QUOTE(Mantilė @ 2010 01 31, 20:49)
šuduks-apačia kieta,viršus patežęs.Gaila snikerių ir kt produktų
Aisku pacios noredamos geriau sugadinat visa skony

Sausainius turbut pacius brangiausius ir geriausius perkat, o reikia pacius pigiausius. Paslaptis yra tame, kad pigus sausainiai yra minksti ir netrapus, todel susitinge su sviestu jie nebuna labai labai kieti. Minstas tas pagrindas niekad ir nebus, kazkoks kietumas vistiek liks. O kad virsus patezes tik per mazai zelatinos, as dedu du kupinus valgomuosius saukstus, per daug tikrai nebuna.
Trecias bandymas su tortuku buvo su zele. I varskes maze idejau is anksto susaldyta zele kubeliai, o kai susitingo pati varske dar ant virsaus apdeliojau konservuotu vaisiu ir uzpipyliau sluoksny atvesintos zeles. Rezultatas

Tik zele turi buti dideles koncentracijos, as vietoj 0,5l vandens ipyliau tik 0,3 ir dar saukstely zelatinos iberiau. Sustingo puikiai
Idedu nuotraukas antrojo savo bandymo kur dariau su Rududu ant pagrindo ir vaisiai varskeje. Kaip matote jis tikrai netyzta, atpjautas gabalelis islaiko savo forma. O skonis

Dabar uzsimaniau