Gal Lenkijoje iš kitų medžaigų tos pačios firmos rūbeliai?
Bet ką turėjau iš Woicek ar Coccodrilla, tai kokybė nebuvo gerą, marškinėlių medžiaga labai plonytė, išsitampo greitai, praranda formą.
O pvz. NEXT skalbi-skalbi, o ji ir po 10 skalbimo kaip nauja atrodo.
O pas mus tiesa visos kolekcijos ir neveža, tik pora rūbelių iš kolekcijos, skirtingai nuo to kas parodyta kataloge.
Žinai, man irgi ne prie širdies lenkų produkcija. Kas įdomiausia, už Woicek treningą mokėjau panašiai kaip ir už H&M, o nešiojosi žymiai blogiau - išsimušė keliukai, nusiplovė spalva. Visgi jei jau važiuoji, tai reikia nepirkti to, ko pas mus yra (visų tų lenkų prekių). Čia jau mano patirtis. Tiesiog ieškoti žinomų firmų. O kad pas mus ne viską veža- tai faktas. Tos pačios firmos, tokios kaip Ecco, Naturana ir pan. turi daug platesnį pasirinkimą, nei atvežama pas mus. Aš jau nekalbu apie tai, kad gaunama po 1 - 2 poras. Nespėjai - tavo bėdos. Išlieka viena problema perkant ne Lietuvoje - prekių keitimo ar grąžinimo. Visada rizikuoju, nes dydžiai neatitinka mums įprastų, neaišku ar kelnytės neverž, batukai per keltį tiks ir pan. Dėl to mane labai myli darugės, auginančios mažiukus

Na musu merginai irgi bele ko neuzvilksi, bliuskute, ar megztukas butinai turi buti su paveiksleliu.O jei jo nera, tai rubelis praktiskai pasmerktas
I darzeli ryte kol issirenka ka rengsis, derames puse valandos
Jei dabar jau tokia isranki, tai su vyru galvojam kas bus toliau.....Kai nueinam pirkti nauju rubeliu, tai irgi renkasi ji pati, nes mano nuomone jau nesvarbi- net pasake:
-pirksiu kokius as noriu, o ne tu, ot......
Va taip ir apsalau
Tokios tos mergaites...

Jei dabar jau tokia isranki, tai su vyru galvojam kas bus toliau.....Kai nueinam pirkti nauju rubeliu, tai irgi renkasi ji pati, nes mano nuomone jau nesvarbi- net pasake:
-pirksiu kokius as noriu, o ne tu, ot......
Va taip ir apsalau

maniskei tai irgi bet ko neikisi, taciau kai ji uzsispiria ka nors netinkamo detis, as tada jai sakau, kad nesiderina spalvos ar kazka panasaus. visada suveikia
o poto ji klausineja ar tinka sitas ir sitas
bet svarbiausia dabar pati pastebejau, kad nors ir maniske turi daug visokiu ruzavu suknyciu, bliuskyciu ir visko, man labiau patinka ja issaukenciai rengt:) pavyzdziui dabar esu nupirkus juodu ilgus Conversus kedukus, atraitoju dzinsus arba militaristini sijonuka duodu uzsidet ir kepure su kaukole...
ir dar pati dzemperiuka su kaukole prisiderinu;) nezinau, gal kitom mamytem roziniai svelnus apdareliai patinka, bet man tai taip super

o poto ji klausineja ar tinka sitas ir sitas

bet svarbiausia dabar pati pastebejau, kad nors ir maniske turi daug visokiu ruzavu suknyciu, bliuskyciu ir visko, man labiau patinka ja issaukenciai rengt:) pavyzdziui dabar esu nupirkus juodu ilgus Conversus kedukus, atraitoju dzinsus arba militaristini sijonuka duodu uzsidet ir kepure su kaukole...

ir dar pati dzemperiuka su kaukole prisiderinu;) nezinau, gal kitom mamytem roziniai svelnus apdareliai patinka, bet man tai taip super

Maniškė, tai lyg ir klauso kaip aš ją noriu aprengt, bet megtsa savo vaikiškais aksesuarais viską papildyt.
Ir poto jau nieko jai nebepadarysi.

Dabar tenka drabužėlius pirkti kartu su dukra, nes kai pati išrinkau, tai pareiškė, kad nesirengs, negražūs.

mano madistas taip pat reguliuoja ka jam aprengti
,o jei buna sveciu vaiku dar kartais sugalvoja ir nuejes i kita kambari persirengia
....siemet kaip pirkom zieminius batukus buvo didziule problema,teveliai ziurejo,kad butu grazu,geras kailis,padas,o vaikas uzsigeide visiskos nesamones
.....bet mes nepasidavem,kaip tevelis isejo su juo mamyte pakeite i tuos kurie mums geriau
.. tai pirmus kelis kartus kaip reikejo mautis batukus kilo didziulis triuksmas
.....bet laikui begant susitaike..

man va taip labai grazu (gymboree ). manau madinga, -tai savo berniukus taip rengsiu. tik kepure mums netiks manau, nes abu nusiteike priesh kepures
komplektukas 2komplektukas
ir va daugiau sportinis dar labai nieko man koplektukas
aishku spalvishkai galima truputi kitaip suderinti.
o del batu, -tai pirmiausiai ziuriu man tinkancias firmas. po to susirandu norima dydi, nes sunkiausiai visda tai padaryti. pasirinkimo mazai, o jeigu dar nori kazkokia tai spalva ir dar, kad butu kokybishki
pvz dabar nerandu batuku vyresniam, nes tokia ishmera nera norimos spalvos. arba jau apie 300 lt

komplektukas 2komplektukas
ir va daugiau sportinis dar labai nieko man koplektukas

o del batu, -tai pirmiausiai ziuriu man tinkancias firmas. po to susirandu norima dydi, nes sunkiausiai visda tai padaryti. pasirinkimo mazai, o jeigu dar nori kazkokia tai spalva ir dar, kad butu kokybishki

pvz dabar nerandu batuku vyresniam, nes tokia ishmera nera norimos spalvos. arba jau apie 300 lt

Mano sunus tai del drabuziu ne isrankus,jam svarbiausia,kad batai butu su lipukais,nes labai jau jam ne patinka risti raistukus
.O ir labai jau ne megsta matuotis rubus

Na maniškio neaprenksi jei jau jam nepatinka tas drabužis. Aš ir pirkdama visada klausiu. Jei jam nepatinka tai net neperku

QUOTE(SuperMama @ 2005 08 30, 10:12)
Gal Lenkijoje iš kitų medžaigų tos pačios firmos rūbeliai?
Bet ką turėjau iš Woicek ar Coccodrilla, tai kokybė nebuvo gerą, marškinėlių medžiaga labai plonytė, išsitampo greitai, praranda formą.
Dar Adams geresni, patinka Vertbaudet(cia prancuzu) o kasdien perkam rubus po kiema is Primasrk

JO....Manajai ir ne viska teapmausi.
Turim toky grazu dzinsiny sijonuka(man tai grazus) O kai ji pamato,tai asarom apsipila ir tik saukia ,kad su juo neisiu.Viena kart tai per prievarta apvilkau, tai vaikas visa diena buvo nelaiminga
Daugiau taip nedarau,velku tai kas jai patinka