Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(eglekuku @ 2009 07 10, 18:58)
dar suknuciu:

user posted image

user posted image

tobulos wub.gif
Atsakyti
Lelina, man ji tokia paprasta, neperkrauta detalemis, labai elegantiska ir prabangi bigsmile.gif Aisku, grieztoko stiliaus, bet vis tiek labai labai wub.gif

annaa, drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 07 14, 10:40)
Sveikutes visos busimos nuotakos ir jau istekejusios merginos ir mamytes. Jungiuosi prie jusu ir labai reikia visu jusu patarimo.
Musu vestuves bus tik kita vasara, bet jau dabar po truputi viska ziurinejames, planuojame. Tai va, iskilo man toks klausimas, turbut ir pats svarbiausias  4u.gif  kokia suknele man pasirinkti,osvarbiausia ar turesiu is ko rinktis?  doh.gif  esme tame, kad as esu labai mazute ir smulkute, ugis apie 158 cm, svoris 43 - 45 kg.
Kaip manote, tokiai figurai kokia suknele butu tinkamiausia ir ar verta man eiti per tuos nuomos salonus kaune ir kazko ieskoti, nes man net parduotuvese sunkoka rubus nusipirkti, tenka daug ka siustis arba prkti is paaugliu skyrelio  verysad.gif  nemanau, kad man suknele patrumpins ir susiurins kiek reikia?o gal klystu?

tokio ugio mergaiciukei pasakiskai turi atrodyti elegantiska balerinos suknele 4u.gif

kazkuriam zurnale maciau - vaizdas verciantis is koju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annaa: 16 liepos 2009 - 11:01
QUOTE(eglekuku @ 2009 07 16, 11:57)
Lelina, man ji tokia paprasta, neperkrauta detalemis, labai elegantiska ir prabangi  bigsmile.gif Aisku, grieztoko stiliaus, bet vis tiek labai labai  wub.gif

annaadrinks_cheers.gif

Taip, taip, visiskai pritariu...
Atsakyti
O as tekejau su tokia suknele

blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Daili suknelė smile.gif idomu būtų gyvai pamatyti
Atsakyti
QUOTE(Kvieskute @ 2009 07 16, 13:51)
O as tekejau su tokia suknele

blush2.gif  smile.gif

Faina suknute, kazkas is originalesniu bent jau siuo metu 4u.gif O is kur ji?
Papildyta:
user posted image wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
smile.gif
Atsakyti
Reika, grazi suknute, tik lieknutes mergytes tokiai suknutei reikia biggrin.gif

Tinute3, tos rozes nerealiai pagyvina suknute, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglekuku: 16 liepos 2009 - 19:50
QUOTE(annaa @ 2009 07 16, 11:53)

pirma tai man super super wub.gif wub.gif
jei reikes siutis, manau cia bus vienas is variantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 07 16, 16:16)

Del sukneles spalvos... As gal siek tiek senamadisku paziuru, bet man nuotakos suknele turi buti balta kaip pienas nors tu ka... blush2.gif ax.gif Dabar ivory spalva yra tikrai madinga ir 'einama', bet tikrai ne ant visu merginu graziai atrodo mirksiukas.gif asmeniskai man ji atrodo purvina doh.gif bet gink dieve neturiu nieko asmenisko pries merginas, kurios renkasi sitos spalvos sukneles rolleyes.gif
Atsakyti
O man si pastaroji suknele ne ant tokios manekenes uzvilkta, uz tai ir nesiziuri visiskai doh.gif ji pakankamai sunki tokiai trapiai mergaitei smile.gif tokiai suknelei man norisi ugio ir didesnes krutines ...
Atsakyti