Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 30, 23:15)
doh.gif  hihihi.gif  Migle juk namas didelis lotuliukas.gif

nu namas tai nemažas bet tiek jaunimo doh.gif jie gi ir ausis man apjės
O Viktorija tai net spirga iš laimės .... gi ją sūnaus draugai lepina pastoviai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle31: 30 gruodžio 2008 - 21:29
Nledi sveika prisijungus 4u.gif
Vaivos juosta kokia burbuliukė-fainuoliukė buvo tavo Miglutė wub.gif
STT jei tėveliai ne sturuliukai, tai ir tavo Žemyna išsilakstys dar tuos lašinukus 4u.gif
QUOTE(Andryte @ 2008 12 30, 20:28)
Klausykit blyn susinervyjau. Atvare cia pas mus vyro tevas i svecius ir pradejo dalinti patarimus kaip ir koki paminkliuka mum reikia daryt, labai zinovas mat atsirado. Tipo reikia daryt be sparniuku, nes sparniukus vandalai nulauzys. O vyras mano is karto - nu jo gal ir graziau be sparnu. Sedziu ir siuntu dabar  doh.gif Nervuoja mane kai zmones i ne savo reikalus kisasi.

Ir mane biesina kai tėvams aiškina kokį paminklą statyt savo vaikiukui doh.gif Ir koks angelas be sparnų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 30, 19:11)
bet tas laikas kai ateina, kai ji kas pusantros valandos, tai jau mane užmuša.... ji kiek suprantu dabar nori vis daugiau bendraut, tai mes kalbam ir ji pavargsta, nusminga ant akių, galva tik krypt ant šono, žandai nusileidžia ir miega, dešimt minučių ir vėl bendraujam, tada vėl prisišnekam, prisijuokiam ir vėl nusminga, paskui pavargus nuo bendravimo vėl valgyt... ai žodžiu, abžoriukas... bet vistiek kas trys valandos taiu dar normaliau, tik kad tą kas pusantros reik išmest iš gyvenimo...
niu kaip nors

Nieko, susitvarkys. Nors aš kai atsimenu, kaip Marčius dieną-naktį pusmetį kas valandą-pusantros valgė... Nugi abu su MB zombiais buvom. doh.gif Mat naktį dalijomės pusiau: pirmą pusę MB Marčių maitino, kitą nakties pusę - aš, visą dieną - irgi aš... Abu "skrajojom padebesiais" tą pusmetį... biggrin.gif Betgi išgyvenom. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nledi @ 2008 12 30, 19:33)
Norėčiau ir aš prie jūsų prisijungti. Jau senokai skaitau, pasisemių iš jūsų stiprybės, bet parašyti nedrįstu  blush2.gif

Sveika prisijungusi.
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 30, 20:45)
šūdžius..... pradurk jam padangas  lotuliukas.gif

zinok nemeluosiu ir man buvo tokia mintis kilusi blush2.gif ale nenoriu straispnio savo biografijoje... o tada ir darbe problemos ir t.t.

QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 12 30, 20:48)
Tipinis lietuvis lotuliukas.gif Personazas hihihi.gif As tai eiciau su juo pasilabinti rolleyes.gif Sakyciau: labas kaimyneli smile.gif Kaip sekasi???  tongue.gif

aha ir paklausiu: kodel jo senis saltis sazine issinese? ar idomu siemet neatnese? g.gif
Atsakyti
Rugsėje, ačiū už telefono numerį. Gal jau nepaklysiu penktadienį - bent jau ramiau bus... ax.gif Tikiuosi, pavyks ateiti. Laukiu.
Papildyta:
Labanakt, merginos. Saldžių sapnų. smile.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės, kad priėmėt į savo būrelį 4u.gif

Jau senokai paskaitau jūsų pokalbius, jūs taip gražiai bendraujat, aišku labai liūdna, kad skyrelyje daugėja naujų mamų, bet jei jau taip atsitiko, tai tikrai čia jos sulaukia labai didelės paguodos, supratimo ir diiiiidelio palikymo. O jo tikrai reikia. Nes pati mačiau daug mamų skausmo (teko dirbti KMUK naujagimių reanimacijoje) ir žinau kaip reikia to supratimo ax.gif

Kaip visos ruošiasi naujų sustiktuvėm, o aš viena sedžiu namie, vaikai pas močiute su MB, nes ryt aš išeinu visai parai į darbelį, tai šeima naujus sutiks kaime smile.gif
Atsakyti
na ka mergytes... labos nakties... dar biskiuka prie teliko gal pagulesiu ir eisiu i miegama... per pagalviskes i liuliskes... mirksiukas.gif
Atsakyti
Nekas kai per šventes reikia dirbti schmoll.gif
Saldžių sapnų einančioms miegoti 4u.gif
g.gif Rytoj paskutinė šių metų diena, bet kažkaip man tai nesijaučia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 30, 21:39)
zinok nemeluosiu ir man buvo tokia mintis kilusi  blush2.gif ale nenoriu straispnio savo biografijoje... o tada ir darbe problemos ir t.t.
aha ir paklausiu: kodel jo senis saltis sazine issinese? ar idomu siemet neatnese? g.gif

O tai ka sis parazitukas apskunde g.gif ?
QUOTE(Nledi @ 2008 12 30, 22:02)
Kaip visos ruošiasi naujų sustiktuvėm,

Mes su vyru pirma karta sutiksime namuose. Dviese, jaukiai - ramiai. Nes tik 4,5 men. prabego kai praradome sunuka. Tai net nesinori nieko..Tik kad sie metai pasibaigtu.

QUOTE(vdapr @ 2008 12 30, 22:08)
i liuliskes... mirksiukas.gif

Siandien isgirdau 2 nerealius zodzius lotuliukas.gif Liuliskes ir Migles31 Joptvaismaukst hihihi.gif
Lekiu i patalus ir as, nes siandien buvo super-hyper aktyvi dienele.
Labanaktuks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif as tik pasisveikinu ir vel ilgam atsisveikinu unsure.gif
kol perskaitau viska tai miegot laikas ateina biggrin.gif
Atsakyti
Sveikute, Nledi 4u.gif
Kaip as nenoriu tu svenciu...Sukandus dantis laukiu, kada gi viskas baigsis...Jau taip sunku...Blyn kaip sunku...O dar arteja metai, kai neturiu savo coliukes verysad.gif
Labanakt, mergutes...
Atsakyti
Vartau senus gyvenimo lapus... Rašyti žodžiai taip senai... Prisiminimai lekia pro akis... tai šypsena veide nušvinta, tai ašara blakstienas vilgo.... Tai džiaugsmas perveria krūtine... Kiek daug pajausta... Išgyventa... Atrodo metu tiek nedaug dar... Bet visko buvo jau... Pirmoji meile, jos netektis... Pirma naktis aistra ir liūdesys... Vienatve ir draugu būrys... Kelione tolima, ir vėl aistra, vėl meile buvo lyg ir amžina.... Ak melas dar ir pyktis... nauji draugai ir aistros naujos.... ir ilgesys nejaustas niekad toks.... Svajones naujos, pakilimai ir nuopoliai nauji... čia viskas kita buvo... buvo... aš vėl čia... ten kur senasis gyvenimas, bet aš nauja... nauji išgyvenimai dar laukia, dar viskas laukia ateity, ir meile, ir ilgesys ir liūdesys, draugu būrys, bet viskas bus jau kitaip, ne taip kaip buvo...

Atsakyti