Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Mano vyras knarkia visada,jei pirma uzmiegu tai negirdziu,o jei jis pirmas tada baksnoju i sona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kiska13 @ 2011 04 01, 20:34)
Mano vyras knarkia visada,jei pirma uzmiegu tai negirdziu,o jei jis pirmas tada baksnoju i sona  biggrin.gif

maniskis anksciau baisiai knarkdavo, bet cia ne baisiausia problema. didziausia problema yra ta, kad jis griezia dantim nakti!! doh.gif o mane net pykina nuo to garso doh.gif
Atsakyti
Knarkia.
O jei išgeria alaus, tai išvis... dieve apsaugok. Jei nespėju pirma užmigti, tai kankinuosi: judinu, už nosies imu, spardau lotuliukas.gif šiek tiek išsibudina ir nurimsta, o aš tada bandau greitai greitai užmigti, kol nepradėjo vėl koncerto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 04 02, 08:20)
Knarkia.
O jei išgeria alaus, tai išvis... dieve apsaugok. Jei nespėju pirma užmigti, tai kankinuosi: judinu, už nosies imu, spardau  lotuliukas.gif šiek tiek išsibudina ir nurimsta, o aš tada bandau greitai greitai užmigti, kol nepradėjo vėl koncerto smile.gif

pas mus tas pats biggrin.gif jei isgeria alaus - koncertas dvidubai garsesnis buna bigsmile.gif
Atsakyti
Maniškis irgi knarkia, bet tai būna naktį, kai apsiverčia ant nugaros, jei keliuosi naktį prie mažosios ir knarkia, tai aš jį pajudinu ir paprašau, kad pasisuktų ant šono, tad viskas tvarkoje, pasisuka ir jokio knarkimo thumbup.gif
o šiaip nuo knarkimo tikrai nepabundu i r nėra, kad neužmigčiau smile.gif
Atsakyti
Knarkia, kai miega ant nugaros, bet kadangi tą ir pats žino, stengiasi taip nemiegoti. Kambariokė išmokė, kad reikia liežuviu pacaksėti knarkiančiam žmogui, iškart nustoja, išbandyta ant pačios kambariokės biggrin.gif Bet jei rimtos problemos - nepadės.
Atsakyti
Ir maniškis knarkia.... wacko.gif Jei išgėręs, tai baisiai garsiai doh.gif , jei ne, tai jau turbūt apsipratau, nebegirdžiu.
Kartais pajudinimas padeda, kartais prašau, kad apsiverstų, o kartais ir nosį užspaudžiu blink.gif , kad normaliau kvėpuot pradėtų ph34r.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(kiska13 @ 2011 04 01, 22:34)
Mano vyras knarkia visada,jei pirma uzmiegu tai negirdziu,o jei jis pirmas tada baksnoju i sona  biggrin.gif

Aha as ir taip darau, bet pas man da ir vaikas prie viso dziaugsmo uzknarkia taip, ka vyra nustelbia doh.gif Zodziu, nakties simfonija thumbup.gif
Atsakyti
Knarkia, bet jau tikriausiai ipratau, kad nebegirdziu schmoll.gif
Atsakyti
knarkia jei ant nugaros užmiega
Atsakyti
knarkia mano vyruks visada biggrin.gif bet kai miegam kartu negirdžiu - na dabar girdžiu, kai prie mažiuko keliuos mirksiukas.gif o pamenu studentai buvom , po to tūso ryte visi prabunda, sako - o kaip taviškis knarkė, visas trijų kambarių butas dundėjo biggrin.gif - sakau - ane? nieko negirdėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
O. Pas mus ilga istorija su tuo knarkimu. Vyras sako, kad ir aš pati retsykiais paknarkiu, nors manau, jog jis kiek perdeda. smile.gif

O vat mano vyras knarkia kaip kiaulė. smile.gif Nei užmigsi, apie tai tik pasvajot gali. Vieną naktį neištvėriau knarkimo (per visą kambarį, it dulkių siurblys įjungtas, niekuomet nesusičiaupia) ir mano vyras dažniausiai miega atdara burna, tai paimiau smirdančią kojinę ir sukišau į burną, iki pat galo. Pašoko mano vyrukas, pamanė, kad man jau gal visai kvakšt? Nieko. Įjungė šviesą, o aš negalėjau susilaikyt nesijuokusi. Taip ir liko stovėt su smirdančia kojine žabtuose. smile.gif

Žinoma, tai nepadėjo, nes jis vis vien knarkė. Vaistinėje įsigijau ausų kimštukus, kad negirdėčiau to baisaus garso, bet ir tai- nepadėjo. Daug kartų jam kartojau, kad daugiau su juo nemiegosiu vienoj lovoj, pasakiau priežastį, o jis bematant įsižeidė ir užpyko, pamanė, kad atseit turiu meilužį, ot šelmis. smile.gif

Kai kitą naktį jis pradėjo knarkt nieko kito neliko, tik griebti tai kas pasitaikė po ranka, o pasitaikė manieji triusikai, užmečiau ant nosies tai kaip mat pabudo. biggrin.gif Nuo to laiko nebeknarkia.
Atsakyti