Įkraunama...
Įkraunama...

Ploni plaukai

QUOTE(Aprile @ 2009 12 20, 00:26)
doh.gif  blush2.gif
aha Premium tau už vargelį 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Bet kurk naują ir tik per až mergaitėm reiks dalinti slaptažodžius unsure.gif

tai kaip suprasti, ir tu sukurei? biggrin.gif tai as nesuprantu, jus vieso norit albumo? tai kam tada jo reikia, cia kelkit g.gif jei ka, tai ten yra funkcija, galima pakeisti, ne private, kaip dabar yra, kad kiti negali matyti nuotrauku arba public, kai visi gali matyti.
o vargo tai cia 5 minutes man:irnesakyk:
taigi nieko jis nera viesas, kodel jums taip atrodo g.gif albumeli atidaro be slaptazodzio, bet kai bus ten nuotrauku ju tikrai nerodyt turetu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 20 gruodžio 2009 - 14:04
QUOTE(premium @ 2009 12 20, 13:59)
tai kaip suprasti, ir tu sukurei? biggrin.gif tai as nesuprantu, jus vieso norit albumo?  tai kam tada jo reikia, cia kelkit g.gif jei ka, tai ten yra funkcija, galima pakeisti, ne private, kaip dabar yra, kad kiti negali matyti nuotrauku arba public, kai visi gali matyti.
o vargo tai cia 5 minutes man:irnesakyk:
taigi nieko jis nera viesas, kodel jums taip atrodo g.gif albumeli atidaro be slaptazodzio, bet kai bus ten nuotrauku ju tikrai nerodyt turetu schmoll.gif

Ziopla as tokiuose reikaluose doh.gif tongue.gif tai gal tada gerai mum juk private reike lotuliukas.gif Laukiu mergaites kas man atsakys ar kaune neuzmatet mano ikelto paveiksliuko fudge priemoniu. Labai parupo kas cia per geris ploniem plaukam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 12 20, 14:25)
Sveikos 4u.gif
Mergaitės ar bandėte šią purinimo priemone
...
radau temelėje kaip pakelt plaukus nuo šaknų, bet sunku šios produkcijos rasti Kaune šiai Vilniuje daugiau prekiauja kiek googlinau. Gal netyčia atsiras Kauniečiu išbandžiusiu ax.gif  bigsmile.gif

O kas cia per daikts - ka daro? kur perkamas? kokia kaina? bigsmile.gif
Turiu Keune putas nuo saknu pakeliancias, bet nelabai veikia kazkaip.. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 20, 18:52)
O kas cia per daikts - ka daro? kur perkamas? kokia kaina?  bigsmile.gif
Turiu Keune putas nuo saknu pakeliancias, bet nelabai veikia kazkaip.. dry.gif

Reik pries sventes nusipirkt isbandymui butinai tik googlindama aptikau vienoj vietoj, kad salone prekiauja sia priemone ir tai neaisku unsure.gif Mergaites gyre
http://www.figaro.lt...der_booster/222
Atsakyti
apie Fudge neteko girdeti. pasiziurejau nete, galima be vargo uzsisakyti is keliu vietu ir kaina neperdidziausia apie 35 lt, lietuvoje turetu gerokai daugiau kainuoti g.gif

lookfantastic.com

feelunique.com
Atsakyti
labas rytas, idejau savo plaukucius vargselius biggrin.gif tai va paziurekit, kam idomu, pasirodau kokie buvo, kokie yra... dabar tai visiskai naturalus, nieko su jais nedaryta, nors neatrodo spalva labai lygi, bet tokie jau jie yra, tikrai nedazyti sruogelem, kaip kai kas pagalvoja biggrin.gif O anksciau buvo dazomi.
Atsakyti
Man labai įdomu, bet negaliu pažiūrėti, slaptažodžio reikalauja.
Atsakyti
kaip suprantu, albumelis yra asmeninis, skirtas tik plonaplaukems..
o tavo, Puikiausioji, plaukuciai nei is tolo tokiu neprimena
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 12 21, 18:07)
kaip suprantu, albumelis yra asmeninis, skirtas tik plonaplaukems..
o tavo, Puikiausioji, plaukuciai nei is tolo tokiu neprimena

bet aš aktyviai dalyvauju visose temose apie plaukus, ir man labai įdomu viskas. Tiek apie priaugintus, prisegamus plaukus taip pat įdomu, nors neturiu minčių pati to darytis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 12 21, 20:25)
bet aš aktyviai dalyvauju visose temose apie plaukus, ir man labai įdomu viskas. Tiek apie priaugintus, prisegamus plaukus taip pat įdomu, nors neturiu minčių pati to darytis. ax.gif

as nesutinku patenkinti smalsumo ir tikiuosi merginos man pritars. nepyk
beje, yra dazanciuju chna, basma plaukus tema, jos taip pat turi savo albumeli, ir gali buti labai prijaucianti, ar jau nusidaziusi chna, bet niekas neduoda slaptazodzio

kolkas idedu viena foto bendram vaizdui

Atsakyti
Pas ka kreiptis del slaptazodzio? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2009 12 21, 20:03)
as nesutinku patenkinti smalsumo ir tikiuosi merginos man pritars. nepyk
beje, yra dazanciuju chna, basma plaukus tema, jos taip pat turi savo albumeli, ir gali buti labai prijaucianti, ar jau nusidaziusi chna, bet niekas neduoda slaptazodzio
kolkas idedu viena foto bendram vaizdui

Sveikos mergaitės spirgu, kaip noriu išbandyti nusipirktą priemonę bigsmile.gif Prieš šventes reik pasigražinti flirt.gif biggrin.gif Bet taip nuliūdau, kai megoj negavau tos Fudge firmos plaukų purintojo.Atėjau į tą saloną SALON+ sako jau nebeprekiaujame doh.gif verysad.gif sako dabar tik vilniuje galite rasti doh.gif sako geras tikrai buvo unsure.gif
Ačiu ingira, kad paieškojai, bet su tais siuntimais niekad neteko kažko baidausi unsure.gif Gal pabandyčiau ir pavyktų, bet trukt plyšt šventėm reikėjo blush2.gif Nu tai va sakau duokit analogą tam plaukų pakėlėjui nuo šaknų, tai pasiūlė putas 48lt ax.gif bet nepirkau, nes jokių atsiliepimų apie jas negirdėjau blush2.gif Tai nuvariau į Kristianą, o ten 40% nuolaidos bigsmile.gif tai paėmiau purškaliuką tokį Italų gamybos
user posted image Nepykit už didelę foto po to galėsiu išimti mirksiukas.gif Nu tai va bandysiu kvepe l.skanei, bet kas gausis, tai nežinau lotuliukas.gif Nes mano plaukai visiškai nepaslankūs doh.gif Kitos gal ir norėtų tokių tiesių, o aš svajoju apie garbanas rolleyes.gif
Kas liečia albumiuko, tai tikiuosi nesupyks kitos mergaitės, bet tikrai tegu jis būna skirtas tik mūsų temukės plonaplaukėms mergaitėms mirksiukas.gif Juk kitom norisi privatumo supraskit, o dėl smalsumo juk ne visos kels į jį nuotraukas pvz., aš ir taip rodausi tongue.gif
Atsakyti