Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 30, 16:55)
Ramiai stt, mano Miglė kas mėnuo beveik po 2 kilus pritraukdavo - akių, nosies per žandus nematyt būdavo. Išaugom.

user posted image

user posted image

user posted image

vat mano jau daba tokia.... aš lyginu su martu, kai jis taip gražiai augo be taukų, tai ir čia noriu.
man baisu kai vaikai labai stori doh.gif
QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 17:01)
STT nu tavo panecka saunuole ir tik baik tuos paistalus apie menesio amziaus nutukusi kudiki doh.gif ....LAisk vaikui megautis pieniuku, paaugs predes vartaliotis, ropoti, vaikscioti ir isgaruos tie kilogramukai, net nepastebesi

O del tylejimo, tai man neiseina, as kai uzsidegu , tai man cia ir dabar rezultata paduokite, todel pirma ir einu taikytis. Netylesiu, bet ir nesitaikysiu, zinau, kad as ta kose uzviriau ir kaip ir as kalta esu, bet is kitos puse tai jis mane iskaudino. KAlba ne apie romantika, kalba apie jo poziuri, as tiesiog po jo zodziu apie persileidima pasijutau tokia vienisa, kad  dingo noras nuo jo vaikus gimdyti ir is to isiucio palinkejau jam kitame gyvenime buti moterimi lotuliukas.gif

aš bijau apkrovos širdutei

jei taip įskaudino,..... jo, bet jis matyt nesupranta....
gerai jam palinkėjai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 16:17)
Kalbejot apie balius kartu, nu as savo "urvini" visur tampiausi, kol jauna buvau, tai tiek nervu susigadinau, kad nustojau tai daryti, nematau reikalo prievartauti jo . Beliko tik ratelis artimiausiu draugu ir tai as juos labaiu savais pavadinciau, nei jo. Neturi jis draugu, kazkada nervinausi, darbar pagalvojau, kad tai jo asmeninis paisrinkimas, nenori , nereikia, bet neleisciau, kad man draustu man bendrauti , as sociali asmenybe, taigi sitoj vietoj as gerbiu jo vienatve, jis mano bendravima mirksiukas.gif

o pas mus as esu ta, kuri kaip ir neturi draugu... na bent jau tokiu, su kuriais dazni susitikciau ar kartu baliavotume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 30, 14:13)
HenriLuk, o tu kada nors gražius sapnus sapnuoji?

Sapnuoju brangioji ir grazius sapnus,bet jau koks geras menuo,kazkokia simbolika sapnuose.....sendien isvis migrena uzpuolus tai nudurnejimas.........Tai va ir as nenoreciau nei to pasikalbejimo su saviskiu,bet neturiu deja su kuo cia bendrauti....juolabiau bunant istisai vienai su vaikais......
Atsakyti
STT palauk, sirdis toks organas su patikek nemazu pajegumu, ir tikrai atlaikys kelis menesiukus "lisno "svorio. zinoma jei labai butu didelis svoris butu spaudimas krutines lastai, bet tada apkrova plauciukams butu, nes juos spaustu, tik kad cia turetu buti kalba apie kitoki svori nei tavo pupos, maciau viena maziuka 5 menesiu, 15 kilu svere, va tada tai buvo beda, bet jis buvo maitinamas dirbtinai, jis daug sirgo plauciu uzdegimais, tau sakyciau dar labai pasistengti reiketu, kad toki rekorda pasiektum. Iki 2 metu nevertinamas vaiku nutukimas, jei ka mirksiukas.gif
O kaip ji pas tave valgo? Turi jau koki aiskesni rezima, ar vis dar kaip papuola?Ir siaip nu tu gi jos nemaitinai kai laukiaisi, vis Kravcenkos dietos laikiaisi, tai Zemyna atrsigriebia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 30 gruodžio 2008 - 16:42
QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 18:01)
STT nu tavo panecka saunuole ir tik baik tuos paistalus apie menesio amziaus nutukusi kudiki doh.gif ....LAisk vaikui megautis pieniuku, paaugs predes vartaliotis, ropoti, vaikscioti ir isgaruos tie kilogramukai, net nepastebesi

O del tylejimo, tai man neiseina, as kai uzsidegu , tai man cia ir dabar rezultata paduokite, todel pirma ir einu taikytis. Netylesiu, bet ir nesitaikysiu, zinau, kad as ta kose uzviriau ir kaip ir as kalta esu, bet is kitos puse tai jis mane iskaudino. KAlba ne apie romantika, kalba apie jo poziuri, as tiesiog po jo zodziu apie persileidima pasijutau tokia vienisa, kad  dingo noras nuo jo vaikus gimdyti ir is to isiucio palinkejau jam kitame gyvenime buti moterimi lotuliukas.gif

