as turiu Zepter peilius, bet jie irgi be stovo buvo. Nusipirkau Fiskars magnetini laikikli tvirtinama prie sienos. Man labai patogu ir grazu Tie mediniai stovai tokie nehieginiski atrodo Buna ir nenuplautus peilius sukisi...
QUOTE(Vita @ 2009 01 14, 22:46)
. Va laukiu nesulaukiu gi kada Tupperware pagamins plaktuką mėsai
užsakant bet kurią sav už 560lt gaunate peilį dovanų, jei 4 savaites užsakot, 4 peiliai dovanų. Jei visomis savaitėmis darėte užsakymus po 360lt ir iš viso per 4 sav užsakėte už 2000lt, dar 4 peiliai jūsų + juoda lentutė.
Sviestą laikau. Bet labai jau kruopščiai reikia tą sviestą dėti, kad nesiliestų ir nesiterlintų, kai uždenginėji, su dangtelio sienelėm. Idealiai tinka siauresniems sviesto pakiukams, o jei tiems platesniems, tai vat to centimetro man ir trūksta.
Sveikutes, noreciau patarimo, bandziau ieskot bet neradau informacijoskazkaip, nuo kiek menesiu galima duoti ta puodeli gerimams, gavom dovanu jau seniai, bet pamirsau nuo kada tinkamas
Sveikutes, noreciau patarimo, bandziau ieskot bet neradau informacijoskazkaip, nuo kiek menesiu galima duoti ta puodeli gerimams, gavom dovanu jau seniai, bet pamirsau nuo kada tinkamas
kadangi su tw draugauju metus, tai tokio puodelio neturėjau, o naudojom panašų avent, tai maždaug nuo pusės metų daviau dukrytei iš jo gerti arbatėles, vandenuką, nes pati maitinau, ji buteliukų su soskėm nepripažino... manau individualu...
kadangi su tw draugauju metus, tai tokio puodelio neturėjau, o naudojom panašų avent, tai maždaug nuo pusės metų daviau dukrytei iš jo gerti arbatėles, vandenuką, nes pati maitinau, ji buteliukų su soskėm nepripažino... manau individualu...
O aš net nesusimąsčiau nuo kelių mėn. galima gert ir neteko girdėt aš naudojau aventą, tai ir net neprisimenu nuo kelių mėn. pradėjom naudot, nors buteliukų maniškė ir nepripažino