Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esu laiminga / laimingas?

Apklausa: Ar esu laiminga / laimingas? (149 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
esu ir as laiminga,kad nesioju pilveke stebukla
nors vyrui mazai rupi jau atskirai gyvenam,bet as dziaugiuosi,kad turesiu delko as gyvent..
Atsakyti
sunku pasakyt ar laiminga g.gif , cia kaip is kokio kampo paziurejus, jei is to kur matosi seima tai labai laiminga, jei is to kur karjera tai visiskas s... ax.gif
Atsakyti
o man liudna, nors turiu maza stebukla-savo dukryte, labai paslije santykiai su vyru, o kas skaudziausia,kad pagarbos is jo puses vis maziau verysad.gif
Atsakyti
Manau, kad esu laiminga
Atsakyti
biggrin.gif Laiminga labai. Kas musu nenuzudo-padaro stipresniais.Stipkite, gyvates thumbup.gif
Atsakyti
Labai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Daugiau taip-nei ne.
Atsakyti
Dazniausiai laiminga, kartais pasitaiko tokiu akimirku, kada pagalvoju, kad galetu viskas buti kitaip, bet prisimenui kiek daug turiu smile.gif
Atsakyti
esu laiminga,visa seima kartu jau,visi sveiki,gyvi,pinigeliu yra,nuotaika super pakili pries sventes,draugai istikimi,vaikai nuostabus,aisku,kad laiminga thumbup.gif
Atsakyti
laiminga smile.gif
Atsakyti
Stengiuos būti laiminga smile.gif
Kartais kai atrodo, jog viskas blogai susimąsatau, jog mano problemos toookios mažos ir stengiuos nusiteikti ka viskas greit susitvarkys ir vel bus gerai smile.gif
Atsakyti
Aš laiminga smile.gif Delto.kad esu nejauna ir jau pabuvojusi nelaiminga. Dar todel,kad nesu godi ir diaugiuosi smulkmenomis.Jei parašyčiau smulkiau,bučiau palaikyta keista,kvaila ir pan. Gal tikrai jau suvaikejau mastau.gif Tiekto irnesakyk.gif
Atsakyti