Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

as istekejau vilkedama sia suknele......... wub.gif
suknele
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2009 07 18, 20:42)
suknele

gal gali ideti foto kaip atrode ant taves?
Papildyta:
QUOTE(Nora. @ 2009 07 18, 17:57)
man is visu cia matytu si graziausia
http://picasaweb.goo...0530/Skelbimui#

Mn ji irgi labai grazi, bet as tiek negaliu sau leisti suknelei, tai ieskau paprastesnes mirksiukas.gif
Kitas dalykas, kad suknele graziai atrodo butent tai merginai thumbup.gif Tai nereiskia, kad ji taip atrodytu kitai merginai schmoll.gif as su ja tai tikrai zinau, kad atrodyciau tragiskai, nes ji l. graziai ziurisi ant l. aukstos ir lieknos merginos.
Ebay prisiziurejau tokiu foto, kad ojojoj doh.gif atrodo visai nieko gal suknele, bet pamatai, kai ja apsirengus tokia xxxxxxl amerikiete, ir tada jau ta suknele pasirodo nebegrazi, tai gali but ir su sia suknele. Kad ji nuostabiai atrodo tik jos seimininkei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2009 07 18, 20:42)
suknele

labai grazi suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2009 07 18, 18:42)

grazute wub.gif geras pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinulyte @ 2009 07 17, 09:56)
Sveiki, noriu parodyti kaip atrodziau as, bet nemoku ikelti nuotraukos unsure.gif
Padekit kas galit blush2.gif

Padėčiau, bet pati nemoku smile.gif
O, kaip pastebiu, visi čia savo bėdom užsiėmę smile.gif smile.gif smile.gif

Beje, manau, kad ilgos suknelės dažniausiai gerai atrodo ant aukštų ir lieknų merginų, kaip ir paveikslėliuose, nepykit žinoma...
Kadangi pati esu mažutė, nusprendžiau į tuos tortus ir šleifus net nežiūrėti, ne dėl to, kad jau pabodę gerokai, bet ir neseniai turėjau tikrą pavyzdį, kaip galima sugadinti dailios suknelės modelį, tad labai svarbu, kad pati nuotaka save teisingai įvertintų
Atsakyti
[quote=Meredita,2009 07 18, 21:41]
gal gali ideti foto kaip atrode ant taves?
Papildyta:

My Webpage

nzn ar gerai ikeliau blush2.gif
Atsakyti
Prisižiūrėjusi jau šių metų nuotakų suknelių, nusprendžiau parodyti kaip pernai nuotakos atrodė biggrin.gif O jei rimtai, pasirodau ir aš (Suknelė San Patric-2008).
Nors šiemet jaučiu rinkčiausi lengvesnę ir mažiau suvaržytą suknelę blush2.gif , nors ir ši buvo pakankamai patogi wink.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
BaMbiZe tau labai tiko sita suknyte wub.gif
Atsakyti
nauja Dior vestuvine kolekcija, man labai patiko ax.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tokios suknelės nebet laaabai orginaliai nuotakai biggrin.gif man tai niekas tokių neužvilktų schmoll.gif
Atsakyti
as kaiptik kokiu keturiu sukneliu is cia noreciau biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2009 07 16, 16:07)
Daili suknelė  smile.gif  idomu būtų gyvai pamatyti

QUOTE(Tinute3 @ 2009 07 16, 18:10)
Faina suknute, kazkas is originalesniu bent jau siuo metu  4u.gif  O is kur ji?

Aš savąją pati atsisiunčiau iš Amerikos, kadangi tik viename nuomos salone man pasiūlė mano dydžio suknelę (t.y. 42-44), kuri buvo jau dėvėta, ir nuoma buvo 1800Lt. Pagailo pinigų. Kaina gavosi panaši, kaip nuoma. O po to dar ir pardaviau suknelę kitai būsimai laimingai nuotakai.

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti