Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 08 30, 01:29)
Prieš 30 metų neknarkdavo, dabar kasnakt knarkia. Aš irgi pradėjau knarkti prieš kokius 5 metus. What a problem?

Senatvė.
Atsakyti
Knarkimas - tai ne tik nemalonūs pojūčiai tiek miegančiam, tiek ir jo aplinkiniams. Visų pirma - tai kvėpavimo sutrikimas. Žmogus miega neramiai, nepailsi, tampa irzlus, sapnuoja baisius sapnus, dažnai prabunda. Dėl jo knarkimo kenčia ir kiti šeimos nariai, aplinkiniai. Knarkimo garsą sukelia gomurys, liežuvio šaknis, antgerklis. Kai liežuvio šaknis liečia gomurį, praeinant orui jis virpa - atsiranda garsas.
reiketu susimastyti doh.gif
Atsakyti
maniškis irgi niekada taip garsiai neknarkdavo kaip paskutiniu metu.
tikriausiai senatvė artėja biggrin.gif
Atsakyti
Knarkia. Bet su tuo manau nepakovosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 08 30, 00:29)
Prieš 30 metų neknarkdavo, dabar kasnakt knarkia. Aš irgi pradėjau knarkti prieš kokius 5 metus. What a problem?

uzsikretet lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žmona knarkia, prieš 10 metų neknarkė. Turbūt irgi senatvė artėja. Na bent tiek gerai kad kitam kambary nesigirdi. smile.gif
Atsakyti
pagrinde knarkia kai yra girtas.. bet tada visai negaila stipriau i sona duoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2011 09 21, 21:10)
pagrinde knarkia kai yra girtas.. bet tada visai negaila stipriau i sona duoti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lygiai tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Knarkia ir maniskis doh.gif Is pradziu svelniai meginu pasukti ji ant sono, o jei tai nepadeda, apkumsciuoju, kol prabunda biggrin.gif Arba uzkemsu nosi pirstais lotuliukas.gif
Atsakyti
Anksčiau knarkdavo tik ant nugaros gulėdamas, dbr jau moka ir ant šono paknarkt. Judinu, tuomet kurį laiką tylu..
Atsakyti
Oi dar ir kaip knarkia doh.gif ,bet kas baisiausiai kad ir pati kartais uzknarkiu blink.gif
Atsakyti
MB paskutiniu metu pradejo knarkti, niekada iki siol to nebudavo,tai matyt irgi senatve po truputi artinas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai kai prabundu nuo jo knarkimo, tai ir ji pazadinu, ner cia reikalo, man vienai nemiegot del to blush2.gif
Atsakyti