Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esu laiminga / laimingas?

Apklausa: Ar esu laiminga / laimingas? (149 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Esu laiminga, šeimos nariai sveiki, darbą ir aš, ir vyras turim, sūnelis mokyklon žygiuoja, tad tikrai manau, kad esu laiminga bigsmile.gif
Atsakyti
as ir laaaaabbbaaaiii laiminga wub.gif ..turiu nuostabu vyra,vaika ir viska apie ka svajojau ax.gif
Atsakyti
As ir..
Atsakyti
QUOTE(Dreksiuke @ 2009 02 05, 10:22)

Pritariu
Atsakyti
Sia minute laiminga ir tuo dziaugiuosi. Daugiau tokiu thumbup.gif akimirku!
Atsakyti
la.nezinau kodel man neleidzia balsuot,gal todel kad esu cia dar tik naujoke bet tiek to,smagu kad dar vis yra laimingu zmoniu,kazkada ir as buvau visapusiskai laiminga,dabar tik kai kuriais atvejais,jei taip galima pasakyti
Atsakyti
Kita mano vietoje turbūt būtų laiminga. O aš.. doh.gif
Aš nemoku įvertinti laiko tai, ką turiu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'automne: 10 vasario 2009 - 21:24
QUOTE(L'automne @ 2009 02 10, 21:22)
Kita mano vietoje turbūt būtų laiminga. O aš.. doh.gif
Aš nemoku įvertinti laiko tai, ką turiu.  unsure.gif

Negaliu patikėt, ką matau bigsmile.gif 100 metų ax.gif Tai šita proga einu sukursiu temą smile.gif Paibaigė neseniai ir niekaip neprisiruošiau sukurt naujos blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 10 vasario 2009 - 21:48
as laiminga nes turiu gera vyra ir nuostabu sunu.o visa kita dar bus pasiekta rolleyes.gif
Atsakyti
Laaaabai,laaabai laaaaiminga 4u.gif
Atsakyti
Siuo metu nelabai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif Apie laimę visada sunku kalbėt, nes žmogui jausmai dažnai keičiasi...Aš turbūt turėčiau būti laiminga, nes turiu mylimą vyrą, brolį, artimą puseserę, tėvus, bet man žiauriai trūksta dėmesio, meilės iš vyro pusės artimųjų...Anyta myli tik savo abu sūnus, jai marčios nereikia....O jei aš jai ir patikčiau, tai ji yra iš tų žmonių, kurie nemoka rodyti per daug meilumo kitam....Šiaip, nafig tą anytą-aš esu šauni, jauna, graži, tik nepasitikinti savimi....Gal su laiku to išmokstama?
Atsakyti