Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų mados

kaip mazas buvo tai galejo ir plikas viduri ziemos iseiti, kol aprengdavau tai ir susipykti spedavom
Atsakyti
mano 4m. berniukas labai nesureiksmina aprangos.bet kai pradejo eiti i darza,tai visko nori,kas su zmogum voru doh.gif turi 3 kelnaites su siuo veikeju,tai tik jas pripazysta. doh.gif sakau dar neiskalbiau,tai liepia eiti ir skalbti biggrin.gif dabar dar pradejo gincytis,kokius batus autis,vis pyksta,kad dazniausiai tik vienus i darza dedu,sako jie jau man atsibodo.
Atsakyti
oi,man tai vargas su abiem bernais-vienam-greit 15metu,kitam-ka ti 6metai suejo.
tai vyresneliui-is vis-be galo sunku ka nors nupirkt,viskas jam ne taip.jau nekalbant apie batus-neradom nei europoj,nei akropoli nei panoramoj-nei turgui...
batu ziemai... doh.gif mat ,turi buti tipo skaiciuzai,padas,ten kazkoks,o zieminio varianto ner... doh.gif tai nenesiojo ,ka nupirkau,vaiksciojo visa ziema su ale kedais,demisezon.vasarai-irgi-jokiu basuciu ar panasiai-nesvarbu,kad kojos susus ar pan.vasara lengviau su rubais,nu bet kas liecia dzemperius,striukes-tai tiko TIK IS MEXX firmos doh.gif ,o striuke ir tai-tik is bedos...sukuosena- doh.gif kik ilgi plaukai(NA,NEVISAI,AISKU),IR KAD ''karciai'' KRENTA,KAD AKIU NESIMATO-I KIRPYKLA-NENUVARYT!!!!!! doh.gif
su jauneliu-del plauku-dar normaliai,bet del drabuziu doh.gif 6-meciui-bet ko neuzdesi-o MADA pas ji tokia:maikes,dzemperiai,golfai-ZAIBAS MAKVYNAS,arbaZMOGUS VORAS.kelnes-dzinsai,vasarines-linines,sortai-ZAIBAS MAKVYNAS,arbaZMOGUS VORAS.kepures-demisezonine,ir vasarine-ZMOGAUS VORO,basutes ir kedai Iir kojines-ZMOGAUS VORO... doh.gif
........ir indai-lekstute,puodukas ir dubenelis-ZAIBO MAKVYNO,didele lekste(megstamiausia)-ZMOGUS VORAS...tai tik is tu indu valgo ir geria...pridovanojo... lotuliukas.gif
..........jau nekalbu apie zaislus..... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besika: 17 gegužės 2009 - 14:37
mano dukryte labai jau per daug nesirenka, jai patinka ką nuperku, dievina su Dora, peppa pig, mike pukuotuku, paslapčių sodo personažais, ir šiaip gyvunėliais, pastaruoju metu pradėjo patikt nešiot sijonukus. matysim kaip bus ateity biggrin.gif gražu wub.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -simona-: 18 gegužės 2009 - 21:27
Mano mažiui tai aišku vienodai kuo apsirengia... tik sesės pavyzdžiu sekdamas atkreipia dėmesį į visokius dzinguliukus smile.gif O didžioji-mažoji jau sako, man šitas patinka, šitas nepatinka. Kad tik būtų kuo daugiau rožinės spalvos, visokios gėlytės, drugeliai ir visokie kitokie panašūs mergaitiški dalykėliai. Dar pradėjo labai įtakoti rodomi filmukai - kai parduotuvėse pardavinėje ala Winx klubas, barbie ir panašius rūbelius.
Man pačiai šita grūdama reklama yra baisus dalykas, kai formuoja tokį vaikų skonį. Dukra aišku alpsta, tai aš stengiuosi garsiai nereikšti savo nuomonės, bet bandom kažkaip derinti rūbelius, konkretizuoti, kas gražu, kodėl tai patinka, kas yra geras skonis ir t.t. smile.gif Būna visko...
Atsakyti
Mano vyresnelis tai pats renkasi drabuzius, o ir man patinka jo skonis viskas pagal mada smile.gif Keturiolikine mano tai pagal mada jau tokia jos ta mada blink.gif O mazoji bileka tik kad koks paveikslelis butu arba kad butu rozines spalvos. O daugiausia pas ja rubu tai su Hana Montana. Pakvaisus ji del jos wub.gif
Atsakyti
Dukrytei po kol kas nesvarbu, ka aprengsi, tas gerai...pasitiki mano skonkiu, patinka ka aprengiu ir isrenku. smile.gif Tada vadina save grazuole. biggrin.gif
Na, o sunus, ji jau renkasi, nebeapvilksi siaip sau ka nori...pagrinde nori rubu su Zmogaus voro personazais, Ben10, Bagugan ir kt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2010 05 25, 09:16)
Dukrytei po kol kas nesvarbu, ka aprengsi, tas gerai...pasitiki mano skonkiu, patinka ka aprengiu ir isrenku.  smile.gif  Tada vadina save grazuole.  biggrin.gif
Na, o sunus, ji jau renkasi, nebeapvilksi siaip sau ka nori...pagrinde nori rubu su Zmogaus voro personazais, Ben10, Bagugan ir kt.  doh.gif

pas mus ta pati situacija hihihi.gifžmogus voras, Ben 10, dar Žaislų istorija ir kempiniukas. Ai, nori vaikas tokių, tai ir perku su tokiais. Juk jam nešiot reiks.
Atsakyti
Mano dukra jau sprendzia pati, as tik patariamasis balsas smile.gif . Tenka ilgai ir argumentuotai ikalbeti, kai musu nuomones nesutampa. Siaip pastebiu, kad bando mane kopijuoti.
Atsakyti
Vyresnelei 4 metai. Viskas tinka jei uzdedi sijona ar suknele, kitu rubu nereikia doh.gif Privargstu kol ikalbu kelnes ar sortus uzsideti 4u.gif
Atsakyti
Padedame apsipirkti uk internetinese parduotuvese..Labai daug graiu dalykeliu galima rasti..Ypatingai dabar visur ispardavimai 4u.gif
The body shop sviestukai super kainytes lt kainos kosmines ju uk net nebunat ispardavimu jie pigiau kainuoja.
Taippat galite pasiziureti rubeliu psl. gal ka rasite tinkamo ax.gif

http://sites.google....e/mazyliai2010/
Atsakyti
na o musiskis isrankus rubams,norint nauja ruba apvilkt reika ilgai ikalbinet,su vienom kelnem puse metu gali eit ir kitu nesides,bet tikimes,kad isauks g.gif
Atsakyti