Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(simaska @ 2009 06 02, 20:12)
aciu Premium ir Rutalt,kad mane palaiket,kad parasete..  4u.gif
na labai trumpai nenukirpo,tik smarkiai virsugalvi iskarpe, o likusieji ilgieji plaukai(jie truputy zemiau peciu) labai isploninti,nes juos eme tam paciam virsugalviui..  doh.gif  zodziu,kirpimas superinis,man labai tinka ir graziai atrodo,tik baisiausia tas,kad jie labai isploninti ir ispoliruoti,nes kaip minejau,tai antroji kirpeja taise pirmosios grieztaja sukuosena..
as taip pat galvojau,kad kirpti trumpai,bet nelabai man tinka,tai po to visai galiu isprotet..  unsure.gif  blink.gif  bandysiu laukti kol ataugs bent jau tas virsugalvis ir vis galiukus pakirpinesiu. Tik dabar nors kiek ramiau jusu deka,nuraminote mane,nes jau maniau,jog nebeturesiu normaliu plauku..

Ataugs ir bus tokie stori kokie buvo. As irgi buvau virsugalvi juodai issikarpius , o nugaroj palikusi kelis plaukus blush2.gif , na tarkim pora nusususiu sruogu - ataugo ir vel viskas normoj, o kaip greit ataugs - nuo pacios plauko priklauso. Na aisku, ta augima galima paaktyvinti, o apie tai man rodos net dvi temos yra. Taip kad tik truputeli kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 06 03, 09:02)
Ataugs ir bus tokie stori kokie buvo. As irgi buvau virsugalvi juodai issikarpius ,  o nugaroj palikusi kelis plaukus  blush2.gif , na tarkim pora nusususiu sruogu - ataugo ir vel viskas normoj, o kaip greit ataugs - nuo pacios plauko priklauso. Na aisku, ta augima galima paaktyvinti, o apie tai man rodos net dvi temos yra. Taip kad tik truputeli kantrybes  4u.gif

kad tavo zodeliai tiesiai Dievuliui i ausi.. bigsmile.gif taip taip,kaip supratau,tai musu kirpimai labai panasus.. kas mane ir baisiausiai nervuoja, jog tie ilgieji plaukai palikti labai ploni.. tokia savijauta,jog ju istiesu labai mazai.. doh.gif o per kiek tu savuosius atsiauginai? ar beaugant plaukuciams,tu juos kaip nors kirpai,kad vis pagerint situacija? as sakau,gal kai virsugalvis paaugs,tuos ilguosius pakirpt,nes jie mane tik ir nervuoja,nors siaip iskarpymas man labai liux,plaukai graziai atrodo,bet.. vis tie plonieji nervus tampo... blink.gif verysad.gif
Atsakyti
o nebutu geriau tuos ilguosius nukirpt kad butu kokiais 10 cm ilgesni uz tuos trumpucius,tiesa,bijau ka patart nemacius situacijos savom akim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 06 03, 19:25)
o nebutu geriau tuos ilguosius nukirpt kad butu kokiais 10 cm ilgesni uz tuos trumpucius,tiesa,bijau ka patart nemacius situacijos savom akim  smile.gif

viskas gerai,nebijok,kiekvienas patarimas man vertingas.. 4u.gif zinai,as apie ta pati galvojau,bet labai bijau,kad atrodysiu negraziai su trumpais,nes kazkada labai seniai turejau,tai netiko.. doh.gif tie ilgieji db vistiek bent koki vaizda sudaro,kad dar yra nors keli plaukai,bet tikrai juos pakirpsiu,kai tie visai trumpuciai siek tiek paaugs,tada palyginsiu su visais.. 4u.gif baisu pagalvoti,kaip per kazkokias kvaisas kirpejas reikia vargti.. blink.gif ne visos jos tokios,bet pasitaiko pasitaiko.. mergytes,aciu visoms,siek tiek lengviau kai visos kartu... group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 04 birželio 2009 - 13:34
idek cia savo nuotrauka su nauja sukuosena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 06 04, 14:42)
idek cia savo nuotrauka su nauja sukuosena smile.gif

kaip tik pries uzsukant i forumuka issiploviau galva,bet susirisau ir is tos vadinamos sukuosenos nieko nebeliko.. doh.gif pazadu,kad tikrai nufotkinsiu ir kaip galedama greiciau idesiu.. mirksiukas.gif tik viena problemyte,niekad nesu dejus foto,nelabai zinau kaip tai padaryti.. 4u.gif bijau experimentuoti,kad nepridirbciau ko,tai geriau pamokink mane,kad is karto gautusi.. ax.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

na labai patiko temyte,tai nusprendziau ir as prie jusu prisijungti blush2.gif
Na gal daugiau apie savo plonus plaukucius:

1.Tiesus kirpimas ir tiesus storesni kirpciukai thumbup.gif atradimas. Jokiu iskarpymu! Minusas,kad grifkute reikia kas 2sav pakirpti,nes kitaip pradeda "lipti ant akyciu".

