Įkraunama...
Įkraunama...

Galimi/negalimi vaistai

QUOTE(metaxa @ 2009 01 23, 17:33)
O atrodo ka cia blogo tas kamparo aliejus gali padaryt.. doh.gif

Va butent blink.gif Tikrai nebuciau blaiviai sumasciusi, kad gali kazka negero padaryti... Gerai, kad moteriska (o gal jau ir motiniska 4u.gif ) intuicija isijunge 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2009 01 23, 19:34)
Va butent  blink.gif  Tikrai nebuciau blaiviai sumasciusi, kad gali kazka negero padaryti... Gerai, kad moteriska (o gal jau ir motiniska  4u.gif ) intuicija isijunge  4u.gif

Tai linkiu, kad ir toliau ta moteriska/motiniska intuicija taip gerai veiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxa @ 2009 01 24, 10:57)
Tai linkiu, kad ir toliau ta moteriska/motiniska intuicija taip gerai veiktu  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif Tau to paties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxa @ 2008 12 30, 09:58)
su tais ciobreliais.. nors sita atmintine turiu seniai, bet, kai buvau persalus uosviene irgi ciobreliais mane girde, o pati arbata, kai dariaus ir raudonelio dejaus.. Kas cia dabar zino ar tai paskatino persileidima ar taip turejo buti.. g.gif

Dėl čiobrelio ir kitų panašaus poveikio žolių tai jų negalima dėl to kad jie atpalaiduojantys - dėl tos pačios priežasties ir visokių laisvinamųjų negalima. Praktiškai tai vien su žolėm persileidimo nesukelsi, gali tik paspartinti jau bevykstantį procesą, bet paprastai ir pats peršalimas jau savo padaro.

O ir dėl vaistų didžiausia bėda dažniausiai būna tai kad vaisius įgyja imunitetą penicilinui ir kitiems antibiotikams - savaime tai nekenkia, bet jau gimus jeigu kokios problemos tada gydyti nėra kaip, nereaguoja į vaistus.
Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 01 24, 16:34)
Dėl čiobrelio ir kitų panašaus poveikio žolių tai jų negalima dėl to kad jie atpalaiduojantys - dėl tos pačios priežasties ir visokių laisvinamųjų negalima. Praktiškai tai vien su žolėm persileidimo nesukelsi, gali tik paspartinti jau bevykstantį procesą, bet paprastai ir pats peršalimas jau savo padaro.

O ir dėl vaistų didžiausia bėda dažniausiai būna tai kad vaisius įgyja imunitetą penicilinui ir kitiems antibiotikams - savaime tai nekenkia, bet jau gimus jeigu kokios problemos tada gydyti nėra kaip, nereaguoja į vaistus.

Na bent jau mano atveju, tai ne tiek vaistai, kiek pats persalimo virusas galejo burti pavojingas verysad.gif Nors kas dabar zino..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metaxa: 25 sausio 2009 - 00:35
QUOTE(metaxa @ 2009 01 25, 00:35)
Na bent jau mano atveju, tai ne tiek vaistai, kiek pats persalimo virusas galejo burti pavojingas verysad.gif Nors kas dabar zino..

Na taip jau būna, kartais ir be jokių peršalimų ar vaistų taip gaunasi. 4u.gif

Su tais vaistais taip jau yra nėštumo metu, kad reikia balansuot ant tos ribos kada reikia o kada nereikia. Nėra tie vaistai gerai, bet negydomos ligos irgi negerai.
Atsakyti
sveikos mergaites. Nereikia perdet del tu visu arbatu kol viskas yra normos ribose. as pati skalauju gerkle medetkom (danti skauda) ir ciobreliu arbata geriau pacios nestumo pradzioj, o viskas gerai. aisku jei ten nesvietiskai daug visko pradesit gert tao bet kas gali pakenkti.
Atsakyti
QUOTE(GerdaB @ 2009 01 25, 01:21)
sveikos mergaites. Nereikia perdet del tu visu arbatu kol viskas yra normos ribose. as pati skalauju gerkle medetkom (danti skauda) ir ciobreliu arbata geriau pacios nestumo pradzioj, o viskas gerai. aisku jei ten nesvietiskai daug visko pradesit gert tao bet kas gali pakenkti.

Taip jau yra... blush2.gif Nesciosioms bet kokie paprasciausi persalimai yra pavojingi... ypac nestumo pradzioje... doh.gif As va su 4 savaiciu zirniuku perslima pasigavau.. .gydausi arbatomis, medumi, citrina ir imbieru.. ir labai tikiuosi, kad mano mazyliui ta spersalimas nepakenke... 4u.gif
Atsakyti
aga tik ziurek neperdek su medum, nes jis linkes alergizuoti, bent jau man taip gydytoja sake.
Atsakyti
QUOTE(Linukas-0131 @ 2009 01 25, 14:20)
Taip jau yra...  blush2.gif Nesciosioms bet kokie paprasciausi persalimai yra pavojingi... ypac nestumo pradzioje...  doh.gif As va su 4 savaiciu zirniuku perslima pasigavau.. .gydausi arbatomis, medumi, citrina ir imbieru.. ir labai tikiuosi, kad mano mazyliui ta spersalimas nepakenke...  4u.gif

Aukit sveiki, tikiuosi, kad jum tikrai tas virusas nepakenke 4u.gif
Atsakyti
Kazin, ar galima kmynu arbata gert? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 01 31, 20:21)
Kazin, ar galima kmynu arbata gert? g.gif

man atrodo kad galima bet aisku viskas proto ribuose blush2.gif nes mano daruge uneli maza girde arbatyte kmynu, o ka galima vaikams tai ir nestuke.gif
Atsakyti