Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų mados

QUOTE (triuba @ 2004 05 26, 12:45)
Vezu si ryta savo dukriuka ia darza. Ji dairėsi pro langus, pamate moteri/mergina su trumpu sijonu. Ir pareiske: "nu jau kad uzsidejo ji ta trumpa sijona, tai dar nereiskia kad ji graziai atrodo. trumpas sijonas turi derintis ir prie viso kuno". Vos laikiausi nezviegus is tokiu samprotavimu(madu kritike chi chi chi)

laugh.gif laugh.gif thumbup.gif

o maniske ryte irgi suskele. turi ji ne vienapora batu,bet prie duru stovejo dveji-kedukai darzeliniai ir balti iseiginiai(tokie tipo i miesta).tai mergina nuejo,girdziu saukia: "mamyte,man tuos negrazius batus autis?",sakau "aha,tuos grazius,kasdieninius" laugh.gif tai ji sako: "nu jau,kad jie grazus tai nepasakyciau" blink.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Madistes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
As saviskem siandien kaip tik lininiu drabuzeliu nupirkau, mazei suknele, o didzkei kostiumeli, tai grizom apsirenge ir nusirengti nenorejo laugh.gif pries veidrodi staipesi, nu grazu. Beje cia salia manes ispardavimas, tai yra drabuzeliu po 10-15 litu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 05 26, 14:55)
Beje cia salia manes ispardavimas, tai yra drabuzeliu po 10-15 litu rolleyes.gif

Kur cia tas ispardavimas ohmy.gif ?Noriu ir as mergiotei lininiu rubeliu?
Atsakyti
As irgi savo madistems siandien sio to nupirkau thumbup.gif

nuolaidos
Atsakyti
Nupirkau as Ievutei tas kojines dryzuotas iki keliu,tai juokesi juokesi vaikas is mano skonio laugh.gif laugh.gif laugh.gif sako, pati ir vaiksciok su tokiom kojinem blink.gif laugh.gif teks matyt laugh.gif laugh.gif laugh.gif o ji ne uz ka nesutiko, sako vaikai mane isjuoks blink.gif matyt iki musu kaimo darzelio tos mados vejas dar neatpute laugh.gif
Atsakyti
Na aš per daug problemų su aprengimu neturiu, gal, kad berniukus auginu? Jie beveik sutinka rengtis mano parinktais rūbeliais. Gal mūsų skoniai sutampa smile.gif Bet negaliu pasakyti, kad apranga jiems dzin...Didysis turi puikų supratimą apie spalvų derinimą. Jeigu liepiu pačiam išsirinkti, tai būnu nustebinta. Mėgsta visokius aksesuarus - vasarą prie rūbelių derina kepure (dvipusė, tai išverčia tą pusę, kuri jo manymu labiau tinka) , arba paprašo, kad užriščiau ant galvos skrelę. Žiemą prie striukės derina pirštines (striukės dvi) Mažasis tai myli džinsus. Kai namie bandau perrengti treningines kelnes, kad patogiau būtų, tai būna didelis triukšmas, mat jam negražu, jis nori DŽINSŲ.
Aplamai esu nustebinta tuo, kad mano vaikams apranga RŪPI. Visada galvodavau, kad tokiems pipirams ir dar berniukams tai neaktualu, bet klydau. doh.gif
Kol kas džiaugiuosi tuo kad jiem kol kas patinka mano nupirkti rūbai ir nereikalauja visokių su paveiksliukais...
Atsakyti
o maniskei trimetei prasidejo rausvos spalvos meile, ir dar pageidautina kad blizgetu... doh.gif
kazkaipvisai neturim tokiu drazubiu, bet jau kad grazu tik tai, ima vis graziau sakytri, manau paskutiniai kartai kai perku drabuzius be jos... doh.gif
Atsakyti
Auginu ir as dvi madistes, bet tuo labai dziaugiuosiu pati esu dizainere ir kazkaip susitariu su jom ka pirksim,stengiuosiu nepriestariuoti ju skoniui, nes zinau kaip sunk kaip mama neledzia deveti to ko nori sad.gif biggrin.gif Pas mane jos tikriausiai jau isaugo is barbisko stiliaus nes kuo toliau tuo maloniau man su jom eiti apsipirkti, zinoma taip nevisada blush2.gif Kartais kaip pasiziuriu ka jos nori pirkti tai net zagteliu blink.gif Siaip jau kaip nusiperka tokia pasistapymai pries veidrodi ax.gif kad net kartais silpna daros.
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2004 05 21, 09:20)
Beje,pas mano panelyte beveik visi drabuziai-ruzavos spalvos. Dievina ji ta spalva.

Na,pas mus lygiai tas pats.Viskas rūžava.Rūbai,piniginė,pėdkelnės,gumytės plaukams,basutės,kuprinė....Tik va batų ir kailinių rūžavų neradom.Sako ,,kai užaugsiu,mano automobilis bus rūžavas".
Atrodo jau nebemaža mergina,pirmokė,bet va ....
Prisižiūri visokių Rozaurų ir maivosi prieš veidrodį.
O dėl kasdienio apsirengimo tai pas mus vos ne iki muštynių.Būtinai apsirengs kaip kaimietukė - spalvos klaikiai nedera,bet jai gražu.O man gėda,mokykloje tėvai manys,kad vaikas apsirengt neturi kuom.

P.S.Springlet,taip ir nesupratau,kur tas išpardavimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamy: 19 sausio 2005 - 20:02
dar beje noriu paklaust - kur mamos dažniausiai perkate savo dukroms drabužius?
gal yra kokia man dar nežinoma parduotuvė,kur galima apsirengt gražiai ir nenuskriausti labai piniginės?
Atsakyti
As irgi auginu dvi pamaivas ir dazniausiai rubelius perkam "Mada vaikams", "Aprangoj", "riki2", tik pastarojoj ne visad geri rubeliai pasitaiko. O kai reikia kazko ypatingo, einam i "Tindi rindi" ir BHS, nors i jas geriausia eiti per ispardavimus, nes kainos, tai blink.gif Be abejones, tai ne pacios pigiausios pardes, bet ka darysi, juk reikia.
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2005 01 25, 17:57)
O kai reikia kazko ypatingo, einam i "Tindi rindi" ir BHS, nors i jas geriausia eiti per ispardavimus, nes kainos, tai  blink.gif

Negaliu išeit iš Bhs ko nors vaikams nenupirkus doh.gif . Man ten tokie thumbup.gif rūbeliai.
Atsakyti