esu ir as laiminga,kad nesioju pilveke stebukla
nors vyrui mazai rupi jau atskirai gyvenam,bet as dziaugiuosi,kad turesiu delko as gyvent..
sunku pasakyt ar laiminga
, cia kaip is kokio kampo paziurejus, jei is to kur matosi seima tai labai laiminga, jei is to kur karjera tai visiskas s...

o man liudna, nors turiu maza stebukla-savo dukryte, labai paslije santykiai su vyru, o kas skaudziausia,kad pagarbos is jo puses vis maziau

Manau, kad esu laiminga
Daugiau taip-nei ne.
Dazniausiai laiminga, kartais pasitaiko tokiu akimirku, kada pagalvoju, kad galetu viskas buti kitaip, bet prisimenui kiek daug turiu

esu laiminga,visa seima kartu jau,visi sveiki,gyvi,pinigeliu yra,nuotaika super pakili pries sventes,draugai istikimi,vaikai nuostabus,aisku,kad laiminga

laiminga

Stengiuos būti laiminga
Kartais kai atrodo, jog viskas blogai susimąsatau, jog mano problemos toookios mažos ir stengiuos nusiteikti ka viskas greit susitvarkys ir vel bus gerai

Kartais kai atrodo, jog viskas blogai susimąsatau, jog mano problemos toookios mažos ir stengiuos nusiteikti ka viskas greit susitvarkys ir vel bus gerai

Aš laiminga
Delto.kad esu nejauna ir jau pabuvojusi nelaiminga. Dar todel,kad nesu godi ir diaugiuosi smulkmenomis.Jei parašyčiau smulkiau,bučiau palaikyta keista,kvaila ir pan. Gal tikrai jau suvaikejau
Tiekto