Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

Sveikos! Atradau ir as viena priemone, liaudiska, viena moteris patare, pabandziau - patiko.
Vakare uzpilu juodos duonos karstu (bet ne verdanciu) vandeniu 1/3 puodelio juodos duonos pluteles. Kai neturiu pluteles pakankamai, uzpilu juodos duonos riekele smile.gif
Ryte nukosiu ir isplovus galvapraskalauju siuo vandenuku. Plaukai tampa kietesni, maziau riabaluojasi, be to ir plaukus stiprina, greiciau auga. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Jungiuosi su savo laaabai plonučiais plaukučiais i šią šaunią kompaniją ir aš.
Mano kirpėjos patarimai, kaip plonus plaukus padaryti bent jau optiškai storesniais:
1. neauginti labai ilgų plaukų, nes ilgis tempia plauką ir tada jie kai ploni, tai lieka prisiglaudę prie galvos (bet manieji kokie 2 cm žemiau liemenuko sagtelės ir tai dar ilgesnių norėčiau ax.gif ).
2. gerai šiek tiek iškarpyti, tai bent tie trumpesni plaukai lengviau atkyla nuo šaknų ir sudaro purumo įspūdį (mano prieky sruogos šiek tiek pakarpytos dabar, tai tikrai geriau atrodo).
3. geriau rinktis šviesius tonus, nes tamsūs optiškai siaurina plaukų apimtį (nedažo man tamsiai niekaip - sako atrodysiu išvis kaip su penkiais plaukais ant galvos... kita vertus, nuo šviesinimo tai man irgi tik jaučiu kaip plonėja plaukai - jei dar koks stresas, tai išvis nespėju slenkančių ir lūžinėjančių sugaudyt verysad.gif ).

Na o kadangi mano plaukai prie ilgesnių, tai kad išlūžinėję plaukai gale neatrodytų visai vargani, naudoju Green light sėmenų aliejų. Tikrai labai patinka (viena jau dėl jo kvapo galiu juo teptis ir teptis thumbup.gif ): atgaivina, plaukai blizga ir kas svarbiausia - neriebalina (turbūt pirmas aliejukas nuo kurio nereikia iškart bėgt plaut plaukų, nes šiaip manieji labai riebaluojas).
O šampūnai ir balzamai tai jokie man dėl to purumo nepadeda...
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 06 13, 22:31)
Sveikos! Atradau ir as viena priemone, liaudiska, viena moteris patare, pabandziau - patiko.
Vakare uzpilu juodos duonos karstu (bet ne verdanciu) vandeniu 1/3 puodelio juodos duonos pluteles. Kai neturiu pluteles pakankamai, uzpilu juodos duonos riekele smile.gif
Ryte nukosiu ir isplovus galvapraskalauju siuo vandenuku. Plaukai tampa kietesni, maziau riabaluojasi, be to ir plaukus stiprina, greiciau auga.  4u.gif

sveikute, o kiek tos duoneles uzpili? riekele,ar kelias? tas 1/3 puodelio skaitosi vandens ar pluteles? ax.gif jeigu ka ne taip supratau,atleisk,neseniai atsikelus.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NebeInga @ 2009 06 14, 12:37)
Sveikutės.

Na o kadangi mano plaukai prie ilgesnių, tai kad išlūžinėję plaukai gale neatrodytų visai vargani, naudoju Green light sėmenų aliejų. Tikrai labai patinka (viena jau dėl jo kvapo galiu juo teptis ir teptis thumbup.gif ): atgaivina, plaukai blizga ir kas svarbiausia - neriebalina (turbūt pirmas aliejukas nuo kurio nereikia iškart bėgt plaut plaukų, nes šiaip manieji labai riebaluojas).

labuka ir tau.. 4u.gif as del to aliejuko norejau pasikausti,jis tik patiems galiukams ar ne tik?
p.s. merginos,jeigu galit pasirodykit plaukucius,imeskit foto.. blush2.gif manau butu idomu paziureti.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 14 birželio 2009 - 14:24
QUOTE(NebeInga @ 2009 06 14, 13:37)
Sveikutės.
Mano kirpėjos patarimai, kaip plonus plaukus padaryti bent jau optiškai storesniais:
1. neauginti labai ilgų plaukų, nes ilgis tempia plauką ir tada jie kai ploni, tai lieka prisiglaudę prie galvos (bet manieji kokie 2 cm žemiau liemenuko sagtelės ir tai dar ilgesnių norėčiau ax.gif ).
2. gerai šiek tiek iškarpyti, tai bent tie trumpesni plaukai lengviau atkyla nuo šaknų ir sudaro purumo įspūdį (mano prieky sruogos šiek tiek pakarpytos dabar, tai tikrai geriau atrodo). 
3. geriau rinktis šviesius tonus, nes tamsūs optiškai siaurina plaukų apimtį (nedažo man tamsiai niekaip - sako atrodysiu išvis kaip su penkiais plaukais ant galvos... kita vertus, nuo šviesinimo tai man irgi tik jaučiu kaip plonėja plaukai - jei dar koks stresas, tai išvis nespėju slenkančių ir lūžinėjančių sugaudyt  verysad.gif ).

sveika, o kur toki semenu alieju gavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simaska @ 2009 06 14, 15:23)
sveikute, o kiek tos duoneles uzpili? riekele,ar kelias? tas 1/3 puodelio skaitosi vandens ar pluteles?  ax.gif  jeigu ka ne taip supratau,atleisk,neseniai atsikelus..  4u.gif