2.Balzamas. Minimaliai tepamo arba tepti tik galus,max treksdali plauku. Geriausias variantas purskiamas,nenuplaunamas blush2.gif. As naudoju Tresseme smile.gif

3.Sampunas. Patinka Revital, sustiprejo saknys,sparciau pradejo augti blush2.gif

4.Aliejai/aliejukai. Alyvuogiu aliejus thumbup.gif atradimas. 2k i savaite istepu,supinu i kasa ir palieku nakciai.Gerai pamaitina sausus plaukucius,tampa zvilgus ir paslankus,siek tiek pasunkeja,bet man tas patinka blush2.gif Aliejukai galiukams Mikshake thumbup.gif kvapas niam niam thumbup.gif,ilgam uztenka (kainyte apie 70lt).

Galeciau savo fotkyte ikelti,bet nezinau kaip ta padaryti blush2.gif Jei kas pagelbetu-butu aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute4Gute @ 2009 06 07, 10:32)
2.Balzamas. Minimaliai tepamo arba tepti tik galus,max treksdali plauku. Geriausias variantas purskiamas,nenuplaunamas blush2.gif. As naudoju Tresseme  smile.gif

as kaip tik labai daug kur randu patarima nenaudoti nenuplaunamu priemoniu ploniems plaukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 06 07, 11:54)
as kaip tik labai daug kur randu patarima nenaudoti nenuplaunamu priemoniu ploniems plaukams  g.gif

Na tikriausiai nuo plaukuciu priklauso. Mano plaukuciams tas tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute4Gute @ 2009 06 07, 10:32)
Sveikos mergytes,

na labai patiko temyte,tai nusprendziau ir as prie jusu prisijungti blush2.gif
Na gal daugiau apie savo plonus plaukucius:

1.Tiesus kirpimas ir tiesus storesni kirpciukai thumbup.gif atradimas. Jokiu iskarpymu! Minusas,kad grifkute reikia kas 2sav pakirpti,nes kitaip pradeda "lipti ant akyciu".

2.Balzamas. Minimaliai tepamo arba tepti tik galus,max treksdali plauku. Geriausias variantas purskiamas,nenuplaunamas blush2.gif. As naudoju Tresseme  smile.gif

3.Sampunas. Patinka Revital, sustiprejo saknys,sparciau pradejo augti blush2.gif

4.Aliejai/aliejukai. Alyvuogiu aliejus thumbup.gif atradimas. 2k i savaite istepu,supinu i kasa ir palieku nakciai.Gerai pamaitina sausus plaukucius,tampa zvilgus ir paslankus,siek tiek pasunkeja,bet man tas patinka blush2.gif Aliejukai galiukams Mikshake thumbup.gif kvapas niam niam thumbup.gif,ilgam uztenka (kainyte apie 70lt).

Galeciau savo fotkyte ikelti,bet nezinau kaip ta padaryti  blush2.gif  Jei kas pagelbetu-butu aciukas smile.gif

sveikute,labai issamiai ir graziai parasei apie savo plaukucius ir proceduras.. mirksiukas.gif labai noriu pamatyti tavo nuotraukyte,o ja gali ideti taip: kai rasai zinute virsuje turetu buti browse,per ten is savo kompo ir ikeli foto,nzn ar teisingai parasiau,jeigu kas blogai senbuves pataisys 4u.gif zadejau Rutalt,jog ikelsiu savaja,tai nesulaukus jos pamokymo puoliau skaityti tema apie tai,nes irgi nemokejau.. ax.gif bigsmile.gif tik suzinojau,kad turiu surinkti 100 zinuciu,jog taip paprastai ikelciau,tai jeigu nieko pries Rutalt,jeigu palauks,ikelsiu veliau,nes db tureciau kurtis nete fotoalbuma doh.gif nemegstu tokiu proceduru.
Atsakyti
Palauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutalt @ 2009 06 10, 18:52)

labai aciu tau uz kantrybe.. 4u.gif good.gif
Atsakyti