Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Nezinau kiek pastarosios sukneles nuoma kainuoja, bet man virsutinis sukneles sluoksnis doh.gif pati matavausi...... gal kam patinka,o man tai tikrai ne cool.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. mano suknelė jūsų teismui...
gal galit patarti koks nuometas prie jos tiktų?
user posted image

tikiuosi isikele gerai... blush2.gif
Atsakyti
Labai grazi princeses suknele clap_1.gif be abejo tai pagal skoni, nors pati siunuosi visai kitokia suknele, bet si man labai grazi thumbup.gif manau kad nebent lengvutis trumpas nuometas, nors kazi ar ne graziau butu kokia gelyte plaukuose g.gif manau, kad ir sukuosena turetu buti sukelta i virsu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 06 11, 09:58)
tikiuosi isikele gerai...  blush2.gif

as manau, kad graziai ziuretusi trumpas nuometas... bet tikrai nereikia ilgo iki zemes.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 06 11, 10:10)
Labai grazi princeses suknele  clap_1.gif be abejo tai pagal skoni, nors pati siunuosi visai kitokia suknele, bet si man labai grazi  thumbup.gif manau kad nebent lengvutis trumpas nuometas, nors kazi ar ne graziau butu kokia gelyte plaukuose  g.gif manau, kad ir sukuosena turetu buti sukelta i virsu  wub.gif

Ačiū ax.gif .ji man pati pačiausia...kai ieškojau tai apėjau beveik visus Kauno salonus...visos suknelės buvo gražios ir visos tiko, bet tik su šita pradėjau nesuvaldomai šypsotis...o nuometo tai norisi, na gi vis dėl to nuotaka... blush2.gif
Atsakyti
Jei tikrai nori nuometo, tada as manau, kad tau tiktu trumpas, lengvutis is panasios medziagos kaip apacia sukneles g.gif turetum atrodyt labai graziai clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 06 11, 10:42)
Jei tikrai nori nuometo, tada as manau, kad tau tiktu trumpas, lengvutis is panasios medziagos kaip apacia sukneles  g.gif turetum atrodyt labai graziai  clap.gif

Ir as tokios nuomones, kad tik lengvas ir trumpas smile.gif prie tokios princesiskos sukneles smile.gif
Atsakyti
Man ir atrodo, kad tau reiketu plono, tiulinio nuometo. Be jokiu mezginiu ir pan., vidutinio ilgio.
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 06 11, 09:58)

Pasakiška suknelė, pati tokio stiliaus norėčiau wub.gif
O nuometas, manau, tiktų lengvas plonas kažkur iki juosmens, iki žemės ar kokių neriniuotų tikrai nereik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olita @ 2009 06 11, 11:26)
Pasakiška suknelė, pati tokio stiliaus norėčiau  wub.gif
O nuometas, manau, tiktų lengvas plonas kažkur iki juosmens, iki žemės ar kokių neriniuotų tikrai nereik  ax.gif

tikra princesės suknelė, nors vaikystėj niekada nesvajojau būti princese, bet išsirinkau būtent tokia blush2.gif ...o nuometą sakot trumpą?o kažin būna nuometu iš organzos?nes viršutinis suknelės sluoksni s ne tiulis o organza, tai man kažkaip atrodo , kad tiulis nederėtų.. g.gif
Atsakyti
labai daug visokiu medziagyciu yra, ir tos pacios organzos visokios yra wink.gif tikrai turetum rast, man suknelei siuti siule labai labai plonyte organza rolleyes.gif
Atsakyti
Nuosirdziai pavydziu tokios sukneles wub.gif As irgi kazko panasaus norejau,bet neradau. Teko rinktis maziau princesiska ax.gif Su trumpuciu nuometu tikrai sauniai atrodysi thumbup.gif
Atsakyti