Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(DiD @ 2009 02 27, 13:38)
lotuliukas.gif bent jau nereikejo sakyt, kad ir LT yra lotuliukas.gif  tikrai nemaciau blush2.gif  ax.gif  bet speju nelabai ir panaudosiu kur, nes kazkaip mistiskai jis atrodo, kaip sviestas blush2.gif

bet aciu, kad apsvietei 4u.gif

lietuvoj tikrai yra. o del panaudojimo - aisku i cepelinus nelabai tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DiD @ 2009 02 27, 16:01)
Sveikos 4u.gif  as Anglijoj dar neilgai, tai gal del to nezinau, kad tas TOFU???(tik nesakykit, kad jo ir LT yra doh.gif  doh.gif  doh.gifdoh.gif  biggrin.gif  Gal apsviesit neismanele??? 4u.gif

ir as apie toki dalyka nesu girdejusi blush2.gif doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
pasiskaiciau daugiau receptuku, tai kaip suprantu, ji ir salotom ir idaram galima naudoti??? o pvz tiktu i vistiena susuktas, su kokiu pomidoriuku, prieskoniukais... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DiD @ 2009 02 27, 15:34)
lotuliukas.gif
pasiskaiciau daugiau receptuku, tai kaip suprantu, ji ir salotom ir idaram galima naudoti??? o pvz tiktu i vistiena susuktas, su kokiu pomidoriuku, prieskoniukais... ax.gif

nu is esmes jei tau skonis patiktu, tai tikru smile.gif bet siaip kazkaip nelabai tofu su mesa naudoja lyg ir g.gif
Atsakyti
Prisikirtom va saltienos su virtom bulvem, geriausia kulinarine ideja 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IceDragon @ 2009 02 27, 18:06)
Prisikirtom va saltienos su virtom bulvem, geriausia kulinarine ideja  4u.gif  biggrin.gif

ui nemegstu saltienos
irnesakyk.gif
Atsakyti
Man rodos to tofu hot&sour sriuboj prideta buna g.gif Bet siaip as jo nepirkciau schmoll.gif ne miasa ne riba kaip rusai sako biggrin.gif Kazkada LT kazkas dave sojos mesos paragauti - nepatiko man.

As siandien valgiau lasisa is skardines su juodom alyvuogem ir marinuotu agurkiuku thumbup.gif Greita ir skanu.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2009 02 27, 22:12)
ui nemegstu saltienos
irnesakyk.gif

Nieko nepadarysi, (niekas nera tobulas bigsmile.gif )Juokauju..Sestadieni patieklas musu namie-kugelis.. blush2.gif
Atsakyti
o as va nusprendziau daryti mantus garpuodyje smile.gif bus kulinarinis eksperimentas, nes pati dar nesu darius, tik pas mama valgydavom, daznai gaudavom, nes vis MB norejo itikt, jis labai labai juos megsta biggrin.gif dabar as jam pataikausiu biggrin.gif ziuresim, kaip gausis lepioskos lotuliukas.gif
Papildyta:
beje, kadangi mes neatsivezem cia tarkos bulvem, tai valgom kugeli is burokine tarka tarkuotu bulviu, ir zinokit SUPER:) toks idomus ir naujas skonis smile.gif siulau visoms pabandyti wink.gif
Atsakyti
o kas tie mantai? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DiD @ 2009 02 28, 13:32)
o as va nusprendziau daryti mantus garpuodyje smile.gif  bus kulinarinis eksperimentas, nes pati dar nesu darius, tik pas mama valgydavom, daznai gaudavom, nes vis MB norejo itikt, jis labai labai juos megsta biggrin.gif  dabar as jam pataikausiu biggrin.gif ziuresim, kaip gausis lepioskos lotuliukas.gif
Papildyta:
beje, kadangi mes neatsivezem cia tarkos bulvem, tai valgom kugeli is burokine tarka tarkuotu bulviu, ir zinokit SUPER:) toks idomus ir naujas skonis smile.gif siulau visoms pabandyti wink.gif

Man labiai patinka , vadinama studentu blynai, kai , bulves su burokine tarka, placiai viena dideli bluna per keptuve, apkepi, Skanumelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IceDragon @ 2009 02 27, 16:06)
Prisikirtom va saltienos su virtom bulvem, geriausia kulinarine ideja  4u.gif  biggrin.gif

naim niam drinks_cheers.gif as pamenu mano mama tai darydavo tokai riebia fee man tie riebalai kada ji ssutingsta virsuje doh.gif bet kaip as pati darau jau, tai mano buna be riebaliuku tai su karstom bulvytem ir dar krienais as perku su burokeliais raudonus tokius mmmm apsieedimas thumbup.gif 4u.gif mano drauges mama daro su cesnaku, tiksliau jo sultimis katu kaip skanu, as nei nezinojau ka dtaip dar galima daryt smile.gif mano vyra sbeja saltienos irgi nemegejas, as dievinu mirksiukas.gif

QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 28, 12:15)
o kas tie mantai?  blush2.gif  bigsmile.gif

aga ir as tokiu nezinau blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *PM*: 28 vasario 2009 - 20:27