Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU
Merginos, as niekada nesu plakusi grietineles
O torto receptui reikia isplakti iki standumo... O KUO JA PLAKTI? Mikseriu ar blenderiu? Geriau , turbut, 40 % riebumo, ar ne?
Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU
Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU
QUOTE(brashke77 @ 2008 06 30, 19:52)
Merginos, as niekada nesu plakusi grietineles
O torto receptui reikia isplakti iki standumo... O KUO JA PLAKTI? Mikseriu ar blenderiu? Geriau , turbut, 40 % riebumo, ar ne?
Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU
Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU
taip, geriau 40% riebumo grietine, greiciau suplaksi iki standumo
o cia siandien dariau biskvitini torciuka is braskiu
QUOTE(vassara @ 2008 06 30, 22:16)
Pasivogsiu ideja puosdama savo busima tortuka
QUOTE(Sraigyte @ 2007 01 02, 18:19)
dėkui už receptą
QUOTE(vassara @ 2008 06 30, 20:16)
vaje kaip gaiviai atrodo
Ar jus man galit paaiskinti, kaip padaryt ant torto virsaus zele sluoksni? Na pvz. biskvitinis tortas. Biskvitas-pertepimas-biskvitas-pertepimas-biskvitas...ir kaip toliau? dar pertept, sudet vaisius ir kaip su ta zele, kad ji nesusigertu i biskvitus? nu man taip grazu, ale nemoku
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 22, 12:23)
I biskvita tiiiiiiikrai susigers , rei pilti ant kremo ,bet ir jis turi buti su zelatina ir jau pastinges ,jei kremas be zelatinos uspylus zele grietine pasikels ( susimaisys ) su zele , bus negrazu

Labai labai seniai, taip uzpyliau zele ant torto
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 22, 15:04)
Tai tavo grietinele ar tai grietine buvo be zelatinos , arba nesustingus , nes kitu atveju viskas gaunasi PUIKIAI
, NEBIJOK pabandyk tikrai iseis 
Tada lygtai buvo jogurtas sumaisytas su zele, ir supyliau ant biskvito, ir viskas permirko
QUOTE(karapuzike @ 2007 09 19, 21:08)
Varškės toras

labai paprastas pasigaminti ir be galo skanus
4pokeliai varskes sumaisomi su 1 skardine kondensuoto pieno ir razinomis ( pagal skoni)
dedi sluoksni sausainiu(pirkau paciu pigiausiu sveriamu "Gaidelis" ),
tepi varskes kremo,
vel sluoksnis sausainiu
ir vel kremo...
dedi i saldytuva, palauki gera pusdieni, kol sumirks
ir skanaus

labai paprastas pasigaminti ir be galo skanus
4pokeliai varskes sumaisomi su 1 skardine kondensuoto pieno ir razinomis ( pagal skoni)
dedi sluoksni sausainiu(pirkau paciu pigiausiu sveriamu "Gaidelis" ),
tepi varskes kremo,
vel sluoksnis sausainiu
ir vel kremo...
dedi i saldytuva, palauki gera pusdieni, kol sumirks
ir skanaus
Siandien pasigaminau si skanesta, bet niekaip nesugalvojau i ka ji pertept. Tai paemiau torto forma, atsegamais krastais, tai gavosi du sluoksniai sausainiu, du kremo, gal uzteks, ragausim gal tik ryt, nes mirksta dabar





