QUOTE (indreja @ 2004 05 21, 18:19) |
Oi,mano vyresnele tai tikra madiste. Neaprengsi jos betkaip nuo neatmenamu laiku. Pernai vyravo "a la barbes" stilius,o siemet panele jau linksta i sportini. Issiprase nupirkti bridzus,tokius sonuose sutraukiamus,ispiramus kedus,dar dzinsus nubalintus,visokiu sportinio stiliaus maikuciu,netgi tokia idomia kepure ant galvos ![]() ![]() ![]() Plaukai jos iki juosmens,tai pernai vargau pindama kasytes nakciai arba "vafliuodama" plaukus,kad butu garbanoti, o siemet pareikalavimas-pinti dauuug kasyciu ![]() |
As vasara visada pripinu kasytes.Labai patogu nereikia sukuotis ,ir seip kaip karsta plaukai nelimpa vaikui prie kaklo. Pirma karta kaip supyniau tai ji buvo vos 3-ju metuku,tai tu plauku dar neperdaug buvo,pripyniau apie 45 kasytes. Pernai vasara jau buvo 60.
Labai graziai ir zaismingai atrodo tos kasytes,tik ilgas ir varginantis darbas.As pati kaip kirpeja,tai man vieni juokai supinti,bet va vakui tai sunku issedeti.
P.S: su supintom kasytem galima pravaikscioti apie du menesius.Dar labai grazu ant kiekvienos kasytes galiuko uzdeti spalvota bumbuliuka.
Sekmes mamos

O zinok daug kasyciu maniske ir reikalauja,tai supinu apie 30(nes daugiau neuztenka kantrybes man

O kaip mamytes su naguciu lakavimu panelem?Negaliu ramiai nagu lakuotis,kai tik pamato kad jau lakas ant stalo,iskart rankyte padeda ir lakuok,o geriau jei kiekviena nagiuka skirtingom spalvytem

O jus man paaiskinkit, kaip tos kasytes issilaiko, kiek pyniau nu max 5d. Ir slapias bandziau ir sausas - tas pats antra diena jau pradeda issitraukineti. Pas maniske jau tokie silkiniai plaukai,kad nieko nemoku padaryti
na madisciu mamos-kur jus tas dryzuotas kojinytes perkat?

QUOTE (Gosh @ 2004 05 22, 10:05) |
O kaip mamytes su naguciu lakavimu panelem?Negaliu ramiai nagu lakuotis,kai tik pamato kad jau lakas ant stalo,iskart rankyte padeda ir lakuok,o geriau jei kiekviena nagiuka skirtingom spalvytem ![]() |
Ima mano laką be pasiklausimo ir pati lakuojasi. Reikia tik pamatyti tą rezultatą.

Nagus as lakuojuos tik tada kaip ji miega.Kartais tik isimtinem progom nulakuopju,bet to jai neuztenka,dar reikia blizganciu akuciu ant kiek vieno nagucio.
O kaip issitraukia savo seseliu rinkini,tai padek dieve
O kaip issitraukia savo seseliu rinkini,tai padek dieve

Zinokit, mano mergina jau irgi prie madisciu taikosi
Jai dar ne pusantru metuku nera!!!!! Bet jau pati renkasi, ka regsis
Atsidaro savo spinta, komodos stalcius ir traukia, kas jai priimtina, kartais ir i brolio kelnes bando savo leshkutes ikisti
O dabar zieminius batus nori kasdien detis - bet lauke tai +30C
Pries pora dienu as pirkau sau kruva rubu vasarai, grizom namo su maisais, tai spekit, kas matavosi viska ir neshe i savo kambari

Pries pora dienu as pirkau sau kruva rubu vasarai, grizom namo su maisais, tai spekit, kas matavosi viska ir neshe i savo kambari

Aisku, dabar labai madoje zieminiai batai,ir visai nesvarbu,kad vasara.
Jponijoje kaip +30 jaunimas dar ir storas megztas kepures uzsimaukslina.
Nu vizdelis
Jponijoje kaip +30 jaunimas dar ir storas megztas kepures uzsimaukslina.
Nu vizdelis

QUOTE (Gosh @ 2004 05 22, 10:05) |
Ar labai taviske tau nurodineja kad va ja reik butent tokios spalvos rubo ir stiliaus,jei ne tokia tai buna pykciai ir asaros? |
Butent,kad nurodineja.Ji turi labai tvirta savo nuomone rengimosi klausimais

O su nagu lakavimu klausimas senas kaip pasaulis. Turi savo laku is visokiu rinkinuku,bet daznai kesinasi ir i mano lakus

Dar dazosi lupas savo lupdaziais,jie tokie beveik perlamutriniai,akies nerezia.Seniau megdavo pasidazyti ir seseliais ir taip pasidazydavo,kad as vos is koto neisvirsdavau

As irgi noooriu turet kam nagu lakuoooooooot

QUOTE (mamulia @ 2004 05 22, 15:07) |
na madisciu mamos-kur jus tas dryzuotas kojinytes perkat? ![]() |
Mamulia,tai kad yra ju ir maximose,ir siaip kojiniu skyrelyje kokiam

Papildyta @ [mergetime]1085253026[/mergetime]
Noa,tu turi nuostabia krikstadukte

Jo... nieko sau
Idomu, kaip mano Domukas rengsis, kai paaugs. Jeigu nuo 2 metu prades aiskint ka jam pirkt ir kuo rengt, tai bus prastai... Dabar tai pirkdama sunui drabuzelius jauciu didesni malonuma nei sau (beveik nieko neperku, nes tikiuosi, kad sukusiu)