Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

vat su suknelem blogis tas,kad jos dauguma graziai atrodo paziurejus, bet apsivilkus visas grozis dingsta sad.gif o ir siaip kai kuriu lietuvoje net nerasi sad.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu parodyti kaip atrodziau as, bet nemoku ikelti nuotraukos unsure.gif
Padekit kas galit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinulyte: 17 liepos 2009 - 10:04
QUOTE(babsi @ 2009 07 14, 18:17)
eme santoje, 1700 berods.
cia buvo sita suknele, san patrick 2008 metu kolekcijos, pavadinimas broche 4u.gif be to ten sukneles dydis buvo 40, jai sumazino iki 34 ir niekur nesimate ax.gif
user posted image

grazi suknele ir nuometas wub.gif
Atsakyti
O kaip jums tokia suknele? as ja maciau kazkada kazkokiam tinklapi, o dabar netycia uzmaciau, kad parduoda tokia pat. kadangi negaliu ikelti foto, keliu nuorodele :
http://www.skelbiu.l...le-6282757.html

Klausiu nuomones apie modeliuka, kaip minejau esu zema ir l. liekna. Gal man tiktu toks i gala siek tiek pustesnis modeliukas, kad neatrodyciau kaip smilgele verysad.gif San patrik sukneles man l. grazios, bet jos labiau gal tinka aukstom, atrodo pasakiskai, bet mazutei mergytei vis dar man jos kelia abejoniu g.gif
Papildyta:
ir dar....
Ka darote su tattoo, ar jas slepiate, ar ne. Turiu viena ant peties, nera labai didele, bet ir ne visai maza. Gal reiketu ja paslepti, gal turetu buti sukneles uzdara nugara?
ka manote? Ar neatrodysiu vulgariai, jei ji matysis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 07 17, 09:44)
O kaip jums tokia suknele? as ja maciau kazkada kazkokiam tinklapi, o dabar netycia uzmaciau, kad parduoda tokia pat. kadangi negaliu ikelti foto, keliu nuorodele :

Klausiu nuomones apie modeliuka, kaip minejau esu zema ir l. liekna. Gal man tiktu toks i gala siek tiek pustesnis modeliukas, kad neatrodyciau kaip smilgele  verysad.gif  San patrik sukneles man l. grazios, bet jos labiau gal tinka aukstom, atrodo pasakiskai, bet mazutei mergytei vis dar man jos kelia abejoniu  g.gif
Papildyta:
ir dar....
Ka darote su tattoo, ar jas slepiate, ar ne. Turiu viena ant peties, nera labai didele, bet ir ne visai maza. Gal reiketu ja paslepti, gal turetu buti sukneles uzdara nugara?

Mano nuomone, pagal tai kaip tu apibudinai savo figura, tai puiki suknele + labai gera kaina. Nors jei ji neisvalyta tai visko gali buti... g.gif Nes tikrai kaip tokia suknele tai gana pigi sakyciau ax.gif arba paprasciausiai viena is kopiju kurias veza is kinijos (nors kartais ta kopija tikrai gali neblogai atrodyti, tai tas netures jokios reiksmes ax.gif ) O del tattoo, tai manau priklauso nuo jos dydzio ir kas ten tokio yra smile.gif nes kukli tattoo gali but tik papuosimas, o nugara ne taip jau ir matoma dalis nuotraukose bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
[/quote]

As ant peties turiu tatura. Visaziste man ja labai puikiai papuose swarovski akmeneliais ir dar kazkokiais blizgiais, atrode thumbup.gif kaip ji minejo, blogiausias dalykas ka galima daryt su tattoo, tai bandyk ja uzmaskuot kosmetikos pagalba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldidruska: 17 liepos 2009 - 15:02
QUOTE(Tinute3 @ 2009 07 17, 12:39)
Mano nuomone, pagal tai kaip tu apibudinai savo figura, tai puiki suknele + labai gera kaina. Nors jei ji neisvalyta tai visko gali buti...  g.gif  Nes tikrai kaip tokia suknele tai gana pigi sakyciau  ax.gif  arba paprasciausiai viena is kopiju kurias veza is kinijos (nors kartais ta kopija tikrai gali neblogai atrodyti, tai tas netures jokios reiksmes  ax.gif ) O del tattoo, tai manau priklauso nuo jos dydzio ir kas ten tokio yra  smile.gif  nes kukli tattoo gali but tik papuosimas, o nugara ne taip jau ir matoma dalis nuotraukose  bigsmile.gif

Gal nepirkti, o siutis, nes ta man gerokai per didele, tai arba ja taisyti ir persiuti, arba siutis nauja, galima gal dar kokias detales uzdeti ar pakeisti.
Bet galvoju kaip tas modeliukas, ar nebusiu ispeikta, kad jau ji baisia neskoninga, nemadinga ir pan. Man ji tai tokia visai nieko, gal ne visai svajoniu suknele, bet...
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 07 17, 15:21)
Gal nepirkti, o siutis, nes ta man gerokai per didele, tai arba ja taisyti ir persiuti, arba siutis nauja, galima gal dar kokias detales uzdeti ar pakeisti.
Bet galvoju kaip tas modeliukas, ar nebusiu ispeikta, kad jau ji baisia neskoninga, nemadinga ir pan. Man ji tai tokia visai nieko, gal ne visai svajoniu suknele, bet...

Meredita, del kitu nuomones tai zinai ka pasakysiu - cia tavo svente, tavo vestuves, tavo suknele, ir tavo nuomone!!! 4u.gif smile.gif Svarbiausia, kad tu patiksi savajam ir sau paciai! Pavartyk sita foruma ir suprasi - kiek zmoniu, tiek nuomoniu, tiek skirtingu sukneliu mirksiukas.gif Mano patarimas - imk tai, kas tau patinka paciai ar bent jau numanai kas patinka tavo isrinktajam, nes kaip ten bebutu mes juk stengiames ir del ju tongue.gif ! Beje, nemanau kad pasisiusi pigiau, nei sita suknele ax.gif as tavo vietoj nuvaziuociau, pasimatuociau, ir tada nuspresciau... sunglasses2.gif
Papildyta:
QUOTE(uppity @ 2009 07 17, 09:01)
grazi suknele ir nuometas  wub.gif

Labai romantiska ir elegantiska... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinulyte @ 2009 07 17, 08:56)
Sveiki, noriu parodyti kaip atrodziau as, bet nemoku ikelti nuotraukos unsure.gif
Padekit kas galit blush2.gif

Niekad nekeliau nuotraukos is savo kompo, bet kiek zinau tai tu dar negali ikelti jos nes reikia surinkti tam tikra kieki zinuciu... ax.gif Bandyk gal per picasa ar publifotki.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2009 07 17, 11:44)

Klausiu nuomones apie modeliuka, kaip minejau esu zema ir l. liekna. Gal man tiktu toks i gala siek tiek pustesnis modeliukas, kad neatrodyciau kaip smilgele  verysad.gif  San patrik sukneles man l. grazios, bet jos labiau gal tinka aukstom, atrodo pasakiskai, bet mazutei mergytei vis dar man jos kelia abejoniu  g.gif
Papildyta:
ir dar....

na mano nuomone tatoo ant peties nelabai puos tave vestuviu diena. aisku dar priklauso kokia tatoo yra ir kas joje pavaizduota. uzsidek vestuvine suknele ir pati matysi ar tatoo tinka ar ne
Atsakyti
http://www.skelbiu.l...le-6282757.html Sita man grazi smile.gif
Atsakyti
man is visu cia matytu si graziausia
http://picasaweb.goo...0530/Skelbimui#
Atsakyti