QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 30, 16:55)
Ramiai stt, mano Miglė kas mėnuo beveik po 2 kilus pritraukdavo - akių, nosies per žandus nematyt būdavo. Išaugom.

vat mano jau daba tokia.... aš lyginu su martu, kai jis taip gražiai augo be taukų, tai ir čia noriu.
man baisu kai vaikai labai stori

QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 17:01)
STT nu tavo panecka saunuole ir tik baik tuos paistalus apie menesio amziaus nutukusi kudiki
....LAisk vaikui megautis pieniuku, paaugs predes vartaliotis, ropoti, vaikscioti ir isgaruos tie kilogramukai, net nepastebesi
O del tylejimo, tai man neiseina, as kai uzsidegu , tai man cia ir dabar rezultata paduokite, todel pirma ir einu taikytis. Netylesiu, bet ir nesitaikysiu, zinau, kad as ta kose uzviriau ir kaip ir as kalta esu, bet is kitos puse tai jis mane iskaudino. KAlba ne apie romantika, kalba apie jo poziuri, as tiesiog po jo zodziu apie persileidima pasijutau tokia vienisa, kad dingo noras nuo jo vaikus gimdyti ir is to isiucio palinkejau jam kitame gyvenime buti moterimi

O del tylejimo, tai man neiseina, as kai uzsidegu , tai man cia ir dabar rezultata paduokite, todel pirma ir einu taikytis. Netylesiu, bet ir nesitaikysiu, zinau, kad as ta kose uzviriau ir kaip ir as kalta esu, bet is kitos puse tai jis mane iskaudino. KAlba ne apie romantika, kalba apie jo poziuri, as tiesiog po jo zodziu apie persileidima pasijutau tokia vienisa, kad dingo noras nuo jo vaikus gimdyti ir is to isiucio palinkejau jam kitame gyvenime buti moterimi

aš bijau apkrovos širdutei
jei taip įskaudino,..... jo, bet jis matyt nesupranta....
gerai jam palinkėjai