O mane siandien policija nuskausmino ne daug ale vistiek pikta ir at saves ir nat ju... kad kaimynas is gretimo namo taip pasielge uz tokie menknieki... sakes... nu niekaip nmeatsigaunu... KAIMYNAS... nu nebutume lietuviais...

QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 20:14)
keletas mano nuomone galimu tapti vestuvinemis parinkus siulus, pasiuvinejus karoliukais...
is rutuliu
galima daryt balta mocherine
ananasine
sita nereali
sijonine dalis superine
pasiziurek, gal kils ideju

Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2008 12 30, 20:16)
o jei keliom savaitėm?
ot bus kaip STT
bet geriau jau veliau bile tik būtu ane?
labai labai labai to linkėčiau ... va kaip STT mergytė išbrandinta kaip Kalėdinis pyragas

taigi maksimum 10 dienu paveluoja

QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 20:17)
Smegu kad prajuokinau tai pats geriausias ir natūraliausias vitaminas C. Beje vakar buvau žvakių šventovėj uždegiau žvakę už tavo laimingą leliuką ir dabar vienuolės už jį, kad laimingai gimtų ir būtų sveikas bei valgus kaip Žemyna, melsis iki sausio 5d. kasdien

Klausykit blyn susinervyjau. Atvare cia pas mus vyro tevas i svecius ir pradejo dalinti patarimus kaip ir koki paminkliuka mum reikia daryt, labai zinovas mat atsirado. Tipo reikia daryt be sparniuku, nes sparniukus vandalai nulauzys. O vyras mano is karto - nu jo gal ir graziau be sparnu. Sedziu ir siuntu dabar
Nervuoja mane kai zmones i ne savo reikalus kisasi.

QUOTE(Andryte @ 2008 12 30, 20:28)
Klausykit blyn susinervyjau. Atvare cia pas mus vyro tevas i svecius ir pradejo dalinti patarimus kaip ir koki paminkliuka mum reikia daryt, labai zinovas mat atsirado. Tipo reikia daryt be sparniuku, nes sparniukus vandalai nulauzys. O vyras mano is karto - nu jo gal ir graziau be sparnu. Sedziu ir siuntu dabar

o pas mus jau sitas beveik praeita... beliko ir mums tik angeliuka susiieskoti... bet ta darysim tyliai nuo tevu... nes vel milijonas patareju atsiras...
QUOTE(Andryte @ 2008 12 30, 22:28)

Nesamonė kad nudaužys..... Mūsų angeliukas didelis ir spanai nemaži niekas nieko nedaro nors šią vasarą kapines nusiaubė vandalai (Vandžiogaloj) ir labai smarkiai daug paminklų sudaužė visiškai. Mes ir taip padedamų angeliukų pridėję gėles iš kitų kapų išvagia o mūsiškio neliečia. Rankos nudžiūtų nuo vaiko kapelio imti
Papildyta:
QUOTE(Brela @ 2008 12 30, 22:24)
keletas mano nuomone galimu tapti vestuvinemis parinkus siulus, pasiuvinejus karoliukais...
is rutuliu
ananasine
sita nereali
sijonine dalis superine
Papildyta:
galima pakentet
nu sugraudinai...
sakes, kaip as jus visas myliu 
is rutuliu
ananasine
sita nereali
sijonine dalis superine

Papildyta:

visos labai gražios aš nuotraukas išsisaugojau o per kiek laiko maždaug padarytum trumpą ir per kiek ilgą?
vdapr - graži tavo antroji liniuotė

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 30, 15:55)
Ramiai stt, mano Miglė kas mėnuo beveik po 2 kilus pritraukdavo - akių, nosies per žandus nematyt būdavo. Išaugom.

Migliuko zandukai, kaip Zemynos

Stt baik pergyventi del svorio

Kaip fainai ir jus netoli basanavkes

QUOTE(bicė @ 2008 12 30, 16:01)
Super

QUOTE(Nledi @ 2008 12 30, 19:33)
Labukas

QUOTE(Andryte @ 2008 12 30, 20:28)
Na kaip as tave suprantu, tu net neisivizduoji...

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 30, 20:42)
aha... ilgai laukta... dabar jau lauksiu kitos liniuotes... tikiuos kad labai ilgai neteks...
QUOTE(Brela @ 2008 12 30, 21:03)
matai, kai man žemyna nebelindo, tai jau nebeturėjau ką kaltint tai Duphastoną apkaltinau, kad man ją ten priklijavo ir dabar nebeišsikrapšto

QUOTE(Lera @ 2008 12 30, 21:06)
Kol STT maitina nerealybė atsakysiu aš ką ji turėjo omeni vistiek jau pas Jus atėjau
ji turėjo omeni kad paskui niekaip Mazges iškrapštyt neejo
kaip prisiklijavo taip ir niekur lyst nesiruoše

čia mes su kažkuo taip nusprendėm, berods su Rasa....

QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 21:10)
a joptvaišmaukšt ....

QUOTE(Brela @ 2008 12 30, 21:13)
tai jau geriau ilgiau keliom dienom neislenda... kad tik gerai prisiklijuotu
pala pala - pažiūrėsim, kaip kalbėsi, jei ir tau bus kaipo man - iki 41 laikysis ir krapštyt reiks....
QUOTE(Lera @ 2008 12 30, 21:16)
va kaip STT mergytė išbrandinta kaip Kalėdinis pyragas
ir valgo kasdiena kaip mes kartą per metus - per kalėdas...

QUOTE(vdapr @ 2008 12 30, 21:21)
O mane siandien policija nuskausmino ne daug ale vistiek pikta ir at saves ir nat ju... kad kaimynas is gretimo namo taip pasielge uz tokie menknieki... sakes... nu niekaip nmeatsigaunu... KAIMYNAS... nu nebutume lietuviais...
šūdžius..... pradurk jam padangas

QUOTE(STT @ 2008 12 30, 20:45)
Tipinis lietuvis

QUOTE(migle31 @ 2008 12 30, 20:39)
visos labai gražios aš nuotraukas išsisaugojau o per kiek laiko maždaug padarytum trumpą ir per kiek ilgą?
trumpai tai apie 5-6 savaites manau, maximum 2 menesiai. o ilga... priklauso nuo to, virbalais, vaseliu, is atskiru detaliu (kaip ta nerealioji)... bet ilga tai kokius 2-3 menesius manau uztrukciau...

QUOTE(Brela @ 2008 12 30, 22:51)
trumpai tai apie 5-6 savaites manau, maximum 2 menesiai. o ilga... priklauso nuo to, virbalais, vaseliu, is atskiru detaliu (kaip ta nerealioji)... bet ilga tai kokius 2-3 menesius manau uztrukciau...
nebent koki biuleteni israsys gine, tada gal ir greiciau 

Jos visos tiktų nuotakom žinai darom biznį aš pasiūlysiu tas sukneles jei tiks kuriai numegsi, beje man labiau patinka virbalais megstos jos tokios kaip voratinklis atrodo nuotaka ims ir pakils papūtus vėjui. Ar teko matyt Statkevičiaus suknelę kur Danijos princesei padarė ružava tokia virbalais megsta?
Papildyta:
šūdžius..... pradurk jam padangas lotuliukas.gif
Mūsų kaimynui policininkui vieną kart pradūrė visas keturias tai penktą valandą ryte kriokė ant viso kiemo " pyderai kas padangas pradūrėt"