sveikutes!!!
del vyru ir zmonu, tai as pritariu ajukai!!! mes su vyru einam visur kartu, aisku nesedim viens i kita issikabine per baliu, bet ateinam ir iseinam kartu, o linksminames ir kartu ir su kitais, vienas kito netrugdidami! ir tikrai nemanau kad gali milimas zmogus vargint, ir linksmint mum viens kito tikrai nereikia!
stt, tavo pupa gera apietita turi, maniskie irgi valgie iki 6 men kaip zverys, ir apart zandu nieko nesimatie, kaip ir vaivos juostos pupa! bet po to aprimo ir dabar mum 3,5 m. o sverim vos 12 kg, kaip ir coliuke!!!
bice, as tave suprantu, ir nesutinku kad nereikia karsciotis, reikia jai pribrendo! ir as esu karstakose, bet niekad be reikalao neapreksiu ir neizeisiu, o po tokiu zodziu turbut irgi liepciau daiktus krautys ir nesdintys!
nors mano vyras su manim visada kai man sunkiausia, ir per abrazija buvo salia, ir tikrai labai palaike mane! ir as jam uz tai labai dekinga, jis pergiveno ne maziau nei as ir isgiveno kartu!!!!
del romantikos, nesakyciau kad mano vyras romantikas, bet geliu gaunu visada, ir visokius laiskelius meiles periodiskai atsiuncia, tikrai malonu buna ir pakilu!!! komplementu jis man irgi negaili, kodel taip pasvienas o pas kitas kitaip, nemanau kad vyrai maziau myli, o manau tesiok cia yra zmogaus natura tokia ir tiek! tikios biciuk, kad pas tau viskas susitvarkis, vyras atsipeikis, atsiprasis ir pas jus prasides antras medaus meno! laikykis!!!!
klausei bice kaip as, sunkei, bet va penktadieni jau bus pilnai sutvarkytas pamenkliukas, jau ir angeliukas bus pastatytas! reiks kunigo prasit pasventint! istiesu sunku, ir neisivaizduoju kaip reiks atlaikyt tas dienas, nes jau dabar nuo skausmo sirdys plista, o kaip toliau net nezinau! ziuriu jos nuotraukyte kiekviena diena, deginu zvakute ir prisimenu viska kas maloniausia, ir taip nesinori kad butu tie negeri prisiminimai, bet deja ir ju pilna.....
QUOTE(STT @ 2008 12 30, 18:22)
maždaug būna per parą tokie trys kartai, ty ryte, vėlai vakare ir vidurdieny, kai ji valgo kas pusantros valandos.. prašo kas valandą, bet vandenuko gauna, kad kas valandą nevalgytų. paskui vidutiniškai kas trys valandos.
pvz naktį kas trys valandos du kartus, paskui keturias valandas biškį miegam biškį bendraujam ir valgom daaaaaug kas pusantros valandos, paskui einam laukan išmiega dvi valandas, tada vėl orgija du arba tris kartus kas pusantros valandos valgyt... ir tt
o vandens gauna atsigert nes jei neduočiau vandenuko, tai kimštų išvien kas valandą matyt. Ir dar prtiedo prieš kiekvieną maitinimą duodu krūtį. išvalgo kas ten yra ir tada 130 susiverčia dar ir kartais dar ieško
Papildyta:
niekas.
duodu krūtį, nes vistiek gauna dar iš manęs nors lašiuką, iščiulpia ir maža, tada mišinio davalgo.
vandenuko gauna kai pradeda ieškot daaaaaaar valgyt ir nenurimsta, o po maitinimo praėjus valanda....
o kaip kitaip patarsi, ką daryt su tokiu apžoriuku????
neduod vandens o duot vien mišinį????
mano pienas - nepavyksta jau duoti kas antrą maitinimą, ką dariau anksčiau, mažai jai labai, bet nutraukt visiškai nenutrauksiu, nes nors kažkiek gauna gyvo sveiko maisto.
o vandenukas?
Papildyta:
gal ne taip supratai.
jai duodu tada kada ji nori. bet kad matyt ji nori visada
o čia toks jos ale ritmas - tris kart poer parą kas pusantros valandos, visa kita kas trys,,,,
gal sudėtingai parašiau. supaprastink
pvz naktį kas trys valandos du kartus, paskui keturias valandas biškį miegam biškį bendraujam ir valgom daaaaaug kas pusantros valandos, paskui einam laukan išmiega dvi valandas, tada vėl orgija du arba tris kartus kas pusantros valandos valgyt... ir tt
o vandens gauna atsigert nes jei neduočiau vandenuko, tai kimštų išvien kas valandą matyt. Ir dar prtiedo prieš kiekvieną maitinimą duodu krūtį. išvalgo kas ten yra ir tada 130 susiverčia dar ir kartais dar ieško

