Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(vyshniuke_ @ 2008 12 30, 10:11)
mano miestas nera didelis tai nezinau jei yra tai kur yra tas morrisons.. g.gif as ieskojau tesco prie miltu, yra sezamu ir visokiu dziovintu vaisiu,bet aguonu ne unsure.gif asdoj buvau bet laiko ieskot nebuvo. taip kad kucios buvo be kuciuku ir dabar palaidu aguonu nebereik, o uzsimaniau tu su cukrum kad iskart pyraga kept galetu smile.gif
Papildyta:

as ne del sudeties smile.gif man reik tu aguonu skardinese su cukrum, ir aciu kad kazas paaiskino, jos bua savo piene smile.gif tai vat smile.gif tik nerandu as ju..

www.morrisons.co.uk ivest savo postcoda ir parodys artimiausias morrisons pardes.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2008 12 29, 20:12)
Merginos buvo kalbama apie trintas aguonas skardinese, kurios skirtos pyragu idarymas. Jos jau trintos ir saldintos (ne karves piene, o savo), tai tik vandenuko uzpili - ir aguonpienis gatavas mirksiukas.gif  Sito reik ieskot prie visu "pie filling".

QUOTE(Rashkyte @ 2008 12 29, 21:59)
tai kad sudety pieno nerasta  schmoll.gif  bent musishkiuose : corn syrup, poppysed, sugar, water, modified corn starch, salt, natural flavor, spicies and citric acid  4u.gif

merginos kaip jum tas aguonpienis gavos is skardiniu? as padariau is to cane, bet nu siaip sau man vistiek jauciu tu aguonu kazkoki skoni idomu... nu ne toks man ir fsio nezinau, gal mano skonio receptoriai pavaziave jau biggrin.gif
Atsakyti
*PM*, nu ką norėt, skonis ir turi skirtis. Juk į aguonpienį šiaip dedas tik aguonos, cukrus ir vanduo... O pažiūrėk kokia skardinės sudėtis wink.gif Va tau ir pavažiavę receptoriai... Aš kažkaip nepasigedau dar aguonpienio... Per 6metus dar nė kart nedariau... Užtat kučiukų atsikepu metam į priekį (MB alpsta dėl jų, tai vos ne nuo gruodžio pradžios ir kepam, kad atsivalgyt spėtų biggrin.gif )...
Atsakyti
Ir aguonu ir kuciuku ir skardinej maltu aguonu pilna visuose lietuvisko,lenkisko,rusisko maisto parduotuvese.Tesco net nesugalvociau ieskot
Atsakyti
*PM*,

mums tai skaniai gavos 4u.gif
Atsakyti
As persaldziau kuciukus, tai skonis nevykes ar taip ar taip buvo doh.gif mama kuciuku issiunte, pabandysiu su lietuviskai ir papasakosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2008 12 30, 17:45)
As persaldziau kuciukus, tai skonis nevykes ar taip ar taip buvo doh.gif mama kuciuku issiunte, pabandysiu su lietuviskai ir papasakosiu ax.gif

o pagal koki recepta tu darei g.gif ,nes man tai gavosi liux pagal lasisos recepta,o su aguonpieniu( is skarbonkes tongue.gif ) buvo pats tas thumbup.gif taciau nezinau ar as noriu kitais metais "zaisti",jei galeciau nusipirkti blush2.gif nes jau si karta bedarydama kuciukus vos puse teslos i kasa nesupyniau lotuliukas.gif ,buciau ir bulka iskepus hihihi.gif
Atsakyti
Man kūčiukai irgi skaniai gavosi. Tikiuos kitais metais pasigaminti. biggrin.gif
Atsakyti
noriu visas seimininkes pasveikinti su artejanciais jaucio metais 4u.gif drinks_cheers.gif newyear.gif ir palinketi kad siais metais butu kuo maziau pridegusiu patiekalu biggrin.gif newyear.gif
Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimu:

user posted image

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC girl* @ 2008 12 30, 18:23)
o pagal koki recepta tu darei g.gif ,nes man tai gavosi liux pagal lasisos recepta,o su aguonpieniu( is skarbonkes tongue.gif ) buvo pats tas thumbup.gif taciau nezinau ar as noriu kitais metais "zaisti",jei galeciau nusipirkti blush2.gif nes jau si karta bedarydama kuciukus vos puse teslos i kasa nesupyniau  lotuliukas.gif  ,buciau ir bulka iskepus hihihi.gif

Pagal ta pati kur Rashkyte ir PM dare. Bet as visai cukraus gi nevartoju ir jei ka kepu - dedu puse dozes ax.gif Tai man ta doze buvo mirtina - skanu, bet per saldu biggrin.gif
Atsakyti
Prašom pasivaišint wink.gif
user posted image

O čia draugė gerą pasveikinimą rado angliška lotuliukas.gif

Merry Christmas, Enjoy New Year, Good luck on Valentines,Happy Easter, Spooky Halloween & Happy Birthday. Now bug off and don't annoy me for the next 12 months!!!!
Atsakyti