1/3 puodelio riekeliu ir 2/3 vandens smile.gif) bet galima ir kitaip daryti - kaip tau patogiau.
Praplovus siuo tirpaliuku, perplauti nereikia. Ir ranksluosti plaukams koki tamsesni imkit, nes sunkiai plaunasi po to tas duonos tirpaliukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 06 13, 23:31)

Ryte nukosiu ir isplovus galvapraskalauju siuo vandenuku. Plaukai tampa kietesni, maziau riabaluojasi, be to ir plaukus stiprina, greiciau auga.  4u.gif

Čia panašus efektas turėtų gautis kaip ir su alum skalaujant drinks_cheers.gif
Atsakyti
labuka ir tau.. 4u.gif as del to aliejuko norejau pasikausti,jis tik patiems galiukams ar ne tik?
p.s. merginos,jeigu galit pasirodykit plaukucius,imeskit foto.. blush2.gif manau butu idomu paziureti.. 4u.gif

Aliejukas ne tik plaukų galiukams, bet as pagrinde galiukus juo gerai įtepu, likusius plaukus tik perbraukiu, nes nuo jo gražiai blizga plaukai ir, be to, pašvelnėja, paminkštėja. Etiketėje rašo, kad dažytiems plaukams ir purumo suteikia, bet bent jau maniems tai nea unsure.gif Tą aliejuką galima naudoti tiek ant visai sausų, tiek ant ką tik išplautų ir nusausintų plaukų.

Aha, būtų įdomu pasižiūrėti nuotraukyčių, aš kaip nors įdėsiu kitos savaitėlės pabaigoj mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dezma @ 2009 06 14, 16:44)
sveika, o kur toki semenu alieju gavai? g.gif

Pirkau pas savo kirpėją... 100ml kainavo lyg ir 75lt, jei gerai pamenu. Manau tokį turėtų tos, kurios dirba su itališkais "Green light" produktais.
Atsakyti
[quote=NebeInga,2009 06 14, 15:56]

Aliejukas ne tik plaukų galiukams, bet as pagrinde galiukus juo gerai įtepu, likusius plaukus tik perbraukiu, nes nuo jo gražiai blizga plaukai ir, be to, pašvelnėja, paminkštėja. Etiketėje rašo, kad dažytiems plaukams ir purumo suteikia, bet bent jau maniems tai nea unsure.gif Tą aliejuką galima naudoti tiek ant visai sausų, tiek ant ką tik išplautų ir nusausintų plaukų.

Aha, būtų įdomu pasižiūrėti nuotraukyčių, aš kaip nors įdėsiu kitos savaitėlės pabaigoj mirksiukas.gif

lb sugundei su tuo aliejuku.. ax.gif o del foto,tai labai laukiu ne tik as manau.. mirksiukas.gif savaja irgi greitu laiku idesiu,nes kai kam pazadejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simaska: 14 birželio 2009 - 15:04
Ploniems plaukams rekomenduoju Hempz sampunus 4u.gif Jie labai gerai isplauna ir iskelia plauka,nors ju yra triju rusiu nuo visu plaukai tampa puresni,taciau nenusausina plauko,sudetyje daug vertingu komponentu puoselejanciu plauka.
Atsakyti
Sveikos visoms plonu plauku seimininkems 4u.gif
As irgi prie jusu prisijungiu. Mano plaukai ir taip buvo plonus o dar praeita vasara padariau chemini "labai sekmingai" tai galvojau kad liksiu be plauku doh.gif Nepatikesit, nors jau ne karta po cheminio kirpau plaukus bet jie vis dar garbanujasi lotuliukas.gif
Labai sudomino jusu geri atsilepimai apie O'Rising priemones smile.gif Nekantrauju isbandyti. Maciau kad kalbejot apie chna. Niekada jos nenaudojau o dabar noriu dazyti plaukus ir maniau gal isbandyti blush2.gif Ar sudetinga dazyti plaukus chna, ar galima paciai be dideliu pastangu pasidazyti ar reikia pagalbos blush2.gif ?
Iki greito ... 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausima tongue.gif Gal kas naudojot juros vandeni plaukams? Maciau yra Kosmadoj pirkti, tipo kaip formavimo priemone, suteikia "beach look" g.gif Ir dar maciau kazkokiam zurnale, kad stilistai rekomenduoja ploniems plaikams, nes tada ju neva daugiau atrodo kai supurski ax.gif Ir salia buvo Giselle Bundchen ( nu ta manekene) kaip pvz to efekto g.gif Tai susimasciau gal kas bandet?
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2009 06 16, 21:47)
Turiu klausima tongue.gif Gal kas naudojot juros vandeni plaukams? Maciau yra Kosmadoj pirkti, tipo kaip formavimo priemone, suteikia "beach look"  g.gif Ir dar maciau kazkokiam zurnale, kad stilistai rekomenduoja ploniems plaikams, nes tada ju neva daugiau atrodo kai supurski ax.gif Ir salia buvo Giselle Bundchen ( nu ta manekene) kaip pvz to efekto g.gif Tai susimasciau gal kas bandet?

Mhm, Gosh firmos, mane ir jis domintų smile.gif
Atsakyti