Papildyta:
niekas.
duodu krūtį, nes vistiek gauna dar iš manęs nors lašiuką, iščiulpia ir maža, tada mišinio davalgo.
vandenuko gauna kai pradeda ieškot daaaaaaar valgyt ir nenurimsta, o po maitinimo praėjus valanda....
o kaip kitaip patarsi, ką daryt su tokiu apžoriuku????
neduod vandens o duot vien mišinį????
mano pienas - nepavyksta jau duoti kas antrą maitinimą, ką dariau anksčiau, mažai jai labai, bet nutraukt visiškai nenutrauksiu, nes nors kažkiek gauna gyvo sveiko maisto.
o vandenukas?
Papildyta:
gal ne taip supratai.
jai duodu tada kada ji nori. bet kad matyt ji nori visada

o čia toks jos ale ritmas - tris kart poer parą kas pusantros valandos, visa kita kas trys,,,,
gal sudėtingai parašiau. supaprastink

taip mazdaug aisku. Yra vaikuciu , kurie neturi sotumo jausmo, tada reik biski juos koreguoti. Taip siulau duoti kruti dazniau ir ilgiau palaikyti, paskatinsi gamyba ir uzkimsi kirmele, o misisni ne darzniau nei kas 3 valandas, nes motinos piena jie virskina apie 1,5 valandos, o misini apie 3-4. vandens nebent atsigerimui, bet paskaiciavus kiek ji gauna tu skysciu tai net ir nereiketu. Is tiesu ji mergaite nemazai valgo, maniske tokiame amziuje po 80 ml kas 2 valandas tesuvalgydavo, kadangi nusitraukinejau tai labai gerai atsimenu. Zemyna turi juodaja skyle

Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 12 30, 18:32)
sveikutes!!!
del vyru ir zmonu, tai as pritariu ajukai!!! mes su vyru einam visur kartu, aisku nesedim viens i kita issikabine per baliu, bet ateinam ir iseinam kartu, o linksminames ir kartu ir su kitais, vienas kito netrugdidami! ir tikrai nemanau kad gali milimas zmogus vargint, ir linksmint mum viens kito tikrai nereikia!
stt, tavo pupa gera apietita turi, maniskie irgi valgie iki 6 men kaip zverys, ir apart zandu nieko nesimatie, kaip ir vaivos juostos pupa! bet po to aprimo ir dabar mum 3,5 m. o sverim vos 12 kg, kaip ir coliuke!!!
bice, as tave suprantu, ir nesutinku kad nereikia karsciotis, reikia jai pribrendo! ir as esu karstakose, bet niekad be reikalao neapreksiu ir neizeisiu, o po tokiu zodziu turbut irgi liepciau daiktus krautys ir nesdintys!
nors mano vyras su manim visada kai man sunkiausia, ir per abrazija buvo salia, ir tikrai labai palaike mane! ir as jam uz tai labai dekinga, jis pergiveno ne maziau nei as ir isgiveno kartu!!!!
del romantikos, nesakyciau kad mano vyras romantikas, bet geliu gaunu visada, ir visokius laiskelius meiles periodiskai atsiuncia, tikrai malonu buna ir pakilu!!! komplementu jis man irgi negaili, kodel taip pasvienas o pas kitas kitaip, nemanau kad vyrai maziau myli, o manau tesiok cia yra zmogaus natura tokia ir tiek! tikios biciuk, kad pas tau viskas susitvarkis, vyras atsipeikis, atsiprasis ir pas jus prasides antras medaus meno! laikykis!!!!
klausei bice kaip as, sunkei, bet va penktadieni jau bus pilnai sutvarkytas pamenkliukas, jau ir angeliukas bus pastatytas! reiks kunigo prasit pasventint! istiesu sunku, ir neisivaizduoju kaip reiks atlaikyt tas dienas, nes jau dabar nuo skausmo sirdys plista, o kaip toliau net nezinau! ziuriu jos nuotraukyte kiekviena diena, deginu zvakute ir prisimenu viska kas maloniausia, ir taip nesinori kad butu tie negeri prisiminimai, bet deja ir ju pilna.....

