Na o dabar tai dvi nesioja, bet irgi taip grazu

QUOTE (mingaude @ 2004 05 22, 12:42) |
O jus man paaiskinkit, kaip tos kasytes issilaiko, kiek pyniau nu max 5d. Ir slapias bandziau ir sausas - tas pats antra diena jau pradeda issitraukineti. Pas maniske jau tokie silkiniai plaukai,kad nieko nemoku padaryti |
QUOTE (triuba @ 2004 05 24, 11:58) |
Mano 5metu madiste parduotuvese vos is matavimosi kabinu galima iskrapstyti. Pasimatuoti ir paziureti ar tinka, jai mazoka, dar reikia pasistaipyti pries veidrodi(o jie ten tooookie dideli-save is visu pusiu gali matyti), dar pasokti ir padainuoti reikia(atseit mikrofona laiko rankoj ir kraipo dupce). |
QUOTE (Sarune @ 2004 05 24, 17:46) |
Paskaitau aš jūsų pasakojimus apie dukrytes ir uhhhhh kaip jos užsinori ![]() Turiu jau du bernus ir manom, kad vaikų jau užteks, bet taip nooooorisi dukrytės ![]() |
QUOTE (Gosh @ 2004 05 22, 07:05) |
O kaip mamytes su naguciu lakavimu panelem?Negaliu ramiai nagu lakuotis,kai tik pamato kad jau lakas ant stalo,iskart rankyte padeda ir lakuok,o geriau jei kiekviena nagiuka skirtingom spalvytem ![]() |
QUOTE (nerile @ 2004 05 25, 10:11) |
Jezau kokie angeliukai tose nuotraukose. Jei netureciau savo pupu- susileisciau vietije, jau dabar seile is burnos netycia istyso berasant ![]() |