Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Sveikos, gal kuri turite pasiulyti indeliu nelabai dideliu (man pietums reikia nestis i darba) , - gali buti ivairiu dydziu ir labai noriu (nezinau kaip pavadinti) - daikto kuriuo stiklainius atsukti galima lengvai blush2.gif
jei kas galit kazka pasiulyti (butu gerai Kaune) - laukiu i az.
Atsakyti
O man labai sudėtinga kaskart už TW sumokėti, pvz., gaunu prekes trečiadienį-ketvirtadienį, o turiu apmokėti iki sekmadienio doh.gif . Taigi, priversta dengti savais pinigais, o tai man nlb schmoll.gif , galėtų ilgesnį laiką skirti apmokėjimui, pvz., avone, mes per 14 d turime apmokėti sąskaitą..
Gaunasi, kad kredituoju svetimus daiktus doh.gif , nors pačiai reikalingi pinigai..
Atsakyti
Dasha, nuo sausio 22d. bus nuolaidos spec. indeliams šildymams mikrobangėje, jų yra visokių dydžių nuo 475ml. iki 1,9l. Tai gal lukterk, nors jei kas pasiūlys pigiau nei savikaina, neverta ir laukt ax.gif

AŠ pati turiu šitą servetėlę "stiklainių siaubas", bet aš kažkaip neatsuku vistiek, o vyrui tai labai patinka.

Gabe60, dėl apmokėjimo suprantu, man ir nelabai patinka kai mano pinigai apyvartoj vaikšto, nu bet ką padarysi Aš tai moku truputį vėluodama, pastabų negavau, bet tai ką daryt jei prekės ateina vėliau, negu sąskaita su apmokėjimo data mirksiukas.gif
Atsakyti
na Ultra Plius, manau, vienas geriausiu TW gaminiu thumbup.gif Ka tik istroskinau triusi-fantastika. Ir plauti lengva.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 01 16, 17:40)
na Ultra Plius, manau, vienas geriausiu TW gaminiu  thumbup.gif  Ka tik istroskinau triusi-fantastika. Ir plauti lengva.

Pritariu thumbup.gif As irgi vos ne kas diena naudoju - sudedu visus produktus troskiniui, plovui ar vistyte su bulvem ir i orkaite. Dar mes labai megstam lazanija, tai UltraPlusas yra vienintelis indas, prie kurio neprikempa makaronai su suriu bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš jums merginos pritariu dėl Ultarpliusų bigsmile.gif Bet man pats pačiausias Lazanijai thumbup.gif o vat 3l. aš kažkaip nelabai naudojau, Lazanijos indo forma man labiau tinkama... ir aš nebeprisimenu kada esu bulves virus vandeny, arba Ultrapliuse arba Mikropliuse ax.gif

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 16, 18:43)
Ir aš jums merginos pritariu dėl Ultarpliusų bigsmile.gif Bet man pats pačiausias Lazanijai thumbup.gif o vat 3l. aš kažkaip nelabai naudojau, Lazanijos indo forma man labiau tinkama... ir aš nebeprisimenu kada esu bulves virus vandeny, arba Ultrapliuse arba Mikropliuse  ax.gif

O kaip Ultrapliuse bulves ruoši? Mikrobangėj ar orkaitėj?
Atsakyti
QUOTE(gesa @ 2009 01 16, 20:42)
O kaip Ultrapliuse bulves ruoši? Mikrobangėj ar orkaitėj?

gesa, labai paprastai:pvz. pridedu kotletukų ar kokios mėsytės ir prikaišioju visur bulvių mirksiukas.gif - čia orkaitėj. O mikrobangėj tada galima su lupenom, viena bulvė viena minutė thumbup.gif Kadangi mano mikrobangė maža tai ten tetelpa Mikropliusiukas ax.gif
Atsakyti
Nusinešiau pietus į darbą Signature indelyje ir ką jūs manot blink.gif , ogi pribėgo, gerai, kad į maišelį papildomai buvau įdėjusi, o štai Optimos indelyje kiek nešiojausi, tai anei lašas rankinuke neišbėgo. Išvada tokia, Optima sandariausi tokiam reikalui g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 16, 20:49)
Nusinešiau pietus į darbą Signature indelyje ir ką jūs manot  blink.gif , ogi pribėgo, gerai, kad į maišelį papildomai buvau įdėjusi, o štai Optimos indelyje kiek nešiojausi, tai anei lašas  rankinuke neišbėgo. Išvada tokia, Optima sandariausi tokiam reikalui  g.gif

Taigi Signature tikrai nesandarūs, jie biriems produktams skirti. Mažajame aš pyragėlių sausainiukų nešuosi į darbą prie kavos smile.gif Visos mano bendradarbės jau turi po mažą Signature tam reikalui smile.gif
O šitie 1,2 l biriems produktams thumbup.gif , ypač pas ką spintelės naujoviškos su stalčiais aukštesniais, tai super thumbup.gif Supili, dangteliai permatomi, labai patogu smile.gif

O maistui į darbą neštis man nepamainomas MiniMax indeliai thumbup.gif Aš sau turiu 950 ml, ir vyrui. Labai patogu, visiškai sandarūs. Jei viską suvalgai visą suspaudi, jei lieka - truputį thumbup.gif
Atsakyti
Mini-max nepakeičiami kelionėje ir gražūs.
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 16, 21:10)
Mini-max nepakeičiami kelionėje ir gražūs.

drinks_cheers.gif Mini Max nepakeičiami ir kelionėj, ir į darbą drinks_cheers.gif

O gal kas turit pasiūlyti tą induką bulvėms virti mikrobangėj ax.gif ? Į až ax.gif
Atsakyti