O del vyro tai nebutu problemu jei tik jis noretu dalyvauti susiburimuose, bet , kad jam tai gryna kancia, va tada vyras tampa "rakstimi minkstoje vietoje" nes visa vakara turi stebeti ar jis dar pakankamai sugyvenamoje nuotaikoje, nei jam gerai nebuna , nei man

O del susitaikymo tai manyje kazkas eme ir perdege, as net nezinau ar noriu taikytis, siuo metu nenoriu, o net jei ir atsiprasytu nepatikeciau nuosirdumu, tai butu tik budas sumazinti itampa, bet netikiu, kad jis realiai suvokia, kaip mane izeide, bijau, kad niekada nesuvoks, nes turi savo " tiesas" ir kartais tiesiog nemato toliau savo nosies.
QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 19:46)
taip mazdaug aisku. Yra vaikuciu , kurie neturi sotumo jausmo, tada reik biski juos koreguoti. Taip siulau duoti kruti dazniau ir ilgiau palaikyti, paskatinsi gamyba ir uzkimsi kirmele, o misisni ne darzniau nei kas 3 valandas, nes motinos piena jie virskina apie 1,5 valandos, o misini apie 3-4. vandens nebent atsigerimui, bet paskaiciavus kiek ji gauna tu skysciu tai net ir nereiketu. Is tiesu ji mergaite nemazai valgo, maniske tokiame amziuje po 80 ml kas 2 valandas tesuvalgydavo, kadangi nusitraukinejau tai labai gerai atsimenu. Zemyna turi juodaja skyle 
Papildyta:
... nuo blogu minciu mes deja niekada nepabegsime, bet tu saunuole, kad stengiesi prisiminti tai kas buvo gera. Laikykis mazute, praeis ir tas laikas... Man kazkaip po metu laikas kitaip eiti pradejo, tam tikra prasme gyvenimas grizo i savo ankstesnes vezias, bet aisku mes pasikeitem, labai ir negriztamai
, bet tai neisvengiama...
O del vyro tai nebutu problemu jei tik jis noretu dalyvauti susiburimuose, bet , kad jam tai gryna kancia, va tada vyras tampa "rakstimi minkstoje vietoje" nes visa vakara turi stebeti ar jis dar pakankamai sugyvenamoje nuotaikoje, nei jam gerai nebuna , nei man
O del susitaikymo tai manyje kazkas eme ir perdege, as net nezinau ar noriu taikytis, siuo metu nenoriu, o net jei ir atsiprasytu nepatikeciau nuosirdumu, tai butu tik budas sumazinti itampa, bet netikiu, kad jis realiai suvokia, kaip mane izeide, bijau, kad niekada nesuvoks, nes turi savo " tiesas" ir kartais tiesiog nemato toliau savo nosies.

Papildyta:

suprantu kad kartai sunku kai tave nesupranta, bet ir nera ko noriet juk jis vyras, mes skirtingi, cia zinai panasei kaip ir su mus vaiku netiktim, gali suprast tik tos kurios tai patire, tai ir cia, jis vyras jis nesupranta vaiko kai jo dar nepamate, nepaciupinejo, tokie jau jie yra! vyrai lieka vyrais, aisku butu smagiau kad jis nors stenktusi suprast, bet zinai....
turbut ir man taip pat butu jai mano vyras mane nepalaikitu, ir zinai tikrai yra daliku ir irmane vyras nesupranta, bet as ir nesistengiu surast tada to supratimo, tesiok gyvenu ir tiek, o jau kitas dalikas kai nebelieka jausmu, tada visiskai kitaip ir atrodo ir kitaip i viska reaguoji!
ir zinai as skaitau kad po kiekvieno blogo vistiek ateina gera, ir jai nelemta but su juo tai reikias tave laukia kitas zmogus, kuris tave gal nors bandis suprast!
nuo likimo nepabeksi, o kai dar nera noro kaska taisyt tai gal tada tikrai ir neverta, juk padarit vaizda kad gerai kai taip nera, tai nieko gero!
kaip be butu linkiu tau kad susitvarkytu viskas, bet taip kaip tau geriau!

Žinot pasakysiu ir aš savo nuomonę dėl tų santykių taisymo....... Pagalvokit ar sudaužytas ir per naujo sulindytas ąsotis taip pat laikys vandenį? Gal geriau užuot pastoviai taisius tuos santykius leisti jiems sugriųti kad vėl atgimtų nauji jausmai nauja meilė. Jūs tik pagalvokit ar tai lygiaverčiai mainai : pastoviai kažkuo nepatenkintas mudakas vyras ir santykių taisymas, nutylėjimas ir visa kita ar nauja meilė pasimatymai meilės suteikti sparnai kada moteris pražysta.
Papasakosiu vieną istoriją ...Mano draugė trylika metų gyveno su kelmu kuris ir išgert nevengdavo ir tikras gugis buvo aišku rankos nekeldavo. Tai va ji ir toliau būtų kankinusis jei ne aš .....išardžiau šeimą kaip sakoma.... po pusmečio draugė pradėjo draugauti su savo šefu nevedusiu jaunu vaikinu (skirtumas 12 metų) ištekėjo už jo pagimdė dar vieną sūnų ( iš pirmos santuokos irgi vienas buvo) išmaišė pusę pasaulio ( su pirmu vyru net Palangoj nebuvus)myli ir po šiai dienai vienas kitą be proto, atrodo ji liuks viskuo aprūpinta nieko netrūksta (jis verslininkas). Tai ar vertėjo lipdyk kažką ir saugot šeimą? Net ir dėl vaikų, nes dabar vaikai mato visada pasitempusią mamą ir svarbiausia laimingą, o ne pavargusią tiek fiziškai tiek emociškai.
Taigi mielosios ne visada reikia laikytis įsikibus to vyro nes gali pasirodyt kad tas princas tėra paprastas mužikas
Bice šitiek moralo prirašiau tau..... jei nori išeit nelaikyk pamatysi kaip greit džiaugsiesi nauju jausmu ir nauja laime. O gal ir nauju kūdikiu
Beje draugė su šitu vyru gyvena jau 9 metus
Papasakosiu vieną istoriją ...Mano draugė trylika metų gyveno su kelmu kuris ir išgert nevengdavo ir tikras gugis buvo aišku rankos nekeldavo. Tai va ji ir toliau būtų kankinusis jei ne aš .....išardžiau šeimą kaip sakoma.... po pusmečio draugė pradėjo draugauti su savo šefu nevedusiu jaunu vaikinu (skirtumas 12 metų) ištekėjo už jo pagimdė dar vieną sūnų ( iš pirmos santuokos irgi vienas buvo) išmaišė pusę pasaulio ( su pirmu vyru net Palangoj nebuvus)myli ir po šiai dienai vienas kitą be proto, atrodo ji liuks viskuo aprūpinta nieko netrūksta (jis verslininkas). Tai ar vertėjo lipdyk kažką ir saugot šeimą? Net ir dėl vaikų, nes dabar vaikai mato visada pasitempusią mamą ir svarbiausia laimingą, o ne pavargusią tiek fiziškai tiek emociškai.
Taigi mielosios ne visada reikia laikytis įsikibus to vyro nes gali pasirodyt kad tas princas tėra paprastas mužikas
Bice šitiek moralo prirašiau tau..... jei nori išeit nelaikyk pamatysi kaip greit džiaugsiesi nauju jausmu ir nauja laime. O gal ir nauju kūdikiu
QUOTE(STT @ 2008 12 30, 17:05)
va čia super - sveika mergytė
o tai tavo dar pasakyk ligonė????? manau nereikia svaigt apie vaiko nutukimą iki bent jau 2 metų.. mano vaikas gimė 4100 gr metu laiko sverė 18 kg( 6mėn 11kg) bet neturėjo nei žandu nieko jis toks "kietas buvo" man į galvą nešovė apie antsvorius galvot , juk visi verkia kai nevalgo o ne kai valgo , nieko blogo tame nėra auga kaupia jėgas ir tiek , kitas dalykas mišinuko vaikai suvalgo daugiau jis kaloringesnis saldesnis todėl jo daugiau ir suvalgo plius lengvai valgosi.. su MP truputuką kitaip todėl dažniau reikia siūlyt krūti ir leis ilgiau pačiulpt ir pan. kitas dalykas reikia nepamiršt kad kad jei vaikas irzlus ar pan tai jau iškart nori valgyt gal tiesiog reikia mamos šilumos ar pan

Merginos kurios meetinates jei domina galiu pasiust atstove ar pati bose atvarytu su kosmetiką ..kvepalais ir tttt tik pasakykit ar norėtumėt

Liūdinčiąs norėčiau apkabint....

Labas

QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 18:46)
taip mazdaug aisku. Yra vaikuciu , kurie neturi sotumo jausmo, tada reik biski juos koreguoti. Taip siulau duoti kruti dazniau ir ilgiau palaikyti, paskatinsi gamyba ir uzkimsi kirmele, o misisni ne darzniau nei kas 3 valandas, nes motinos piena jie virskina apie 1,5 valandos, o misini apie 3-4. vandens nebent atsigerimui, bet paskaiciavus kiek ji gauna tu skysciu tai net ir nereiketu. Is tiesu ji mergaite nemazai valgo, maniske tokiame amziuje po 80 ml kas 2 valandas tesuvalgydavo, kadangi nusitraukinejau tai labai gerai atsimenu.
Zemyna turi juodaja skyle
Zemyna turi juodaja skyle

žinau, kad galėjau maitint Žemyną, Marčiaus negalėjau o Žemyną galėjau natūraliai, bet tam reikia susikaupimo ir gulėt ir duot dažnai ir gulėt su krūtim burnoj - neturiu tam sąlygų, esu viena su dviem vaikais, plius pavargstu, o tas pienui gero nepriduoda...
yra kaip yra, nesiparinu, kaip su Marčium. Jau nebegeriu tiek skysčių, nutrauksiu, man per sunku žaisti... krūtim dar pakemšu ją, bet jau nebelabai išeina... o kas liečia ilgiau krūtį palaikyti" tai nulis... jei jai nebėga, ji spjauna ir draskos, ieško visaip ir nebeįkiši. taip pat su mišinuku Avent bonkas naudojam, ten skyliukas mažytis, tai pradžioj kaip griebia kaip žvėriukas, sunkia iš jo bėga tai ji zirzia draskosi, kol gauna dozę, paskui jau ramiai valgo..... Žodž abžoras kaip nieko.
O vandenuko ji gauna lašelius, nedaug, nes aš duodu vandenuko, kokius penkis kart patraukia tada soskę užkišu, bandau abgaut, ale laaabai retai išeina... nebent jei mieganti tik tada,...
bet tas laikas kai ateina, kai ji kas pusantros valandos, tai jau mane užmuša.... ji kiek suprantu dabar nori vis daugiau bendraut, tai mes kalbam ir ji pavargsta, nusminga ant akių, galva tik krypt ant šono, žandai nusileidžia ir miega, dešimt minučių ir vėl bendraujam, tada vėl prisišnekam, prisijuokiam ir vėl nusminga, paskui pavargus nuo bendravimo vėl valgyt... ai žodžiu, abžoriukas... bet vistiek kas trys valandos taiu dar normaliau, tik kad tą kas pusantros reik išmest iš gyvenimo...
niu kaip nors
kas per skylė? ką reiški???
QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 19:24)
Žinot pasakysiu ir aš savo nuomonę dėl tų santykių taisymo....... Pagalvokit ar sudaužytas ir per naujo sulindytas ąsotis taip pat laikys vandenį? Gal geriau užuot pastoviai taisius tuos santykius leisti jiems sugriųti kad vėl atgimtų nauji jausmai nauja meilė. Jūs tik pagalvokit ar tai lygiaverčiai mainai : pastoviai kažkuo nepatenkintas mudakas vyras ir santykių taisymas, nutylėjimas ir visa kita ar nauja meilė pasimatymai meilės suteikti sparnai kada moteris pražysta.

