QUOTE(Frosted @ 2009 12 18, 20:02)

Sveika prisijungus prie musu.
Labai juokingai savo kasa aprasei
Sveikos dar kartelį

Perskaičiau visą temukę su visomis Jumis susipažinau

Dabar esu ne namie įkelčiau savo foto. Mergaitės jai nenorit kelt viešai nuotraukyčių gal susikuriam albumiuką

nes matau daug norinčių pasirodyti, bet ar nedrįstate

tai albumiukas tikrai su slaptažodžiu praverstų
Frosted kaip fain, kad tau tinka prie veiduko tokie kraštutinumai kare šukuosena berniukiškas ežiukas

Man jau
vemt verčia nuo mano ilgų plaukų. Gal kiti nesupras, bet pavargau nuo jų. Noriu pokyčių, kita sakys, o kas trukdo prašom, bet aš esu tokia, kad prisiverst sunku. Norėt noriu, bet tai ir lieka tik norais. Nežinau ar supratot mano sapaliones

Tai ir kankinuosi su tais plaukais, bet jau brestų plaukų iškarpymui. Turėjau plaukus iki pečių ir buvau užsidegus trukt plyšt juos visus užsiauginti ilgus ir lygius lygius pavyko per tris metus

plaukai buvo pasaka, bet mirė tėvelis ir man šakės

Visas begalinis sielvartas ir stresas paveikė būtent mano plaukus išslinko kuokštais, o ir taip jų buvo neperdaugiausia, nes paveldėjau būtent tėvelio plonus plaukus.
Tai va Jūsų temelės dėka žadu stiprinti savo plaukučius ir pradėti puoselėti juos

Labai daug radau patarimų ploniems plaukams

Nukulniavau į vaistinę pasiklausti apie O,rising priemones, bet sako oi senai jau jomis nebeprekiaujam
Papildyta:
Gryžus iš lauko ir visa arklio uodega pas mane piestų stovėjo tą norėjau parašyti

Bet sūnus trukdė, tai su klaidom parašiau

Paskutiniu metu sukeliu plaukus į viršų sulaižau lako pagalba

ir nešioju tokius karčius, bet taip įgriso ne tas žodis

pasileidžiu juos jai kas smagesnio nusimato

nes taip sklaidos man po to sunku juos iššukuoti

nakčiai tai susipinu sakeu rėšiu negailėdama ir taip jau sprindį gerą nurėžė sesuo, nes turėjua iki dubcės, tai palengvėjo kažkiek, bet dar kirpsiu tikrai apsisprendžiau. Nusipirkua sau Kalėdom dovanų naują džiovintuvą profesionalų su difūzeriu vis kažkokių naujų vėjų
apmirus truputuką temelė ankščiau daugiau pašnkesių lyg vyko