iš esmės laiminga, o laimė susideda iš smulkmenų, skani kava, mylimas vyras, graži diena:))
kadangi as laiminga kai pavalgau... tai taip...
is manes net juokiasi, nes man geras zmogus tas ,kuris pamaitina
(cia nuo studentu laiku like)
is manes net juokiasi, nes man geras zmogus tas ,kuris pamaitina

taip,esu begalo laiminga..
netrukus turetumem susilaukti savo pirmagimio vaikelio

Taip
Turiu šeimą - vyrą, sūnų; namus; draugų. Esu laiminga, nes turiu ko man reikia. Patenkinu visus savo žmogiškus poreikius, ko dar ir reikia?!

Turiu šeimą - vyrą, sūnų; namus; draugų. Esu laiminga, nes turiu ko man reikia. Patenkinu visus savo žmogiškus poreikius, ko dar ir reikia?!

Kaip kada, nes tą laimę aš dažnai įsivaizduoju kaip nuotaiką .. Ar kažką pan.. O kadangi mano nuotaika laaabai skirtinga kasdien, tai išvados nekokios.. Bet paėmus visumą, žinoma esu laiminga..
Laiminga nes esu sveika, turiu tėvus, senelius, mylimą žmogų šalia, galų gale - namus .. Gal kam tai paprasti dalykai, o man tai didžiausia dovana ir laimė

iki pilnos laime man truksta tik savo busto,gero darbuko ir vaikiuko,o zmoggiuko su kuriuo noriu buti amzinai jau turiu tik dabar siekiam visko isvardyto

Esu laiminga, nes turiu šeimą, kiek įmanoma, esam sveiki, mylim, džiaugiames viskuo, ką turim, ir to manau pakanka

manau esu laiminga. turiu namus, mylima vyra
, darbuko dar uztenka. noretusi tik maziuliuko kleckiuko

sunku pasakyti, ar esu laiminga, ar ne, nes laimė manau kintamas dalykas.
nesant PMS pati laimingiausia, o kai jis uzvaldo, tai kiekviena menesi po kelias dienas bunu tikra ragana, negeriete ir pati nelaimingiausia
Kai darau kas man patinka bunu laiminga, bet kartasi bunu ir pikta, apimta nevitlties....