Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esu laiminga / laimingas?

Apklausa: Ar esu laiminga / laimingas? (149 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Esu pakankamai laiminga nes myliu ir esu mylima...
Atsakyti
sunku pasakyt.. Na siaip taip,bet is kitos puses nelabai
Atsakyti
patiko mintys apie akimirkos laime.nusprendziau,kad esu laiminga,bet ta dalyka truputeli dazniau man reikia prisiminti.tik nepulkit juoktis,neva,anokia cia tada laime...reikia tik dazniau pasidziaugt tuo ka turime,nelygu kam kas-dvasiniai ar materialiniai turtai,seima,sveikata.man laime-kai sieloj ramybe.siandien as ja jauciu ir esu laiminga smile.gif
Atsakyti
Siandien esu laiminga mirksiukas.gif .
Atsakyti
As tai tokia pusiau laiminga, pusiau ne, sunku pasakyti. Karjera puikiai sekasi, finansai irgi neblogai, bet va meile dingo. Issiskyriau su savo Brangiuoju, tai dingo didzioji dalis laimes verysad.gif
Atsakyti
ir vel laiminga.
siandien atsitiko daug geru dalyku, ir labai svarbiu man.
smile.gif
Atsakyti
Manau,esu laiminga.Stengiuosi susikurti laimę kokią ją įsivaizduoju-pirmiausia,džiaugiuosi tuo,ką turiu šiandien,-tai daugybė malonių akimirkų per dieną.Pritariu ankstesnei minčiai-sielos ramybė man laimė smile.gif
Atsakyti
Sveikata gera, draugai salia, skustis neturiu kuo..
Bet kazko vis truksta.. Nors negaliu sakyt, kad truksta laimes.. gal tiesiog nemoku dziaugtis akimirkomis
Atsakyti
Dažniau esu nelaiminga, nei laiminga. Nors jau seniai pasidarė aišku, kad laimės pojūtis priklauso nuo požiūrio, ne nuo aplinkybių. Bent jau aš suprantu, kad skųstis neturiu kuo (nebent kvaila galva, kuri trukdo būti laimingai biggrin.gif  ). Bet pati sakau, kad kada nors pakeisiu tą savo požiūrį ir būsiu laiminga. Geras tas "kada nors", visai neįpareigoja...
Atsakyti
jau nebepamenu kada jauciaus laiminga,apart savo mazylio.
Atsakyti
Man užtenka to, kad turiu ką pavalgyti, kur miegoti, rankas, kojas, galiu matyti, girdėti, jausti, turiu artimus, myliu visus dorus žmones ir visa kita, kas kruta. (apart tarakonų) Esu laiminga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 04 vasario 2009 - 23:51
QUOTE(majux @ 2009 02 05, 00:26)
jau nebepamenu kada jauciaus laiminga,apart savo mazylio.

grazus zodziai..pritariu
Atsakyti