maniskis irgi knarkia kai buna isgeres arba labai pavarges, bet pajudinus apsivercia i kita puse
atrodo jau galesiu ramiai miegoti, betir vel tas pats
Visa laimė kad neknarkia
Nebent pribaubęs. Užtai šunė knarkia
Ką daryyt?
dziaugiuosi kad ne
Ačiū Dievui, kad ne
Ojojoj ir dar kaip...miegu kitam kambaryje
.
Turiu du būdus, veikia abu, tik ne abu kartu. Pirmas būdas - stengiuosi užmigti pirma, tada gali kad ir traktoriumi važinėti (tik mašinų signalizacijų nepakenčiu).
Jei pirmas būdas nesuveikia, švelniai paglostau, MB neprabunda, bet šiek tiek iš miego išsikrapšto ir kuriam laikui nustoja knarkęs. Vėl paglostau, ... vėl nustoja. Tada paglostau daugiau. Tada apsiverčia. Ir miega kaip angelas. Tada jau ir aš užmiegu
Niekada nežadinu. Nors kartais ir ima siutas, bet ką gi žmogus kaltas, negi tyčia
Jei pirmas būdas nesuveikia, švelniai paglostau, MB neprabunda, bet šiek tiek iš miego išsikrapšto ir kuriam laikui nustoja knarkęs. Vėl paglostau, ... vėl nustoja. Tada paglostau daugiau. Tada apsiverčia. Ir miega kaip angelas. Tada jau ir aš užmiegu
Niekada nežadinu. Nors kartais ir ima siutas, bet ką gi žmogus kaltas, negi tyčia
kartais knarkia
, bet patampau uz nosies tada,
pabunda, pakeicia poza ir dazniausiai nustoja..
pabunda, pakeicia poza ir dazniausiai nustoja..
Kol nebuvo suns tai su jo knarkimu kovojau niuksedama jam i sonus, bet kai atsirado suo tai jo knarkimas nebeatrodo toks garsus ir erzinantis kaip suns tai nieko ir nebedarau susitaikiau su tuo arba isikisu ausu kamstukus i asusis, kad ju negirdeciau
Knarkia ir maniskis ir iekas nepadeda...bet vistiek kol pati neuzmiegu baksnoju per sona
moraliskai paciai geriau
Neknarkia, bet suo knarkia ir dar bezda siaubingai.... O jei isvarom is kambario tada kaukt pradeda....
knarkia vos uzmiges, ar pietu miego, ar nakciai
anksciau baksnodavau i sona ar spirdavau, bet zinau kad efektas trumpalaikis, tai nebelieciu jei jau uzknarkia, ypac kad jam sunkiau uzmigt nei man. labai retai buna kad uzknarkia o as dar nemiegu
karta uzmiges pietu pats atsibudo nuo savo knarkimo
jei labai isvarges net kalba per miegus savo kalbom, o as tik pritariu, nusiramina