jei kas galit kazka pasiulyti (butu gerai Kaune) - laukiu i az.
Sveikos, gal kuri turite pasiulyti indeliu nelabai dideliu (man pietums reikia nestis i darba) , - gali buti ivairiu dydziu ir labai noriu (nezinau kaip pavadinti) - daikto kuriuo stiklainius atsukti galima lengvai
O man labai sudėtinga kaskart už TW sumokėti, pvz., gaunu prekes trečiadienį-ketvirtadienį, o turiu apmokėti iki sekmadienio
. Taigi, priversta dengti savais pinigais, o tai man nlb
, galėtų ilgesnį laiką skirti apmokėjimui, pvz., avone, mes per 14 d turime apmokėti sąskaitą..
Gaunasi, kad kredituoju svetimus daiktus
, nors pačiai reikalingi pinigai..
Gaunasi, kad kredituoju svetimus daiktus
Dasha, nuo sausio 22d. bus nuolaidos spec. indeliams šildymams mikrobangėje, jų yra visokių dydžių nuo 475ml. iki 1,9l. Tai gal lukterk, nors jei kas pasiūlys pigiau nei savikaina, neverta ir laukt
AŠ pati turiu šitą servetėlę "stiklainių siaubas", bet aš kažkaip neatsuku vistiek, o vyrui tai labai patinka.
Gabe60, dėl apmokėjimo suprantu, man ir nelabai patinka kai mano pinigai apyvartoj vaikšto, nu bet ką padarysi Aš tai moku truputį vėluodama, pastabų negavau, bet tai ką daryt jei prekės ateina vėliau, negu sąskaita su apmokėjimo data
AŠ pati turiu šitą servetėlę "stiklainių siaubas", bet aš kažkaip neatsuku vistiek, o vyrui tai labai patinka.
Gabe60, dėl apmokėjimo suprantu, man ir nelabai patinka kai mano pinigai apyvartoj vaikšto, nu bet ką padarysi Aš tai moku truputį vėluodama, pastabų negavau, bet tai ką daryt jei prekės ateina vėliau, negu sąskaita su apmokėjimo data
na Ultra Plius, manau, vienas geriausiu TW gaminiu
Ka tik istroskinau triusi-fantastika. Ir plauti lengva.
QUOTE(TUSINA @ 2009 01 16, 17:40)
na Ultra Plius, manau, vienas geriausiu TW gaminiu
Ka tik istroskinau triusi-fantastika. Ir plauti lengva.
Pritariu
Ir aš jums merginos pritariu dėl Ultarpliusų
Bet man pats pačiausias Lazanijai
o vat 3l. aš kažkaip nelabai naudojau, Lazanijos indo forma man labiau tinkama... ir aš nebeprisimenu kada esu bulves virus vandeny, arba Ultrapliuse arba Mikropliuse
QUOTE(davija @ 2009 01 16, 18:43)
Ir aš jums merginos pritariu dėl Ultarpliusų
Bet man pats pačiausias Lazanijai
o vat 3l. aš kažkaip nelabai naudojau, Lazanijos indo forma man labiau tinkama... ir aš nebeprisimenu kada esu bulves virus vandeny, arba Ultrapliuse arba Mikropliuse 
O kaip Ultrapliuse bulves ruoši? Mikrobangėj ar orkaitėj?
QUOTE(gesa @ 2009 01 16, 20:42)
O kaip Ultrapliuse bulves ruoši? Mikrobangėj ar orkaitėj?
gesa, labai paprastai:pvz. pridedu kotletukų ar kokios mėsytės ir prikaišioju visur bulvių
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 16, 20:49)
Nusinešiau pietus į darbą Signature indelyje ir ką jūs manot
, ogi pribėgo, gerai, kad į maišelį papildomai buvau įdėjusi, o štai Optimos indelyje kiek nešiojausi, tai anei lašas rankinuke neišbėgo. Išvada tokia, Optima sandariausi tokiam reikalui 
Taigi Signature tikrai nesandarūs, jie biriems produktams skirti. Mažajame aš pyragėlių sausainiukų nešuosi į darbą prie kavos
O šitie 1,2 l biriems produktams
O maistui į darbą neštis man nepamainomas MiniMax indeliai
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 16, 21:10)
Mini-max nepakeičiami kelionėje ir gražūs.
O gal kas turit pasiūlyti tą induką bulvėms virti mikrobangėj