Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(azen @ 2009 06 10, 09:26)

Man gražu, nekasdieniška ax.gif Aš gal taip nepasipuoščiau, bet gražu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
man kaip trumpesnių suknelių šalininkei, paskutinė labai cool thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
nežinau... gal visai jau skonio neturiu, bet man jos schmoll.gif
Atsakyti
na jei visoms tokios pacios suknios patiktu tai tada jau butu ne kazin kas biggrin.gif nesijaustume svarbiausia diena nei isskirtines nei ipatingos kai santuoku rumu laukiamajam sutiktume dar 10 su panasiom suknelem 4u.gif
Atsakyti
cia skonio reikalas del tu sukneliu smile.gif as asmeniskai ieskojau tikrai princesiskos suknytes - pustos,su sleifu,ilgas veliumas,prabangi visa...radau tokia...labai patenkinta,nes tik viena karta tokia uzsidesiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 06 10, 15:20)
na jei visoms tokios pacios suknios patiktu tai tada jau butu ne kazin kas  biggrin.gif nesijaustume svarbiausia diena nei isskirtines nei ipatingos kai santuoku rumu laukiamajam sutiktume dar 10 su panasiom suknelem  4u.gif

teisybė drinks_cheers.gif
Atsakyti
na tas princeses kiekviena savaip isivaizduoja, as pvz vaikystej niekada nepiesdavau princesiu su pustom suknelem, o piesdavau vasilisa graziaja, man ju ir sukneles ir tie daiktai ant galvu be galo grazu budavo, taip ir dabar megstu tai kas lengvai vejelyje plazdena, o pustos suknios man tik paziuret grazu, pati ne uz ka per vestuves tokios nevilkeciau, nors siaip pasistaipyti su tokia noreciau biggrin.gif
siaip is vis negraziu nuotaku beveik nebuna ( na pasitaiko retkarciais visiskos beskonybes ir nesuderinamumo), nes kiekviena ta grozi spinduliuojame nes graziausios ta akimirka jauciames wub.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 06 10, 15:39)
na tas princeses kiekviena savaip isivaizduoja, as pvz vaikystej niekada nepiesdavau princesiu su pustom suknelem, o piesdavau vasilisa graziaja, man ju ir sukneles ir tie daiktai ant galvu be galo grazu budavo, taip ir dabar megstu tai kas lengvai vejelyje plazdena, o pustos suknios man tik paziuret grazu,  pati ne uz ka per vestuves tokios nevilkeciau, nors siaip pasistaipyti su tokia noreciau  biggrin.gif
siaip is vis negraziu nuotaku beveik nebuna ( na pasitaiko retkarciais visiskos beskonybes ir nesuderinamumo), nes kiekviena ta grozi spinduliuojame nes graziausios ta akimirka jauciames  wub.gif

Labai taikliai ir gražiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
teisingai,kiekviena nuotaka savaip graziai atrodo smile.gif manau svarbiausiai gerai jaustis ir viskas gerai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rassiuke @ 2009 06 08, 12:03)
Laba mergaites...
Jungiuos prie jusu...
noriu isgirsti daugiau nuomoniu apie savo issirinkta suknyte... user posted image
laiko man liko laaabai mazai, nes iki sventes dar 3sav isskrendu is LT  doh.gif  o del sukneles niekaip neapsisprendziu...  verysad.gif

labas sukneles nuostabi smile.gif
as ja maciau jau kazkuriam puslapy, nes pati ziurinejausi po biski , nors planuojam dar kitasi metais,
gal gali pasakyti kokia nuomos kaina sio grozio? jei ne paslaptis? noreciau orientuotis mazdaug..
Atsakyti