mano 4m. berniukas labai nesureiksmina aprangos.bet kai pradejo eiti i darza,tai visko nori,kas su zmogum voru
turi 3 kelnaites su siuo veikeju,tai tik jas pripazysta.
sakau dar neiskalbiau,tai liepia eiti ir skalbti
dabar dar pradejo gincytis,kokius batus autis,vis pyksta,kad dazniausiai tik vienus i darza dedu,sako jie jau man atsibodo.

oi,man tai vargas su abiem bernais-vienam-greit 15metu,kitam-ka ti 6metai suejo.
tai vyresneliui-is vis-be galo sunku ka nors nupirkt,viskas jam ne taip.jau nekalbant apie batus-neradom nei europoj,nei akropoli nei panoramoj-nei turgui...
batu ziemai...
mat ,turi buti tipo skaiciuzai,padas,ten kazkoks,o zieminio varianto ner...
tai nenesiojo ,ka nupirkau,vaiksciojo visa ziema su ale kedais,demisezon.vasarai-irgi-jokiu basuciu ar panasiai-nesvarbu,kad kojos susus ar pan.vasara lengviau su rubais,nu bet kas liecia dzemperius,striukes-tai tiko TIK IS MEXX firmos
,o striuke ir tai-tik is bedos...sukuosena-
kik ilgi plaukai(NA,NEVISAI,AISKU),IR KAD ''karciai'' KRENTA,KAD AKIU NESIMATO-I KIRPYKLA-NENUVARYT!!!!!!
su jauneliu-del plauku-dar normaliai,bet del drabuziu
6-meciui-bet ko neuzdesi-o MADA pas ji tokia:maikes,dzemperiai,golfai-ZAIBAS MAKVYNAS,arbaZMOGUS VORAS.kelnes-dzinsai,vasarines-linines,sortai-ZAIBAS MAKVYNAS,arbaZMOGUS VORAS.kepures-demisezonine,ir vasarine-ZMOGAUS VORO,basutes ir kedai Iir kojines-ZMOGAUS VORO...
........ir indai-lekstute,puodukas ir dubenelis-ZAIBO MAKVYNO,didele lekste(megstamiausia)-ZMOGUS VORAS...tai tik is tu indu valgo ir geria...pridovanojo...
..........jau nekalbu apie zaislus.....
tai vyresneliui-is vis-be galo sunku ka nors nupirkt,viskas jam ne taip.jau nekalbant apie batus-neradom nei europoj,nei akropoli nei panoramoj-nei turgui...
batu ziemai...

su jauneliu-del plauku-dar normaliai,bet del drabuziu

........ir indai-lekstute,puodukas ir dubenelis-ZAIBO MAKVYNO,didele lekste(megstamiausia)-ZMOGUS VORAS...tai tik is tu indu valgo ir geria...pridovanojo...

..........jau nekalbu apie zaislus.....

mano dukryte labai jau per daug nesirenka, jai patinka ką nuperku, dievina su Dora, peppa pig, mike pukuotuku, paslapčių sodo personažais, ir šiaip gyvunėliais, pastaruoju metu pradėjo patikt nešiot sijonukus. matysim kaip bus ateity
gražu
Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Mano mažiui tai aišku vienodai kuo apsirengia... tik sesės pavyzdžiu sekdamas atkreipia dėmesį į visokius dzinguliukus
O didžioji-mažoji jau sako, man šitas patinka, šitas nepatinka. Kad tik būtų kuo daugiau rožinės spalvos, visokios gėlytės, drugeliai ir visokie kitokie panašūs mergaitiški dalykėliai. Dar pradėjo labai įtakoti rodomi filmukai - kai parduotuvėse pardavinėje ala Winx klubas, barbie ir panašius rūbelius.
Man pačiai šita grūdama reklama yra baisus dalykas, kai formuoja tokį vaikų skonį. Dukra aišku alpsta, tai aš stengiuosi garsiai nereikšti savo nuomonės, bet bandom kažkaip derinti rūbelius, konkretizuoti, kas gražu, kodėl tai patinka, kas yra geras skonis ir t.t.
Būna visko...

Man pačiai šita grūdama reklama yra baisus dalykas, kai formuoja tokį vaikų skonį. Dukra aišku alpsta, tai aš stengiuosi garsiai nereikšti savo nuomonės, bet bandom kažkaip derinti rūbelius, konkretizuoti, kas gražu, kodėl tai patinka, kas yra geras skonis ir t.t.

Mano vyresnelis tai pats renkasi drabuzius, o ir man patinka jo skonis viskas pagal mada
Keturiolikine mano tai pagal mada jau tokia jos ta mada
O mazoji bileka tik kad koks paveikslelis butu arba kad butu rozines spalvos. O daugiausia pas ja rubu tai su Hana Montana. Pakvaisus ji del jos

Dukrytei po kol kas nesvarbu, ka aprengsi, tas gerai...pasitiki mano skonkiu, patinka ka aprengiu ir isrenku.
Tada vadina save grazuole.
Na, o sunus, ji jau renkasi, nebeapvilksi siaip sau ka nori...pagrinde nori rubu su Zmogaus voro personazais, Ben10, Bagugan ir kt.

Na, o sunus, ji jau renkasi, nebeapvilksi siaip sau ka nori...pagrinde nori rubu su Zmogaus voro personazais, Ben10, Bagugan ir kt.

QUOTE(Tekantisaule @ 2010 05 25, 09:16)
Dukrytei po kol kas nesvarbu, ka aprengsi, tas gerai...pasitiki mano skonkiu, patinka ka aprengiu ir isrenku.
Tada vadina save grazuole.

pas mus ta pati situacija

Vyresnelei 4 metai. Viskas tinka jei uzdedi sijona ar suknele, kitu rubu nereikia
Privargstu kol ikalbu kelnes ar sortus uzsideti

Padedame apsipirkti uk internetinese parduotuvese..Labai daug graiu dalykeliu galima rasti..Ypatingai dabar visur ispardavimai
The body shop sviestukai super kainytes lt kainos kosmines ju uk net nebunat ispardavimu jie pigiau kainuoja.
Taippat galite pasiziureti rubeliu psl. gal ka rasite tinkamo
http://sites.google....e/mazyliai2010/

The body shop sviestukai super kainytes lt kainos kosmines ju uk net nebunat ispardavimu jie pigiau kainuoja.
Taippat galite pasiziureti rubeliu psl. gal ka rasite tinkamo

http://sites.google....e/mazyliai2010/