Įkraunama...
Įkraunama...

Nekepti pyragai, pyragaičiai, tortai

Vakar gaminau stai sita skanumyna
Varskes tortas su snikeriais

Labai gerai gavosi tik truputi pastabu ka kitaip dariau ir labai tiko, nes radau komentaruose tokias pastabas.
1. Sausainiu dejau du pokelius po 180g, viena pokely kakaviny, kita paprasta karameliny kazkoky, uzpyliau istirpintu visu pokeliu sviesto. Gavosi geras labai skonis pagrindo ir nuo siek tiek daugiau sviesto nelabai kietas.
2. Zelatino reikia ne 20g o viso 40g, taciu atitinkamai ir dvigubai vandens.
3. Snikeriu negailekit, kuo daugiau tuo skaniau.As sudejau 3 - 2xpack snikeriukus.
4.Naudokite mazesne forma, nes mases nera daug, didesneje formoje gaunasi labai plonai.

Gaila nepadariau fotkes, nes jau teliko tik mazas gabaliukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 01 21, 23:29)
Vakar gaminau stai sita skanumyna
Varskes tortas su snikeriais

Gaila nepadariau fotkes, nes jau teliko tik mazas gabaliukas  blush2.gif

Sutinku!!Τikrai pabandykit si torta .Labai lengva padaryti ir galima improvizuoti.As karta pridejau sokolado ir daug kakavos tai gavosi kaip sokoladinis.
Tikrai skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2010 01 22, 09:31)
Sutinku!!Τikrai pabandykit si torta .Labai lengva padaryti ir galima improvizuoti.As karta pridejau sokolado ir daug kakavos tai gavosi kaip sokoladinis.
Tikrai skanu mirksiukas.gif

Tikrai taip thumbup.gif Antras bandymas su siuo gaminiu buvo toks, kad Rududu kremu istepiau pada, o i varskes mase idejau konservuotu persiku. Nebuvo kam nepatiko lotuliukas.gif MB draugo zmona skambino recepto paklausti, sako vyras namo gryzo ir giria tavo pyraga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2010 01 25, 22:41)
Tikrai taip  thumbup.gif  Antras bandymas su siuo gaminiu buvo toks, kad Rududu kremu istepiau pada, o i varskes mase idejau konservuotu persiku. Nebuvo kam nepatiko  lotuliukas.gif MB draugo zmona skambino recepto paklausti, sako vyras namo gryzo ir giria tavo pyraga  lotuliukas.gif

Geriausias ivertinimas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o kokią varškę dedat?

Papildyta:
kaip smulkiai susmulkit tuos snikerius? po 1cm supjaustyt ar dar smulkiau?
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 01 28, 13:28)
o kokią varškę dedat?

Papildyta:
kaip smulkiai susmulkit tuos snikerius? po 1cm supjaustyt ar dar smulkiau?

Varske dek kokia tik nori as ja vistiek su mikseriu pertrinu o sokolsduka taip kazkur 1cm kvadratini pjaustau.
Atsakyti
Ajivlis, pabandžiau vakar daryt šį pyragą, bet man visi vaisiai sukrito į apačią, o biskvitas iškilo į viršų ir nerisisunkė tos masės, todėl tapo sausokas. Ką ne taip padariau? O cukraus tikrai nereikia dėt?

Ačiū, Magira
Atsakyti
Varškės tortas su snikeriais stingsta šaldytuve thumbup.gif želatino turėjau tik 25 g pokelį-viliuosi,kad užteko tokio kiekio..
Atsakyti
na, ir kaip gavosi? Aš vis žadu daryt, bet mano šeima suvalgo snicerius. Parsinešiu ir paslėpsiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 01 29, 11:48)
Ajivlis, pabandžiau vakar daryt šį pyragą, bet man visi vaisiai sukrito į apačią, o biskvitas iškilo į viršų ir nerisisunkė tos masės, todėl tapo sausokas. Ką ne taip padariau? O cukraus tikrai nereikia dėt?

Ačiū, Magira

Nežinau ,kokis vaisius dėjai .Aš tai paprastai dedu mandarinų skilteles arba pjaustytus persikus.Dėl saldumo galima dėti arbatinį šaukštelį cukraus pudros į kondensuotą pieną,bus saldesnis.Aš tai perku citrininę želė ir į ištirpintą želė karštame vandenyje dar dadedu truputį citrinos sulčių,tampa daugiau saldžiarūgštis.Jei dėti ant biskvito masę ,reiktų patį biskvitą sudrėkinti pav.skiestom citrinų sultim.Beje ar žele 2 pak .dėjai tik į pusę litro vandens?Tai labai svarbu,nes jei į 1 litrą,tai gausis košė.Bandyk daryti pradžioje vieną ,be biskvito,tada pajausi skonį ir konsistenciją.Vakar vėl kaip tik dariau tą desertą,tai apibarsčiau šaldytais raud.serbentais,buvo labai skanu.Man gaunasi labai orinis ir purus,bet ,kai kurios draugės sako,kad kartais joms susisluoksniuoja ,nėra purumo.Tiesiog nežinau,man jis pavyksta padaryti per kelias min.t.y.suplakti.
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 01 31, 10:59)
na, ir kaip gavosi? Aš vis žadu daryt, bet mano šeima suvalgo snicerius. Parsinešiu ir paslėpsiu tongue.gif

šuduks-apačia kieta,viršus patežęs.Gaila snikerių ir kt produktų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2010 01 31, 21:49)
šuduks-apačia kieta,viršus patežęs.Gaila snikerių ir kt produktų unsure.gif

Maciau komentaruose ten raso kad apacia visos pradejo daryt su paprastu pirktiniu biskvitu ax.gif O virsui gal mazai zalatinos buvo g.gif jos minimum 60 reikia 4u.gif as siaip visur dedu daugiau nei raso ax.gif
Atsakyti