Biciuk, ir as tokia ax.gif Uzsiplieskiu, isrekiu viska, ko reik ir ko galbut nereik. O paskui galvoju, kad pasikarsciavau, kad per riebiai pasakiau, tai tada sliukinu kaip lape uodega pabrukus taikytis blush2.gif . Bet uztai ant dusios buna ramu, kad viska susakiau. O maniskis irgi tyli ir nieko nesako, nezinau kas ten pas ji dedasi sirdelej. Bet kai susedam prie sampano taures, tada prabyla jis, pasipasakoja, kaip jam sunku.... verysad.gif Tada draugiskai pazliumbiam ir toliau gyvuojam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2008 12 30, 16:22)
o pas mus as esu ta, kuri kaip ir neturi draugu... na bent jau tokiu, su kuriais dazni susitikciau ar kartu baliavotume  blush2.gif

as ir.... geriau atsisedus pasiuvinesiu nei snapsa gersiu ir apsnekinesiu ir bedavosiu drinks_cheers.gif

nu mergynos palinkekit sekmes, einu sausainiu kept- vaikui prizadejau is jo modelino formeliu visokius personazinius sausainius kept doh.gif , tai reiks "dezinfekuot" tas formas
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 30, 17:43)
as ir.... geriau atsisedus pasiuvinesiu nei snapsa gersiu ir apsnekinesiu ir bedavosiu drinks_cheers.gif

nu mergynos palinkekit sekmes, einu sausainiu kept- vaikui prizadejau is jo modelino formeliu visokius personazinius sausainius kept doh.gif , tai reiks  "dezinfekuot" tas formas

Sekmes mirksiukas.gif

O juk su draugais nebutina sedeti ir gerti, as turiu draugu su kuriais linksma ir be taureles, ir kalbos ir veiklos uztenka, nebelieka laiko bedavotis, kartais zinoma pasibedavoji, bet tada ir susitikimo tema is anksto buna numatyta "bedos, skundai, katastrofos" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 17:01)

bice, ji kemša poi 130 ml mišinio, plius iš manęs gauna plius vandenukas užkišimui.
mišinį geria tris kart per parą maždaug po pusantrios valandos, paskui kas trys valandos.
Atsakyti
Vaivos juosta nereali Tavo Migle wub.gif ir anksciau ir dabar, o kokia panele bus wub.gif

o mano Ariele tiesiog coliuke wub.gif 7 800 kg - 10 menesiu ...
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 12 30, 17:56)
o mano Ariele tiesiog coliuke  wub.gif 7 800 kg - 10 menesiu ...

va čia super - sveika mergytė
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 30, 17:51)
bice, ji kemša poi 130 ml mišinio, plius iš manęs gauna plius vandenukas užkišimui.
mišinį geria tris kart per parą maždaug po pusantrios valandos, paskui kas trys valandos.

niekaip nepagauniu kampo g.gif . Kas kiek laiko tu ja maitini ir kaip maitini ? Savo pienu ir misiniu? O tai kam tas vanduo dar?kuria vieta bandai uzkimsti Zemynos lotuliukas.gif
Papildyta:
Pradedu susgaudyti, tu jai duodi misi ni pradzioje dienos kas 1,5 valandos po 130ml+ savo piena + vandens, paskui kas 3 valandas +savo piena+vandens. Ar tesingai sifruoju? Galiu taip nekukliai pasiteirauti , o kas tau taip patare blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 18:09)
niekaip nepagauniu kampo g.gif . Kas kiek laiko tu ja maitini ir kaip maitini ? Savo pienu ir misiniu? O tai kam tas vanduo dar?kuria vieta bandai uzkimsti Zemynos lotuliukas.gif
Papildyta:
Pradedu susgaudyti, tu jai duodi misi ni pradzioje dienos kas 1,5 valandos po 130ml+ savo piena + vandens, paskui kas 3 valandas +savo piena+vandens. Ar tesingai sifruoju? Galiu taip nekukliai pasiteirauti , o kas tau taip patare blush2.gif

maždaug būna per parą tokie trys kartai, ty ryte, vėlai vakare ir vidurdieny, kai ji valgo kas pusantros valandos.. prašo kas valandą, bet vandenuko gauna, kad kas valandą nevalgytų. paskui vidutiniškai kas trys valandos.
pvz naktį kas trys valandos du kartus, paskui keturias valandas biškį miegam biškį bendraujam ir valgom daaaaaug kas pusantros valandos, paskui einam laukan išmiega dvi valandas, tada vėl orgija du arba tris kartus kas pusantros valandos valgyt... ir tt
o vandens gauna atsigert nes jei neduočiau vandenuko, tai kimštų išvien kas valandą matyt. Ir dar prtiedo prieš kiekvieną maitinimą duodu krūtį. išvalgo kas ten yra ir tada 130 susiverčia dar ir kartais dar ieško doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 18:09)
, o kas tau taip patare blush2.gif

niekas.
duodu krūtį, nes vistiek gauna dar iš manęs nors lašiuką, iščiulpia ir maža, tada mišinio davalgo.
vandenuko gauna kai pradeda ieškot daaaaaaar valgyt ir nenurimsta, o po maitinimo praėjus valanda....
o kaip kitaip patarsi, ką daryt su tokiu apžoriuku????
neduod vandens o duot vien mišinį????
mano pienas - nepavyksta jau duoti kas antrą maitinimą, ką dariau anksčiau, mažai jai labai, bet nutraukt visiškai nenutrauksiu, nes nors kažkiek gauna gyvo sveiko maisto.
o vandenukas?
Papildyta:
gal ne taip supratai.
jai duodu tada kada ji nori. bet kad matyt ji nori visada doh.gif
o čia toks jos ale ritmas - tris kart poer parą kas pusantros valandos, visa kita kas trys,,,,
gal sudėtingai parašiau. supaprastink mirksiukas.gif

Atsakyti