Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Sveikos, mergaitės,

Norėjau paklausti, ką galvojate apie trumpas nuotakos sukneles? smile.gif
Atsakyti
aciu labai uz jusu nuomuone 4u.gif
na suknele siai tikroviai taip tikrai neblizga, kazkaip tik va cia taip isejo ax.gif
na matai tos lengvos krintancios medziagos jau labai paryskina visus figuros trukumus.... smile.gif ir siaip lengva suknute galima detis antra diena manu, o pirma tai manua reiketu kazkaip truputi ir is sveciu tarpo issikirt...
nu bet cia tik mano nuomone, kiekvienam juk savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 07 15, 19:06)
jusu pageidavimu keletas nuotraukyciu ax.gif
http://public.fotki....es/dsc0588.html

Man ji an taves graziau atrodo nei ant manekenes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 07 15, 22:49)
na suknele siai tikroviai taip tikrai neblizga, kazkaip tik va cia taip isejo ax.gif
na matai tos lengvos krintancios medziagos jau labai paryskina visus figuros trukumus.... smile.gif ir siaip lengva suknute galima detis antra diena manu, o pirma tai manua reiketu kazkaip truputi ir is sveciu tarpo issikirt...

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 07 15, 21:06)

Dange, gražiai atrodei.kažkaip ant tavęs visai kitaip nei ant manekenės. o patogi buvo?toks jausmas kad nukris blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2009 07 16, 09:08)
Dange, gražiai atrodei.kažkaip ant tavęs visai kitaip nei ant manekenės. o patogi buvo?toks jausmas kad nukris blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

is tikruju tai labai patogiai su jauciaus,net nusivilkt nenorejau ax.gif ,o del kritimo tai net nejudejo is vietos biggrin.gif ,labai tvirtas korsetas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 07 15, 22:49)

drinks_cheers.gif as ir taip manau, nes teko buti vestuvese, kai nuotakos reikia ieskoti tarp sveciu, o pamerges praktiskai visos graziau atrodo uz nuotaka, tiek sukuosena, tiek makiazu, tiek suknelem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angeber @ 2009 07 14, 15:30)
Grazios suknytes,ypac man antra  wub.gif Antrai vestuviu dienai tiktu  thumbup.gif

pritariu drinks_cheers.gif mano tokia pati pirma mintis buvo smile.gif
kazka panasaus antrai dienai radau pirkti:
http://www.kays.com/...amp;pageSize=12

QUOTE(dange22 @ 2009 07 15, 19:06)

pamenu diskusija del sios sukneles. Tau ji tikrai graziau atrode, nei ant manekenes 4u.gif

QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 07 15, 20:49)

Jos tikrai realybej taip neblizga... bus tikrai grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rania: 16 liepos 2009 - 10:14
dar akiu paganymui:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

dar viena idomesne

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 16 liepos 2009 - 10:19
oho - ta paskutine labai sauni, tik ne kiekviena su ja puosniai atrodytu (cia variantas is tu kai manekene sukne puosia, o ne suknele manekene)
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 07 16, 11:25)
oho - ta paskutine labai sauni, tik ne kiekviena su ja puosniai atrodytu (cia variantas is tu kai manekene sukne puosia, o ne suknele manekene)

drinks_cheers.gif bet siaip ispudingai turetu atrodyti. O jei dar visa stiliuka paderinti it vestuves kokiam nors dvare daryti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=eglekuku,2009 07 16, 11:09]
dar akiu paganymui:

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nereali !
Atsakyti