Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų mados

QUOTE(krisstal @ 2007 10 03, 18:14)
JO....Manajai ir ne viska teapmausi. doh.gif  Turim toky grazu dzinsiny sijonuka(man tai grazus) O kai ji pamato,tai asarom apsipila ir tik saukia ,kad su juo neisiu.Viena kart tai per prievarta apvilkau, tai vaikas visa diena buvo nelaiminga sad.gif  Daugiau taip nedarau,velku tai kas jai patinka wink.gif

Nors pas mane tokiu problemu ir nebuvo, as leidziu saviskiui rengtis tai kas jam patinka bigsmile.gif juk vaikams taip patinka spresti patiems thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raketa @ 2008 07 02, 14:56)
Nors pas mane tokiu problemu ir nebuvo, as leidziu saviskiui rengtis tai kas jam patinka bigsmile.gif juk vaikams taip patinka spresti patiems thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Rengiu kaip noriu. Jei nenori rengtia kaip as noriu, rengiasi kaip patys nori. Manau, kad maziau gincu - tik i sveikata visiems.

thumbup.gif
Atsakyti
Aprengiu pati, tikrai nepasitikiu trimetes mergaites skonių. doh.gif O noriu kad butu lb graži ir tvarkinga, taigi šita malonumą atitiesim iki mokyklos amžiaus. Leidžiu jai pasireikšt kai perkam rūbus, išrenku pati o paskui jinai įvertina. thumbup.gif
Atsakyti
mano berniukas beveik 4 metukai labai reiškia savo nuomonę doh.gif nupirkai tamsų džinsinį švarkelį,tai sako reikia ir džinsų tamsių,nes šviesūs netinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaikas madose nusimano thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O maniskis jei galetu rengtus tik juodai biggrin.gif Atseit tuomet jis panasiausias i reindzeri lotuliukas.gif O as ilgiuosi tu laiku kai galedavau aprengt ji kaip noriu blush2.gif
Atsakyti
mano sūnus aprangai nedėmesingas ir nereiklus. kuo aprengi, tuo gerai. dalyvauja tik tiek, kol išsirenka piešinuką ant maikutės. visa kita reikšmės jam neturi
Atsakyti
mano dukra net pati kai issirenka drabuzi parduotuveje po keliu dienu pasako negrazus,ir nenesioja,paciai leidziu renktis kaip nori namie,bet jau i gatve kartu sprendziam , nes butu baisu isivesti biggrin.gif
Atsakyti
Maniškei svarbiausia, kad butu mergaitiška lotuliukas.gif Nori rengtis sukneles, sijonus, kelniu nenori, nes tai jau berniukiska biggrin.gif Taip pat ir spalvos: raudonos atspalviai mergaitiska, o melynos berniukiska biggrin.gif Bet esant vesesniam orui dazniausiai susitariam bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 04 rugpjūčio 2008 - 18:29
maniske pradejo reiksti nuomone doh.gif bet dazniausiai susiduriam dar tik del batu problemos.Sako negrazus,nenoriu..nu ir neuzmaunu doh.gif tai labai jau pasistengus apmaunu tuos,kuriu ji nenori doh.gif o dar tik 3 m.Ot madistai auga doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o maniske atvirksciai, jokiu sijonu ir sukneliu nepripazista doh.gif o siaip tai irgi pati renkasi ka rengtis, jei jau labai nusigrybauja, tada ka nors patariu.. bet dazniausiai normaliai apsirengia thumb_yello.gif
Atsakyti
Maniske, tai labai reiskia nuomone, kas liecia apsirengima, rubu spalvas. Namie vis traukia is spintos rubus ir po desimt kartu persirengineja. Sako, busiu madiste biggrin.gif Vaje vaje, kai pagalvoji, kas bus veliau...
Atsakyti