Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 22, 17:58)
Na tikraui net ir sitoj nuotrakoj jie grazesni atrodo...  g.gif
O gal butu nesunku ispatuoti ir vieno ir kito auksti, idomu ar pas mane jie i spintele tilptu, buciau labai dekinga...  rolleyes.gif

4 litrų aukštis - 21,5 cm
3 litrų aukštis - 19,5 cm 4u.gif
Atsakyti
Dariau šiandien canelloni makaronus, įdarui sukimšti panaudojau TW dekoravimo maišelį be jokio antgalio - thumbup.gif Anksčiau naudodavau paprastą konditerinį švirkštą, bet tikrai nebuvo patogu.
Dar šiandien gavau dangtelių kraitelę - mano turimi dangteliai kaip tik sutilpo, panašu, kad irgi bus daiktas labai geras.
Per savo žioplumą blush2.gif tikriausiai būsiu su šiukšlėmis išmetusi žalią skustuką, nes dingo be žinios. Teko įsigyti naują doh.gif
Atsakyti
Asese aciu labai smile.gif

O skustukus ir as gal kokius 2 taip prateriojus, dabar kaip tik baigiu skusti iskarto i kriaukle metu doh.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
aš visa apsipatenkinus sėdžiu ir neatsidžiaugiu rtchef puodu 2,4l su rankena bigsmile.gif aš norėjau litrinuko, bet vyras sako neverta jį imt, imk geriau 2,4. Tai ką galiu pasakyt, kad litrinuko vistik REIKIA ir NORIU blush2.gif nes 2,4 tok visai normalus puodas....

Tai paskutinės naujienos, kurias gavau su siuntinuku:
Česnakų spaustukas 5-13 sav. 63lt

ir įsigiję bet kokį puodą 5-13 sav. - 5,7l puodas tik 479lt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 23 sausio 2009 - 10:24
QUOTE(davija @ 2009 01 23, 11:24)
ir įsigiję bet kokį puodą 5-13 sav. - 5,7l puodas tik 479lt bigsmile.gif

as keptuve TW planavau pirkti, bet daba susiradau ir palyginau TW ir Zepter-pastarojo savybes, ilgaamziskumas ir metalas yra geresni nei TW. O TW kaina beveik kaip Zepterio.
Dar norejau paklausti ar yra TW keptuviu su ala teflonine danga? g.gif

O ar bandet gliaudyti riesutus su cesnako spaustuve? Neissilankste sietelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 23 sausio 2009 - 10:39
QUOTE(TUSINA @ 2009 01 23, 10:36)
O ar bandet gliaudyti riesutus su cesnako spaustuve? Neissilankste sietelis?

Taip, tik ne su ta vieta, kur česnakas dedamas, o riešutus dėjau į įdubimą rankenoje, iš kitos pusės spaudėsi su metalu. Nemoku dabar paaiškint, kur tiksliai, bet riešutas sietelio tikrai nelietė, procesas lengvas ir nesudėtingas.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 01 23, 10:36)
O TW kaina beveik kaip Zepterio.
Dar norejau paklausti ar yra TW keptuviu su ala teflonine danga?  g.gif

Na iš kur ištraukėt, kad kainos panašios, turbūt nežinot kiek Zepterio puodai kainuoja.
O tefloninės dangos jau visi seniai atsisakinėja..
Atsakyti
Aha, teflonas yra nuodas unsure.gif tik ne taip paprasta visko su juo atsisakyti taip greit doh.gif

Gal kas turit keksiukų formą nereikalingą? gal per daug prisipirkot kai buvo silikonam nuolaidos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 01 23, 13:10)
Aha, teflonas yra nuodas  unsure.gif tik ne taip paprasta visko su juo atsisakyti taip greit  doh.gif

Gal kas turit keksiukų formą nereikalingą? gal per daug prisipirkot kai buvo silikonam nuolaidos  ax.gif

Parašiau į až
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2009 01 23, 14:10)
Gal kas turit keksiukų formą nereikalingą? gal per daug prisipirkot kai buvo silikonam nuolaidos  ax.gif

Ar nenusiraminsi? lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal žinot, ar Nykštukai ir turi užsidaryti–atsidaryti sunkiai?

Įsigijau, bet nieko nedrįstu pilti, nes jau tokios jėgos reikia, norint atidaryti arba uždaryti, tai kol kas vaikas vaikas žaidžia ir pagal paskirtį nenaudoju:(...
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 01 23, 15:25)
Gal žinot, ar Nykštukai ir turi užsidaryti–atsidaryti sunkiai?

Įsigijau, bet nieko nedrįstu pilti, nes jau tokios jėgos reikia, norint atidaryti arba uždaryti, tai kol kas vaikas vaikas žaidžia ir pagal paskirtį nenaudoju:(...

fantastiškas gaminys tie nykštukai. draugė pieną kavai tokiame nešiojasi, aš vyrui kokios grietinės, jei prie maisto reikia, į darbą įdedu, šiaip saldžiųjų kepinių priprovas juose laikau - cinamoną, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir t.t.

Gal iš pradžių tik sunkokai darinėjosi, dabar man normaliai smile.gif
Atsakyti