QUOTE(simaska @ 2009 06 02, 20:12)
aciu Premium ir Rutalt,kad mane palaiket,kad parasete..
na labai trumpai nenukirpo,tik smarkiai virsugalvi iskarpe, o likusieji ilgieji plaukai(jie truputy zemiau peciu) labai isploninti,nes juos eme tam paciam virsugalviui..
zodziu,kirpimas superinis,man labai tinka ir graziai atrodo,tik baisiausia tas,kad jie labai isploninti ir ispoliruoti,nes kaip minejau,tai antroji kirpeja taise pirmosios grieztaja sukuosena..
as taip pat galvojau,kad kirpti trumpai,bet nelabai man tinka,tai po to visai galiu isprotet..
bandysiu laukti kol ataugs bent jau tas virsugalvis ir vis galiukus pakirpinesiu. Tik dabar nors kiek ramiau jusu deka,nuraminote mane,nes jau maniau,jog nebeturesiu normaliu plauku..
na labai trumpai nenukirpo,tik smarkiai virsugalvi iskarpe, o likusieji ilgieji plaukai(jie truputy zemiau peciu) labai isploninti,nes juos eme tam paciam virsugalviui..
as taip pat galvojau,kad kirpti trumpai,bet nelabai man tinka,tai po to visai galiu isprotet..
Ataugs ir bus tokie stori kokie buvo. As irgi buvau virsugalvi juodai issikarpius , o nugaroj palikusi kelis plaukus