Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(nopower @ 2009 06 09, 11:34)
As ir prisidedu prie tu netekejusiu dar, kurioms pabode San Patrick ir pan. sukneles... Beieskodama vestuviu fotografo, supratau, kad didesne dalis lietuvaiciu pametusios galva del ju... Na, gal cia tas bandos jausmas. Neslepsiu, pati is pradziu apie tokia galvojau, bet po fotografo paiesku pakeiciau nuomone  ax.gif  Galiausiai apsistojau ties sifoniniu variantu. Vejyje besiplaikstanti suknele ispudingai atrodo tiek vestuvinese nuotraukose, tiek ir vestuviu filme  4u.gif Sifonines parinkome ir pamergems, tik ju gerokai kuklesnes  smile.gif  O ka busimos nuotakos galvoja apie tokias sukneles?  4u.gif

As is praziu ziurejau tik sifonines... Apskritai apie trumpa suknele galvojau, bet va sita ikalbejo pasimatuot ir ji niekaip is galvos neiseina... net nesidomejau kas gamintojas... man svarbu kaip su ja jauciuosi... lengvu sifoniniu suknyciu galesiu prisikrauti pina lagamina i povestuvine kelione... o va tokios manau tikrai neturesiu progos apsivilkti wub.gif man netgi grazu visokios pustos didziules - cia man kaip vaikystes svajones mergaitiskos, princeses is pasaku... na tik manau pati savo situacijoj kvailokai jausciausi su tokia suknute blush2.gif savao mergaitei tokai aprengsiu - kristijam ja ta pacia diena wub.gif
Atsakyti
Labas, mergaites,

Tai juk atšokau vestuves gegužės 30 d. vilkėjau San Patrick suknelę Peralta
Maniau bus bėdų - bet nė velnio - liuks - ne suknia ax.gif

wub.gif
Atsakyti
Įdomiai kalbat kai kurios g.gif keistai skamba - atsibodo... Manau visos vargsta ir įdeda daug pastangų, kad rastų tą savo išsvajotą suknelę wub.gif o jeigu pasimatuoji ir atrodo nusivilkt nebenori? neimsi vien todėl kad iš San Patrick kolekcijos ir kad atsibodo į San Patrick kolekcijos suknelių foto žiūrėt? nesąmonė kažkokia doh.gif Tuo labiau, kad ant kiekvienos nuotakos ta pati suknele kaip diena nuo nakties gali skirtis tongue.gif g.gif keistas požiūris cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomike: 09 birželio 2009 - 12:57
QUOTE(Tomike @ 2009 06 09, 12:45)
Įdomiai kalbat kai kurios  g.gif keistai skamba - atsibodo... Manau visos vargsta ir įdeda daug pastangų, kad rastų tą savo išsvajotą suknelę  wub.gif  o jeigu pasimatuoji ir atrodo nusivilkt nebenori? neimsi vien todėl kad iš San Patrick kolekcijos ir kad atsibodo į San Patrick kolekcijos suknelių foto žiūrėt? nesąmonė kažkokia  doh.gif  Tuo labiau, kad ant kiekvienos nuotakos ta pati suknele kaip diena nuo nakties gali skirtis  tongue.gif  g.gif  keistas požiūris  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2009 06 09, 13:45)
Įdomiai kalbat kai kurios  g.gif keistai skamba - atsibodo... Manau visos vargsta ir įdeda daug pastangų, kad rastų tą savo išsvajotą suknelę  wub.gif  o jeigu pasimatuoji ir atrodo nusivilkt nebenori? neimsi vien todėl kad iš San Patrick kolekcijos ir kad atsibodo į San Patrick kolekcijos suknelių foto žiūrėt? nesąmonė kažkokia  doh.gif  Tuo labiau, kad ant kiekvienos nuotakos ta pati suknele kaip diena nuo nakties gali skirtis  tongue.gif  g.gif  keistas požiūris  cool.gif

drinks_cheers.gif
Aš pvz dar savo neradau, o laiko nedaug doh.gif Tai jei patiktų nors viena iš "atsibodusių", tikrai griebčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 09, 11:32)
Labas, mergaites,

Tai juk atšokau vestuves gegužės 30 d. vilkėjau San Patrick suknelę Peralta
Maniau bus bėdų - bet nė velnio - liuks - ne suknia  ax.gif

wub.gif

aš tą pačią suknelę esu išsinuomojusi, tai apsivilkau ir iškart "prilipo" wub.gif nei žeme velkasi ir manau pašokti galima su ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shining @ 2009 06 09, 14:20)
aš tą pačią suknelę esu išsinuomojusi, tai apsivilkau ir iškart "prilipo"  wub.gif nei  žeme velkasi ir manau pašokti galima su ja  smile.gif

Viska su ja galima daryti - juk sukneles siuvamos ne tik tam kad puostu - juk apie nuotaka irgi pagalvojama - kam atrodyti graziai - jei prie stalo teks stoveti kaip zvakei lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai MAGGIE SOTTERO pacios graziausios sukneles wub.gif .
Atsakyti
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 09 birželio 2009 - 21:46
QUOTE(Tomike @ 2009 06 09, 12:45)

Na as irgi issirinkau viena is san partiko. Bet patikekit matavausi ja tik is idomumo. Ir parejusi mamai ir draugem interne ja rodziau. Tai tiesiai niekas nesake, bet niekas ir negyre schmoll.gif . Bet va kai nusivedziau jas i primatavima, tai visos net negalejo patiket kad butent ta suknele apsivilkau, nes ant manes ji visai kitaip atrode thumbup.gif . O stai galiu pasakyt sukneles kurias jau buvau nusiziurejusi nete is megie sottero. Tai ant manes taip klaikiai atrode doh.gif . Tai va... tekesiu, kaip salono savininke sake, su pacia populiariausia suknele sia vasara. Nes zinau kad vis tiek ne viana su ja neatrodys taip pat kaip as mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
man kaip paltas atrodo g.gif
Atsakyti