Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų mados

Ir man tos kasutes labai patiko kai panele buvo mazesne ,daug ju supindavau
Na o dabar tai dvi nesioja, bet irgi taip grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mingaude @ 2004 05 22, 12:42)
O jus man paaiskinkit, kaip tos kasytes issilaiko, kiek pyniau nu max 5d. Ir slapias bandziau ir sausas - tas pats antra diena jau pradeda issitraukineti. Pas maniske jau tokie silkiniai plaukai,kad nieko nemoku padaryti

Zinok pas mus ir ilgai jos nesilaiko,bet esme ne plauku strukturoje,o tame kad merginai nusibosta,jau nori po kokiu 3 dienu but palaidais ir labai garbanotais plaukais rolleyes.gif
Atsakyti
Paskaitau aš jūsų pasakojimus apie dukrytes ir uhhhhh kaip jos užsinori rolleyes.gif
Turiu jau du bernus ir manom, kad vaikų jau užteks, bet taip nooooorisi dukrytės unsure.gif
Atsakyti
Mano 5metu madiste parduotuvese vos is matavimosi kabinu galima iskrapstyti. Pasimatuoti ir paziureti ar tinka, jai mazoka, dar reikia pasistaipyti pries veidrodi(o jie ten tooookie dideli-save is visu pusiu gali matyti), dar pasokti ir padainuoti reikia(atseit mikrofona laiko rankoj ir kraipo dupce).
Atsakyti
QUOTE (triuba @ 2004 05 24, 11:58)
Mano 5metu madiste parduotuvese vos is matavimosi kabinu galima iskrapstyti. Pasimatuoti ir paziureti ar tinka, jai mazoka, dar reikia pasistaipyti pries veidrodi(o jie ten tooookie dideli-save is visu pusiu gali matyti), dar pasokti ir padainuoti reikia(atseit mikrofona laiko rankoj ir kraipo dupce).

biggrin.gif ir man panasiai buna
Atsakyti
QUOTE (Sarune @ 2004 05 24, 17:46)
Paskaitau aš jūsų pasakojimus apie dukrytes ir uhhhhh kaip jos užsinori rolleyes.gif
Turiu jau du bernus ir manom, kad vaikų jau užteks, bet taip nooooorisi dukrytės unsure.gif

ZINIMA,KAD REIKIA:
BROLIUKAMS SESUTES. O JUMS SU VYRU MEILIOS LELYTES.
SU MERGYTEMIS SMAGU!!!
Atsakyti
radau geru madu jums tongue.gif tik nenugriukit biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

negi tevai tikrai taip gali papuosti savo vaikus blink.gif pvz krikshtynu proga rolleyes.gif

--Resize_Images_Alt_Text--

Atsakyti
toje pirmoje fotkeje tai meginu isivaizduoti kiek tie jos apdarai sveria blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Gosh @ 2004 05 22, 07:05)
O kaip mamytes su naguciu lakavimu panelem?Negaliu ramiai nagu lakuotis,kai tik pamato kad jau lakas ant stalo,iskart rankyte padeda ir lakuok,o geriau jei kiekviena nagiuka skirtingom spalvytem biggrin.gif

As vaikiska laka nupirkau, Sarmoj angliskas berods, gelytes formos buteliukas, jis su karstu vandeniu nusiplauna, nes maniskes tai ir su koju nagais lakuotais vaiksto laugh.gif Grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Jezau kokie angeliukai tose nuotraukose. Jei netureciau savo pupu- susileisciau vietije, jau dabar seile is burnos netycia istyso berasant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (nerile @ 2004 05 25, 10:11)
Jezau kokie angeliukai tose nuotraukose. Jei netureciau savo pupu- susileisciau vietije, jau dabar seile is burnos netycia istyso berasant biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif na jau kaip is kanibalizmo serijos thumbup.gif Manau supratai kad juokauju wink.gif Man ir labai grazus tie pupuliai,o ir aprengti neblogai,bandau isivaizduot kokios krikstynos ten buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Vezu si ryta savo dukriuka ia darza. Ji dairėsi pro langus, pamate moteri/mergina su trumpu sijonu. Ir pareiske: "nu jau kad uzsidejo ji ta trumpa sijona, tai dar nereiskia kad ji graziai atrodo. trumpas sijonas turi derintis ir prie viso kuno". Vos laikiausi nezviegus is tokiu samprotavimu(madu kritike chi chi chi)
Atsakyti