Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų mados

Maniske tai del suknyciu graziu pamisus,tenka ikalbineti nors koki sarafana apsivilkti i darzely,nes eitu visur su balinem ji ir batukais puosniais,dar patinka hello kitty.
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2010 10 19, 23:50)
Maniske tai del suknyciu graziu pamisus,tenka ikalbineti nors koki sarafana apsivilkti i darzely,nes eitu visur su balinem ji ir batukais puosniais,dar patinka hello kitty.

GAL KAS TURITE KOKIU INTER NUORODELIU SU HELLO KITTY ARBA HANNA MONTANNA blush2.gif reikia dovanu mergaitei,bet nzn kur ieskoti blush2.gif
Atsakyti
Aš sūneli nuo pat mažens mokinu derinri rūbelius ir niekada nesureikšminu kad jam kažką naujo nupirkau. Man dabar labai patinka jo požiūris, jo apsirengimas. Jis kasdiena dedasi švarius apatinius, koinytes, pasižiūri kad viskas būtu švaru, nu ir kaip berniukui nėra sunku suderinti stiliu, jei treningiukas tai treningiukas, jei džinsiukai tai viskas kas prie jų ir t.t. Pažiūrėsim kaip bus su mažaja.
Atsakyti
Aš nuo mažens derinau drabužėlių spalvas, todėl mano dukrytė irgi derina golfiuko spalvą prie pėdkelnių, gumyčių spalvą prie suknelės ir t.t. Pirmenybę teikia suknelėms, sijonams ir sarafanams. O šiaip tai džiaugiuosi,kad mūsų nuomonės dėl aprangos dažniausiai sutampa.
Atsakyti
Mano vyriukas labiausiai megsta drabuzius su masineliu akcentais, bet siaip nekyla problemu su apsirengimu, berniukus aprengti patogiai ir madingai manau nera labai sunku 4u.gif
Atsakyti
na maniske 3-mete dar apie mada nelabai ka supranta smile.gif aisku mokau jau derinti, bet po namus leidziu aji paimprovizuoti ir kaip ji nori smile.gif
Atsakyti
Pas mane berniukai, tai didelių problemų nekyla dėl rūbų mūsų skoniai sutampa thumbup.gif sesuo turi mergaites tai ten jau kitaip tą dėsiuos to nesidėsiu doh.gif .........
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2003 05 30, 08:34)
Ar jusu vaikai reiskia savo nuomone del drabuziu ar batu,del sukuosenos?na tarkim ar atsisako rengtis drabuzi kuris jam nepatinka?Kaip elgiates?Paklustat vaiko skoniui ir norams?As manau,kad reikia vaiko skoni lavinti,nes kartais kai susibaram del jos aprangos,tai sewbas,nes jau skonis jos...Ribuliukai,kaspiniukai,sukneles kaimietiskos...Man geda su tokiu vaiku eit,nes man paciai patinka kai vaikai stilingai aprengti,as derinu pagal suaugusiu mada.O va sukuosenos neparenku,eiliniai kirpciai ir ilgi plaukai,gal reiktu nukirpt kaip nors stilingai,nes ploni plaukai.user posted image

musiske mazoji dar ir kaip sako nuomone siuo klausimu, persirengia maziausiai 10 kart per diena biggrin.gif dievina rozine spalva, viskas ka perki turi but rozinis lotuliukas.gif bando rengtis stilingai, bet ka tas vaikas supranta apie mada:D beja visai nesenai stilingai nusikirpo pati sau kirpcius lotuliukas.gif lotuliukas.gif spekit i ka panasi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
mes neturim bedu su apranga ka maunu tas tinka smile.gif bet jei duodu rinktis pirmenybe teikia rubam su 'dora' net patalyne visa su ja biggrin.gif ir seip svarbu kad rubeliai butu su paveiksliukais ir tada viskas liux smile.gif
Atsakyti
Maniškė pasitiki mano skoniu ax.gif Kartais paprieštarauja kažką aprangos tema, bet tai būna laaabai retai.
O šiaip jai labiausiai patinka rūbai su Bratz'em ir Disney Princess'em.
Atsakyti
pas mane berniukai , tai sunkumu nera , tik rubai turi but arba su piesinukais , arba su kisenem ,ir leidziu pasirinkt smile.gif
Atsakyti
Oi, tikra problema lotuliukas.gif "Derint" pradeda nuo triusikų lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai paruošiu rūbus ir rengia tėtis - viskas ok, bet jei aš - tie triusikai netinka, maikytė nepatinka, pėdkelnių šitų bijo ir t.t. ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti