Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 20:55)
Ar teko matyt Statkevičiaus suknelę kur Danijos princesei padarė ružava tokia virbalais megsta?

Ta suknele thumbup.gif Teko realybeje matyti (kita, bet panasia Juozuko suknele), tai nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 30, 22:59)
Ta suknele  thumbup.gif Teko realybeje matyti (kita, bet panasia Juozuko suknele), tai nerealu wub.gif

Nu man irgi ji tai jau labai patinka. Su megsta per savo vestuves buvo dar viena dizainerė Steponavičiūtė berods tai jos man baisi
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2008 12 30, 19:51)
super dabar geriu 4 rusiu tablietkas - foline rugsti, vit.E, magnis ir Duphaston  doh.gif

bigsmile.gif ir as tiek geriau doh.gif doh.gif ir 9men gulejau lovoj doh.gif

QUOTE(STT @ 2008 12 30, 19:57)
kaip man priklijavęs buvo>???

biggrin.gif man irgi jis priklijavo doh.gif cia jau patvirtinta kad kai jau uzkala tai uzkala poto sunkiau issikrapsto bet rezultatas liuksovas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 30, 12:43)
Labasrytelis mergaites,ujnu nespeju jusu tempu..... bice laikykis,man iki kaulu smegenu pazystama situacija.....Darau ir as pati tas romantikas , bet ir mane jau uzkniso taip sakant iniciatyva nuolat is manes....Kieciausiai viesbuti,nuejau i vonia susitvarkyt,ateinu su sampanu dviem taurem o jis miega gun_bandana.gif bandziau zadint,o jis man viskas gerai tu miegok.....maniau nudurnesiu.......kaip jis man sako jam miegas pirmoj vietoj,nu ar ne parazitas....

Na, kaip nulietas MB... g.gif
Atsakyti
Mamos radau labai įdomų ir nesudėtingą receptą manau labai skanu krabų lazdelių-ananasų essen.gif aš rytojaus vakarienei ruošiuosi. Atėjo šiandien sūnus ir paprašė kad leisčiau su keliais draugais švęst pas mus nu galvoju keli tai nieko.... leidau..... pasirodo tie keli tai 12-15 žmonių ohmy.gif doh.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 20:58)
Jos visos tiktų nuotakom žinai darom biznį aš pasiūlysiu tas sukneles jei tiks kuriai numegsi, beje man labiau patinka virbalais megstos jos tokios kaip voratinklis atrodo nuotaka ims ir pakils papūtus vėjui. Ar teko matyt Statkevičiaus suknelę kur Danijos princesei padarė ružava tokia virbalais megsta?

aha, maciau as ta Statkeviciaus suknele... bet ten jau aukstasis pilotazas doh.gif nors zinau viena supermamka is mezgimu skyreliu, kuri panasias moherines suknias mezga dieviskai wub.gif jei domina tai ji - viliuteee
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2008 12 30, 23:07)
aha, maciau as ta Statkeviciaus suknele... bet ten jau aukstasis pilotazas  doh.gif nors zinau viena supermamka is mezgimu skyreliu, kuri panasias moherines suknias mezga dieviskai  wub.gif  jei domina tai ji - viliuteee

O kur jos ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 12 30, 21:05)
* bigsmile.gif ir as tiek geriau  doh.gif  doh.gif ir 9men gulejau lovoj  doh.gif
** biggrin.gif man irgi jis priklijavo  doh.gif cia jau patvirtinta kad kai jau uzkala tai uzkala poto sunkiau issikrapsto bet rezultatas liuksovas  wub.gif

* praguleciau del tokio rezultato wub.gif nors norisi, kad maziau ligoniniu ir biuleteniu butu ax.gif

** nu jo, as irgi is gimdymo istoriju skaicius, kad tos, kurias prigrasina, kad anksciau pagimdys, tai isvaiksto iki termino ir po jo tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Naujokei 4u.gif
Aš irgi rytojui ruošiuosi. Medaus tortas jau gatavas, žele irgi, negriukai taipogi tik viskas šala. Išsiviriau morkas ir bulves mišrainiai. Šiandien užteks nes sveikatos neturiu Prasidėjo mano dienos. verysad.gif
Dėl Žemynos tai tu nesiparink, kai pradės šliaužiot tai prašysi kad dar valgytų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 12 30, 15:18)
Ačiū mergaitės, ant kavos dar turėsiu blush2.gif  Tik taip nesmagu.. tai pas mus irgi visokių laikų buvo, ir gerų ir prastesnių... Tik kažkaip būdavo kad bent vienas iš mūsų darbą turėdavo, o dabar lyg tyčia - abu vienu metu... tiesa, vyro knygelė dirba, bet kad darbdavys neturi ką mokėt, tai ir dirbti už dyką kažkaip nesinori g.gif  tai visa laimė kad geras rankas turi, tai taip darbo susiranda ax.gif

Tu tik nesigėdyk, mes pavaišinsim... Patyriau ir aš tokių dalykų, dar prieš metus panašiai buvo. Taigi, be kompleksų, mergyt, junkis. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(lina31m @ 2008 12 30, 15:18)
Aš po Paulytės mirties kaip išprotėjusi daviausi internete informacijos ieškojau apie Spinalinę raumenų atrofiją, ar tai kokią draugiją ar fondą, bet kiek supratau nieko Lietuvoje panašaus nėra. Informacijos apie tokius vaikus, ar jų tėvelius irgi nėra. Žodžiu galvojau kažką panašaus į svetainę sukurti, bet supratau, kad aš viena kaip don Kichotas... Bandžiau rašyt į žurnalus, bet pasirodo ligos, nuo kurių miršta vaikai neafišuojamos, o temos labiau apie celiulitą ir viršsvorį įdomesnės verysad.gif

Iki kaulų smegenų pažįstama situacija...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 30 gruodžio 2008 - 21:13
QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 21:07)
kad leisčiau su keliais draugais švęst pas mus nu galvoju keli tai nieko.... leidau..... pasirodo tie keli tai 12-15 žmonių ohmy.gif  doh.gif  mega_shok.gif

doh.gif hihihi.gif Migle juk namas didelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 30, 15:40)
Žemyną svėrėm... problema... dar nėr pusantro mėnesio o jau beveik šeši kilai sveria blink.gif žodž... aš parinuos, nes bijau kad vaikas nenutuktų

Ir man su Marčium taip buvo... biggrin.gif Iki metų buvo stoooras, bet kai tik pradėjo vaikščiot, visi riebaliukai ir ištirpo. smile.gif
Dabar liesas, bet valgo tiek, kad man net baisu kartais pasidaro - pvz, sekmadienį vakarienei suvalgė 8 vaikiškas pieniškas dešreles (išeitų 4 didelės, o aš tiek nesuvalgau iškart...). g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 30 gruodžio 2008 - 21:48