Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Knarkia, bet sako, kad ir aš kartais knarkiu doh.gif
bet man kažkaip nemaišo....jis man sakė, kai knarksiu,pabučiuok biggrin.gif pabandžiau, aprimo, o daugiau ir pati užmigau biggrin.gif
Atsakyti
Taip, bet ne visada, priklauso nuo pavargimo laipsnio. Aš kai noriu miegot, tai man niekas netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
O jeigu neturiu vyro, kas dar gali knarkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Crystal* @ 2009 06 02, 14:10)
O jeigu neturiu vyro, kas dar gali knarkt?  g.gif

lotuliukas.gif gal ...šuo pavyzdžiui arba kaimynas už sienos

Maniškis irgi knarkia, todėl stuksiu jam alkūne visą naktį
Atsakyti
Knarkia kai buna pavarges arba isgeres doh.gif
bet uztenkapajudinti ir susipranta smile.gif Bent kolkas hihihi.gif
Atsakyti
Draugavau su vienu bernužėliu, knarkdavo tai net sienos drebėdavo biggrin.gif Man toks siutas imdavo, nes miegoti galiu tik kai tylu aplink doh.gif O vyrą neknarkiantį rinksiuosi biggrin.gif
Atsakyti
oi... manasis knarkia beveik kiekviena diena, ir taip garsiai... nezinau ka bedaryti... uzsikisu ausis , vistiek girdisi... kosmaras
Atsakyti
oi labai knarkia..o jai dar buna isgeres tai siaubas.....o pakumsciuoju pora kart kur papuola....prabudinu...ir to uztenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 02, 14:23)
O vyrą neknarkiantį rinksiuosi  biggrin.gif

mes pragyvenom 4 metus ir jis neknarkdavo,o daba virs metu kai knarkia,taip kad sienos dreba doh.gif gerai,kad man nereikia smurto naudot uztenka paprasyt,kad apsiverstu thumbup.gif
Atsakyti
Knarkia kai pervarges buna arba isgeres blush2.gif Bet uztenka paprasyt ant sono apsiverst ir nustoja ax.gif
Atsakyti
Na o man niekaip neiseina susidorot su vyro knarkimu doh.gif ir ant sono gali verst, gali daryt ka nori tai minutei nustoje ir vel ta pati dainele naktine doh.gif doh.gif negaliu uzmigt per tai, man turi but tylu ramu ax.gif ax.gif ax.gif gal zinot kokiu metodu nuo knarkimo? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Knarke kai isgeres ir pavarges, bet is alkunes stuktelnu ir vel viskas ciki biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti