Merginos, as niekada nesu plakusi grietineles O torto receptui reikia isplakti iki standumo... O KUO JA PLAKTI? Mikseriu ar blenderiu? Geriau , turbut, 40 % riebumo, ar ne?
Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU
QUOTE(brashke77 @ 2008 06 30, 19:52)
Merginos, as niekada nesu plakusi grietineles O torto receptui reikia isplakti iki standumo... O KUO JA PLAKTI? Mikseriu ar blenderiu? Geriau , turbut, 40 % riebumo, ar ne?
Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU
Laukiu plakimo subtilybiu ir patarimu. ACIU
taip, geriau 40% riebumo grietine, greiciau suplaksi iki standumo o kuo plaksi, jokio skirtumo.
o cia siandien dariau biskvitini torciuka is braskiu
QUOTE(vassara @ 2008 06 30, 22:16)
Pasivogsiu ideja puosdama savo busima tortuka
QUOTE(Sraigyte @ 2007 01 02, 18:19)
dėkui už receptą rezultatas jau pavartotas
QUOTE(vassara @ 2008 06 30, 20:16)
vaje kaip gaiviai atrodo
Ar jus man galit paaiskinti, kaip padaryt ant torto virsaus zele sluoksni? Na pvz. biskvitinis tortas. Biskvitas-pertepimas-biskvitas-pertepimas-biskvitas...ir kaip toliau? dar pertept, sudet vaisius ir kaip su ta zele, kad ji nesusigertu i biskvitus? nu man taip grazu, ale nemoku
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 22, 12:23)
I biskvita tiiiiiiikrai susigers , rei pilti ant kremo ,bet ir jis turi buti su zelatina ir jau pastinges ,jei kremas be zelatinos uspylus zele grietine pasikels ( susimaisys ) su zele , bus negrazu
Labai labai seniai, taip uzpyliau zele ant torto tai teko ismest torta na bet gal ir nebandysiu as jos ten pilt ant virsaus, tiek to, kad vel nereiktu ismest
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 22, 15:04)
Tai tavo grietinele ar tai grietine buvo be zelatinos , arba nesustingus , nes kitu atveju viskas gaunasi PUIKIAI , NEBIJOK pabandyk tikrai iseis
Tada lygtai buvo jogurtas sumaisytas su zele, ir supyliau ant biskvito, ir viskas permirko dabar tik prisiminiau
QUOTE(karapuzike @ 2007 09 19, 21:08)
Varškės toras
labai paprastas pasigaminti ir be galo skanus
4pokeliai varskes sumaisomi su 1 skardine kondensuoto pieno ir razinomis ( pagal skoni)
dedi sluoksni sausainiu(pirkau paciu pigiausiu sveriamu "Gaidelis" ),
tepi varskes kremo,
vel sluoksnis sausainiu
ir vel kremo...
dedi i saldytuva, palauki gera pusdieni, kol sumirks
ir skanaus
labai paprastas pasigaminti ir be galo skanus
4pokeliai varskes sumaisomi su 1 skardine kondensuoto pieno ir razinomis ( pagal skoni)
dedi sluoksni sausainiu(pirkau paciu pigiausiu sveriamu "Gaidelis" ),
tepi varskes kremo,
vel sluoksnis sausainiu
ir vel kremo...
dedi i saldytuva, palauki gera pusdieni, kol sumirks
ir skanaus
Siandien pasigaminau si skanesta, bet niekaip nesugalvojau i ka ji pertept. Tai paemiau torto forma, atsegamais krastais, tai gavosi du sluoksniai sausainiu, du kremo, gal uzteks, ragausim gal tik ryt, nes mirksta dabar ir virsutini sluoksni palikau be sausainiu, o kremas. bet gal geriau kai sausainiai ant virsaus? ar tada sausainiai nesumirktu tie virsutiniai?