Įkraunama...
Įkraunama...

Nekepti pyragai, pyragaičiai, tortai

Merginos, as niekada nesu plakusi grietineles blush2.gif O torto receptui reikia isplakti iki standumo... O KUO JA PLAKTI? Mikseriu ar blenderiu? Geriau , turbut, 40 % riebumo, ar ne?
Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 06 30, 19:52)
Merginos, as niekada nesu plakusi grietineles  blush2.gif  O torto receptui reikia isplakti iki standumo... O KUO JA PLAKTI? Mikseriu ar blenderiu? Geriau , turbut, 40 % riebumo, ar ne?
Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU  4u.gif

taip, geriau 40% riebumo grietine, greiciau suplaksi iki standumo wink.gif o kuo plaksi, jokio skirtumo.
Atsakyti
o cia siandien dariau biskvitini torciuka is braskiu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 06 30, 22:16)
o cia siandien dariau biskvitini torciuka is braskiu  4u.gif
user posted image


Pasivogsiu ideja puosdama savo busima tortuka blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 01 liepos 2008 - 10:49
QUOTE(Sraigyte @ 2007 01 02, 18:19)
Varskes tortas su zele gabaliukais



dėkui už receptą aciuks.gif rezultatas jau pavartotas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 06 30, 20:16)
o cia siandien dariau biskvitini torciuka is braskiu  4u.gif


vaje kaip gaiviai atrodo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ar jus man galit paaiskinti, kaip padaryt ant torto virsaus zele sluoksni? Na pvz. biskvitinis tortas. Biskvitas-pertepimas-biskvitas-pertepimas-biskvitas...ir kaip toliau? dar pertept, sudet vaisius ir kaip su ta zele, kad ji nesusigertu i biskvitus? nu man taip grazu, ale nemoku blush2.gif
Atsakyti
I biskvita tiiiiiiikrai susigers , rei pilti ant kremo ,bet ir jis turi buti su zelatina ir jau pastinges ,jei kremas be zelatinos uspylus zele grietine pasikels ( susimaisys ) su zele , bus negrazu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 22, 12:23)
I biskvita tiiiiiiikrai susigers , rei pilti ant kremo ,bet ir jis turi buti su zelatina ir jau pastinges ,jei kremas be zelatinos uspylus zele grietine pasikels ( susimaisys ) su zele , bus negrazu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif


Labai labai seniai, taip uzpyliau zele ant torto biggrin.gif tai teko ismest torta blink.gif na bet gal ir nebandysiu as jos ten pilt ant virsaus, tiek to, kad vel nereiktu ismest biggrin.gif
Atsakyti
Tai tavo grietinele ar tai grietine buvo be zelatinos , arba nesustingus , nes kitu atveju viskas gaunasi PUIKIAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , NEBIJOK pabandyk tikrai iseis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 22, 15:04)
Tai tavo grietinele ar tai grietine buvo be zelatinos , arba nesustingus , nes kitu atveju viskas gaunasi PUIKIAI thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , NEBIJOK pabandyk tikrai iseis mirksiukas.gif



Tada lygtai buvo jogurtas sumaisytas su zele, ir supyliau ant biskvito, ir viskas permirko biggrin.gif dabar tik prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2007 09 19, 21:08)
Varškės toras
user posted image
labai paprastas pasigaminti ir be galo skanus
4pokeliai varskes sumaisomi su 1 skardine kondensuoto pieno ir razinomis ( pagal skoni)
dedi sluoksni sausainiu(pirkau paciu pigiausiu sveriamu "Gaidelis" ),
tepi varskes kremo,
vel sluoksnis sausainiu
ir vel kremo...
dedi i saldytuva, palauki gera pusdieni, kol sumirks
ir skanaus


Siandien pasigaminau si skanesta, bet niekaip nesugalvojau i ka ji pertept. Tai paemiau torto forma, atsegamais krastais, tai gavosi du sluoksniai sausainiu, du kremo, gal uzteks, ragausim gal tik ryt, nes mirksta dabar smile.gif ir virsutini sluoksni palikau be sausainiu, o kremas. bet gal geriau kai sausainiai ant virsaus? ar tada sausainiai nesumirktu tie virsutiniai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 26 rugpjūčio 2008 - 17:59