QUOTE(Lera @ 2008 12 30, 19:44)
Matyt badu marinai Ją su savo kumščio didžio porcijom tai atsigrebt vaikas nori
Nepyk už postą ok?

vat žinok ir aš kažkaip taip dėlioju..... kai su marčium priaugau trisdešimt kg, ėdžiau viską kas juda ir kas ne/... marčius augo labai gražiai, drūtas tvirtias kietas, netaukinis, valgydavo ne iki galo, gal dažniau bet po nedaug, sverdavo nemažai, bet taukų ir žandų nebūdavo, toks tvirtuolis....
o čia tešliukas...
o vat su žemyna, kai priaugau apie dvylika kg, po ligoninės beveik nieko nebeliko, per nėštumą rinkausi maistą, nerijau kaip kiaulė, prisilaikydavau tai va tau...... tešliukas abžoriukas kirmėliukas auga.... va - ,miega ir dabar - trečia valanda ateina ir tuoj bus skandalas.... ir eis miegot tik dvyliktą netgi po maudynių... nes iki dvylikos keturis kartus kokius nusnaus, vis bendraus ir VALGYS..........
jooo. kalbu tarsi man būtų gaila jai valgyt

Papildyta:
laba Žvelsa

Papildyta:
va mama šian buvo atvažiavus... nesimatėm keturias dienas tai ji net juoikias..... vaiko žandai paaugoooooooo per keturias dienas...

Labas vakaras.
Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti. Jau senokai skaitau, pasisemių iš jūsų stiprybės, bet parašyti nedrįstu
Turiu aš du mažyčius angeliukus, kurie mane paliko 8 ir 11 nėštumo savaitę. Tai buvo pirmas ir trečias mano nėštumai, nors ir turiu 4 vaikiukus bet vis pagalvoju o kokie būtų tie mano angeliukai, sunkiausia turbūt prieš visas šventes, nes skausmas tai manyje, jei pratrūksiu, nemanau, kad kas supras. Todėl labai džiaugčiausi, jei priimtumėt į savo būrelį. Nors jus visos savo angeliukus praradot jau didesnius ir jūsų skausmas yra nenusakomas......
Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti. Jau senokai skaitau, pasisemių iš jūsų stiprybės, bet parašyti nedrįstu

Turiu aš du mažyčius angeliukus, kurie mane paliko 8 ir 11 nėštumo savaitę. Tai buvo pirmas ir trečias mano nėštumai, nors ir turiu 4 vaikiukus bet vis pagalvoju o kokie būtų tie mano angeliukai, sunkiausia turbūt prieš visas šventes, nes skausmas tai manyje, jei pratrūksiu, nemanau, kad kas supras. Todėl labai džiaugčiausi, jei priimtumėt į savo būrelį. Nors jus visos savo angeliukus praradot jau didesnius ir jūsų skausmas yra nenusakomas......
prikepiau sumustiaku, prisiedem su MB, kad tuoj sprogsim
galvoju, cia man magnis padejo ar psichologinis isitikinimas, nes siandien nebeskaudena pilvuko
dabar geriu 4 rusiu tablietkas - foline rugsti, vit.E, magnis ir Duphaston
as irgi, tik as labiau mezgu kol kas... dabar ieskausi kokio paveiksliuko naujam siuvinejimui
o dar mezgimui kiek planu
man kazkaip gavosi, kad mano visos geriausios drauges - klasiokes, grupiokes issimaise po visa Lietuva ir pasauli... Kaune nei vienos neliko
tai labai retai susitinkam, pasiskaipinam nebent dazniau... o labiausiai bendraujam su MB draugais

QUOTE(rugsėjė @ 2008 12 30, 16:43)
as ir.... geriau atsisedus pasiuvinesiu nei snapsa gersiu ir apsnekinesiu ir bedavosiu

man kazkaip gavosi, kad mano visos geriausios drauges - klasiokes, grupiokes issimaise po visa Lietuva ir pasauli... Kaune nei vienos neliko

QUOTE(Nledi @ 2008 12 30, 19:33)
Labas vakaras.

sveika prisijungus... Cia tau

QUOTE(STT @ 2008 12 30, 21:52)
cia ne as