Rašo, kad su snikeriukais, kažin kaip jie toje varškėje, ar skanu?
QUOTE(kersiene @ 2010 03 10, 13:52)
nesupykit,
bet ar tinginys buna labai jau minkstas?plius i ji dedasi pieno,tai jau ir taip aisku,kad pagrindas darytas is sausainiu ir sviesto nebuus minkstas!kitas dalykas zelatinas,reik nepamirsti,kad kiekvienos firmos skirtingo stiprumo,kaip pav. 'klingai'pilstymo ir "baivos" du skirtingi dalykai,pirmosios reik bent jau dvigubai,antrosos uztenka ir parasytos recepte 
Ir kazin kodel mes ant tinginio kremu nededam ogi todel kad jis per kietas
QUOTE(*Bonita* @ 2010 03 10, 13:02)
Gal kas esate gaminę tokį tortą: snikerinis varškės tortas
Rašo, kad su snikeriukais, kažin kaip jie toje varškėje, ar skanu?
..........
Rašo, kad su snikeriukais, kažin kaip jie toje varškėje, ar skanu?
..........
Šiaip visai nieko skonis... Gal tik truputį per saldu...
QUOTE(*Bonita* @ 2010 03 10, 12:02)
Gal kas esate gaminę tokį tortą: snikerinis varškės tortas
Rašo, kad su snikeriukais, kažin kaip jie toje varškėje, ar skanu?
.........
Rašo, kad su snikeriukais, kažin kaip jie toje varškėje, ar skanu?
.........
jau ne karta darėm ši piragiuka be galo skanus tik aš vietoj cukraus dedu kondensuoto pieno man jis toks gaivus per vakara paruksta visas piragiukas..yra panašus receptukas ir SM tik dabar ant greičio nerandu..
QUOTE(Pupu_mama @ 2010 03 10, 09:46)
sveikos. Gal zinot kaip uzdeti zele sluoksni ant torto? Nes uzpiliau jau atvesusia zele ir ji isigere i pati biskvita 
Geriausia det ne ant biskvito, o ant kremo, tada nesusigers ir graziau atrodys
Nekeptas mėlynių-varškės pyragas.


Pagrindui:
200 gr. sausainių
100 gr. sviesto
Kremui:
500 gr. varškės
500 gr. grietinės
400 gr. cukraus
200 gr. mėlynių uogų (arba atitinkamai sumažinus bendrą cukrais kiekį galima dėti uogienę)
200 gr. riebios (33-35%) grietinėlės
2 valg. su kaupu šaukštai želatinos
Procesas:
sausainius sulaužome iki trupinių, sumaišome su ištirpintų sviestu ir sutrambuojame į sudedamą formą.
Varškę suplakame su cukrumi ir grietine iki vienalytės masės.
Atskirai sumalame uogas, arba tiesios paimame uogienę.
Varškės masę padaliname į 2 dalis, viena maždaug ketvirtadaliu daugiau.
Į mažesnę masę įdedame uogas, išmaišome.
Želatiną užpilame labai nedideliu vandens kiekiu, kad išbrinktų.
Grietinėlę pašildome (ne viriname!), sudedame želatiną ir išmaišome kol ištirps.
Želatinos mišinį daliname pusiau ir dedame į abu kremus.
Sluoksniais supilame kremą į formą ant sausainių pagrindo, 2-3 valandom dedame į šaldytuvą.


Pagrindui:
200 gr. sausainių
100 gr. sviesto
Kremui:
500 gr. varškės
500 gr. grietinės
400 gr. cukraus
200 gr. mėlynių uogų (arba atitinkamai sumažinus bendrą cukrais kiekį galima dėti uogienę)
200 gr. riebios (33-35%) grietinėlės
2 valg. su kaupu šaukštai želatinos
Procesas:
sausainius sulaužome iki trupinių, sumaišome su ištirpintų sviestu ir sutrambuojame į sudedamą formą.
Varškę suplakame su cukrumi ir grietine iki vienalytės masės.
Atskirai sumalame uogas, arba tiesios paimame uogienę.
Varškės masę padaliname į 2 dalis, viena maždaug ketvirtadaliu daugiau.
Į mažesnę masę įdedame uogas, išmaišome.
Želatiną užpilame labai nedideliu vandens kiekiu, kad išbrinktų.
Grietinėlę pašildome (ne viriname!), sudedame želatiną ir išmaišome kol ištirps.
Želatinos mišinį daliname pusiau ir dedame į abu kremus.
Sluoksniais supilame kremą į formą ant sausainių pagrindo, 2-3 valandom dedame į šaldytuvą.
QUOTE(Marijka @ 2010 03 16, 15:34)
Nekeptas mėlynių-varškės pyragas.
QUOTE(Marijka @ 2010 03 16, 17:34)
Atrodo pasakiskai...
O jus man blondinei pasakykit kaip reikia supilti tuos kremus kad jie nesusilietu i viena
gal jau stingstančią žele-kremą dėt ant sausainių?
| i | PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS: 1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis! 2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema. 3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas / žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo. 4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. 5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas. 6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą. 7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume. Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt |
Gal žinot kokį receptą iš grietinėlės. Turiu 0,5l nežinau, kur panaudot, nes greit baigsis galiojimo laikas
Merginos gal kuri galetu patarti noriu padaryti toki torta:
pagrindas sausainia ir sviestas
kremas noriu padaryti toki kaip sokoladiniai sureliai, tai va sitoj vietoj nezinau ar i varske pertrinta deti sokolado tirpinto ar kakavos? kad butu puresnis desiu grietineles o kad sustingtu zelatinos. Ka dar patartumet?
pagrindas sausainia ir sviestas
kremas noriu padaryti toki kaip sokoladiniai sureliai, tai va sitoj vietoj nezinau ar i varske pertrinta deti sokolado tirpinto ar kakavos? kad butu puresnis desiu grietineles o kad sustingtu zelatinos. Ka dar patartumet?





