Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Sveikos mergaites 4u.gif Aprimo temele kazkodel. Norejau paklaust, gal kuri naudoja kokia kremuka nuo pajuodusiu paakiu. Kazkaip man paskutiniu metu pajuode paakiai, net vyras stebisi, kas man cia doh.gif
Atsakyti
skirtumas US ir EU blink.gif
Here is a picture of US and Euro 98 Fantasia side by side (thanks to Makeup Alley memeber orangewasabi who kindly loaned it to me.)
user posted image
cia yra daugiau:
http://images.google...ttp...l=lt&sa=G
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 01 04, 23:24)
cheapsmells.co.uk  kokybe niekados nesiskundziau  thumbup.gif  thumbup.gif

i lietuva kiek supratau nesiuncia,nes nera tokios country doh.gif doh.gif doh.gif o jau buvau nusiziurejusi kelis daikciukus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 01 18, 15:21)
skirtumas US ir EU blink.gif
Here is a picture of US and Euro 98 Fantasia side by side (thanks to Makeup Alley memeber orangewasabi who kindly loaned it to me.)
user posted image
cia yra daugiau:
http://images.google...ttp...l=lt&sa=G

cia tai geras!!! o kazin kodel toks skirtumas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2009 01 18, 20:35)
cia tai geras!!! o kazin kodel toks skirtumas unsure.gif

cia nieko gero schmoll.gif is vaizdelio man labiau patinka US. matyt EU padielka. o gal cia tie, kur urmo bazej pardavineja po 30 Lt g.gif
Atsakyti
Na jau tikrai nieko gero, kai toks akivaizdus spalvu skirtumas doh.gif o gal cia tik antireklama ir su photoshopu padirbeta g.gif
Atsakyti
na spalvos tai dar mazdaug atitinka,bet pati konsistencija,struktura g.gif doh.gif isvaizda skiriasi
Isvada: reik pirkti is US lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 19 sausio 2009 - 13:17
QUOTE(mimoza:) @ 2009 01 19, 09:48)
cia nieko gero schmoll.gif is vaizdelio man labiau patinka US. matyt EU padielka. o gal cia tie, kur urmo bazej pardavineja po 30 Lt g.gif

viskas čia gerai, Chanel šešėlių ir skaistalų gaminimo technologijos US ir EU šalims yra skirtingos, bet kodėl nežinau, gal nuo vartotojų pomėgių priklauso doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BabyGirl: 19 sausio 2009 - 21:33
QUOTE(BabyGirl @ 2009 01 19, 23:31)
viskas čia gerai, Chanel šešėlių ir skaistalų gaminimo technologijos US ir EU šalims yra skirtingos, bet kodėl nežinau, gal nuo vartotojų pomėgių priklauso  doh.gif

bet man tas parasymas, kad pagaminta EU (nu dabar tokie standartai unsure.gif ), tai cia gali but fabrikelis kokioj nors Garliavoj doh.gif
nu man cia is nuotraukos, tai grynai padelka blush2.gif
idomu butu isklausyti mergaiciu nuomones, kurios turi siuos skaistalus ax.gif
Atsakyti
Gal kad turėjot šitą kremą,pasidalintumėt nuomone rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 01 08, 12:29)
Ar naudojot kuri ta kremuka? user posted image. Atkeliavo jis pas mane - pagaliau(bo 2 dienas per ilgai keliavo). Ryt ryte bandysiu tepti ant blizganciu vietu. Instrukcijoj raso, kad ji tepti ant T zonos po dieniniu proceduru (na kaip supratau uztepus dienini krema galima ant virsaus pateplioti  si kremuka). Pranesiu ar vertas demesio ax.gif

as sita irgi pradejau naudoti. man taip pat patinka - T zona tikrai ilgiau islieka matine.
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 01 22, 20:27)
as sita irgi pradejau naudoti. man taip pat patinka - T zona tikrai ilgiau islieka matine.

o kur pirkot ir kiek pinigeliu gavosi? g.gif
Atsakyti