tada visai puiku thumbup.gif

Mergaitės, o juos, kad gaut reikia visas 4 sav. po reikalingą sumą užsakyt, ar kiek tokių savaičių tiek ir peilių g.gif kai 2000 tai jau viskas aišku ax.gif

O aš šian Alegro gavau, nu man jie labai faini bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 15, 11:00)
Aš ir nesulaukiu plaktuko mėsai lotuliukas.gif bet turbūt ir nesulauksim, reiks ne TW pirkti  biggrin.gif

Dėl spalvotų peilių, kad jie TW tada visai puiku thumbup.gif

Mergaitės, o juos, kad gaut reikia visas 4 sav. po reikalingą sumą užsakyt, ar kiek tokių savaičių tiek ir peilių g.gif kai 2000 tai jau viskas aišku ax.gif

O aš šian Alegro gavau, nu man jie labai faini bigsmile.gif

užsakant bet kurią sav už 560lt gaunate peilį dovanų, jei 4 savaites užsakot, 4 peiliai dovanų. Jei visomis savaitėmis darėte užsakymus po 360lt ir iš viso per 4 sav užsakėte už 2000lt, dar 4 peiliai jūsų + juoda lentutė.
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2009 01 14, 21:49)
Sviestą laikau.  ax.gif  Bet labai jau kruopščiai reikia tą sviestą dėti, kad nesiliestų ir nesiterlintų, kai uždenginėji, su dangtelio sienelėm. Idealiai tinka siauresniems sviesto pakiukams, o jei tiems platesniems, tai vat to centimetro man ir trūksta.

Na man irgi taip pat, todel pradejau pirkti Ventos sviesta ir dabar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, noreciau patarimo, bandziau ieskot bet neradau informacijoskazkaip, nuo kiek menesiu galima duoti ta puodeli gerimams, gavom dovanu jau seniai, bet pamirsau nuo kada tinkamas blush2.gif

Dekui uz atsakyma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitukas: 15 sausio 2009 - 15:05
QUOTE(Melitukas @ 2009 01 15, 15:02)
Sveikutes, noreciau patarimo, bandziau ieskot bet neradau informacijoskazkaip, nuo kiek menesiu galima duoti ta puodeli gerimams, gavom dovanu jau seniai, bet pamirsau nuo kada tinkamas blush2.gif

Dekui uz atsakyma thumbup.gif

kadangi su tw draugauju metus, tai tokio puodelio neturėjau, o naudojom panašų avent, tai maždaug nuo pusės metų daviau dukrytei iš jo gerti arbatėles, vandenuką, nes pati maitinau, ji buteliukų su soskėm nepripažino... manau individualu...
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 14, 16:04)
Truputį ne į temą, Burbuliuks, labai gražus katiniukas tavo atvare  wub.gif

ačiū blush2.gif 4u.gif
čia mūsų rėksniukas dar mažas, dabar jau visas vyras (na ne visai... savo vyriškos pareigos nebeatliktų lotuliukas.gif ) cool.gif
Atsakyti
Offtopic - gal kas turite 2 Micropliusiukus po 1 L, nenaudotus ir nereikalingus? 4u.gif Gal keistis noretumet? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiukas @ 2009 01 15, 22:13)
Offtopic - gal kas turite 2 Micropliusiukus po 1 L, nenaudotus ir nereikalingus?  4u.gif  Gal keistis noretumet? blush2.gif

Turiu, siūlyk į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 01 15, 18:17)
kadangi su tw draugauju metus, tai tokio puodelio neturėjau, o naudojom panašų avent, tai maždaug nuo pusės metų daviau dukrytei iš jo gerti arbatėles, vandenuką, nes pati maitinau, ji buteliukų su soskėm nepripažino... manau individualu...

Tai Avent buna skirtingi, nuo sesiu men ir nuo 1 metu. O sitas snapelis net nezinau nuo kada tinka doh.gif g.gif
Ka nieks daugiau nezino, juk yra prekiaujanciu jais verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
O aš net nesusimąsčiau nuo kelių mėn. galima gert ir neteko girdėt g.gif aš naudojau aventą, tai ir net neprisimenu nuo kelių mėn. pradėjom naudot, nors buteliukų maniškė ir nepripažino ax.gif
Atsakyti